obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kayıp olan kalmadı. 6 kişinin cesedine de ulaşılmış.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Koylulerin gidip bulmasi baya rekormus. Cok yazik bi ulkeyiz ya
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 3500 kişi bunlardan 1700 asker,yaklaşık 300-400 kadar özel harekat,bi o kadar da özel güvenlik şirketlerinin arama kurtarma ekipleri,12 helikopter bunlardan bir ses çıkmadı 17 tane köylü 4 saat içinde bulmuş.harbiden garip bi ülkede yasıyoruz.ölenlerin yakınlarına bas sağlığı diliyorum,Allah rahmet eylesin..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ya bu arada tam komplo teorilik bi setting ha bu
Burax Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Penthesilea said: Koylulerin gidip bulmasi baya rekormus. Cok yazik bi ulkeyiz ya köylüler dağa aramaya çıkmış, tipi bastırınca köye dönüyorlarmış, aramaları bittikten sonra köye dönerken tam üzerinden geçmişler öyle bulmuşlar, bulanların içinden biri ntv'ye öyle dedi canlı yayında 5kişi öldü ben 2sini gördüm, 2kişi helikopterin altında, 2kişi de helikopterin dışındadaydı dedi ateş fln yakmışlar aşağı tarafa bir yere çok soğuk üşümeye başladık dedi aynı adam.
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İlk gün telefonla arayan muhabir şarjı bitince kapattı sanırım telefonu peki yanındakilerden telefon alıp tekrar arama ihtimali gibi imkan olmamış mı acaba? Sıkıştım falan diyordu sanırım telefonda gerçi,birinden telefon alıp tekrar arayabilseydi keşke,o zaman daha hızlı bulunurlardı herhalde şu bahsedilen mobil istasyon olayı ile.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 evt ya enkazı bulan köylüler mahsur kalmışlarçok kötü.trt de enkazın çevresi askerler tarafından sarıldı görevliler dışında kimse giremeyeceğini yazıodu.resmi kanal öyle yazıyosa artık vay halimize :(
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Theghosthand said: 17 köylü orada mahsur kalmış. ahah bundan sorasına yorum yapamıcam ben lol onlarda ölüyomuş bide donup.
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Theghosthand said: 17 köylü orada mahsur kalmış.beklediğimiz bişeydi bu.. onlar kurtulsa bari
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cok once ulasildi cesedede muhtemelen bazi onlemler almak icin soylememislerdir yada cabuk yayilmamistir.
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 vivavale said: 3500 kişi bunlardan 1700 asker,yaklaşık 300-400 kadar özel harekat,bi o kadar da özel güvenlik şirketlerinin arama kurtarma ekipleri,12 helikopter bunlardan bir ses çıkmadı 17 tane köylü 4 saat içinde bulmuş.harbiden garip bi ülkede yasıyoruz.ölenlerin yakınlarına bas sağlığı diliyorum,Allah rahmet eylesin.. Köylü milletin efendisidir işte
nedanko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 koylulerin yerini kaybetmesinlerde, o en kotusu olur.. biri haritada parmak bassin oraya gidene kadar yeri kacirmasin. yani bana kiziyosunuz Turkiye bu kadar diyince, butun bu olay, su ana kadar koylulerin orada mahsur kalmalari vs, cok cok acayip gelmiyo mu? cok da demiyorum cok cok acayip. yazik insanlara yil 2009 kimse boyle olmeyi haketmez, dusmanimda olsa..
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 47 saat google dan aratsan bulursun yerini bende anlamiyorumki nasil oluyor bu. kaldiki gps var 6 kisinin telefonu var hic birimi acik degil mobil baz istasyonu goturmek 3-5 tane olay yerine aninda bu kadarmi zor? adam kac dakika telefonda konusuyor yeri tespit edilemiyor ben boyle rezillik gormedim ya.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Çok çok acaip gerçekten ama insanlar pek sallamıyor. Türkiye burası olur öyle zihniyeti yerleşmiş her türlü absürt olay bize normalmişcesine yansıtılıyor.Daha geçen uçak düştü.Sorumlular hesap versin öyle pistte deve kesmekle olmuyor bu işi yapabilecek nitelikli insanlar gelsin dedik.Sırf bizdendir diye burda bile savunanlar oldu. Bildiğin rezillik aslında şu yaşanan. Yarın bir gün bizim başımıza gelse canlı canlı donmamızı dinleyecekler telefondan.Bu tür hayati işlerde hep beceriksizlik var nedense.İleride adam kayırma kalkarsa , adam gibi işinde en iyisi olan kişiler bu görevlere gelip, ellerinden gelenin en iyisini yapınca belki ortaçağdan kalma metodlarla değil ileri teknolojiyi kullanabilen ekiplerle bu tür işler halledilir.
Arnis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 vaniLLe said: 1978 maras katliamina geri gittim bi an.
superwiz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 arnis kaç doğumlusun kardeşim olayı ayrıntılarıyla biliyormusun,bende bir an devlete karşı işlediği suçlardan banka soygunundan v.s asılarak ölen deniz dediğiniz adam aklıma geldi ne garip değilmi,ama bu bahsettiğimiz adam 7.5 sene hapis yatıp tırnakları sökülerek 5 senesini hücre hapsinde geçirerek eyüp sabrı kazanmış bir şahsiyetti,bire bir tanımayıpta yorum yapmıyanlar bir karıncayı bile incitmeyecek bir yapıda olduğunu bilemez ben dün ,maraştaydım arama kurtarma çalışmalarına gönüllü katıldım,3000 askerin hepsi resmi görevliler dahil ateş yakıp başında ısınmaya çalışırken ,oranın türkü kürdü köylüleri yiğit adam mert adam diye karısını coluk cocugunu bırakıp dalga geçtiğiniz o adamın peşinde ölüme gittiler belkide,bilirmisiniz dağların ayazını? bilirmisiniz gece saat 2 de -15 derece de 1.5 metre karda donuna kadar ıslanıpta hala içinde o ateşle arama kurtarmayı,bir yandan sarıkamışı düşünüp bir yandan belkide orda ölümün en güzeli uykuya dalarak ölmenin ne demek olduğunu banka soyup suratına cezaları okunupta ölümün en şerefsiziyle değil en şereflisiyle ,belkide sarıkamıştaki o şehitleri düşünerek son uykusuna dalmıştır,not:ölüme sevinmek çakallara mahsustur....
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sarıkamış şehitleriyle bu adamı bir tuttun ya bravo sana.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 offf sevdigin bi adami savunurken bile bok atmadan duramiyosun abicim bu nasil bi istir. o senin serefsizce oldu dedigin adam, serefsizce olmedi serefsizce olduruldu. turk kurt halki kardestir dedi, turkiye bagimsizdir dedi. gelip de uc paralik cete reisiyle, bir katille ayni kefeye koyarsan ya benim gibi sinirlenir konusur insanlar, ya da kiclariyla gulerler.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Max Damage said: Sarıkamış şehitleriyle bu adamı bir tuttun ya bravo sana. max damage criti atmış eheh.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 superwiz said: bende bir an devlete karşı işlediği suçlardan banka soygunundan v.s asılarak ölen deniz dediğiniz adam aklıma geldi senin ne aklın, ne şerefin ne de haysiyetin deniz gezmiş den bu şekilde bahsetmeye yeter, kes sesisi otur bir köşede ağla, şiir yaz taptığın katil öldü diye.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=830925&title=aramalar-dogru-yerde-yapilmis aramalar doğru yerde yapılmış zamandan iyi mi bileceksiniz?!
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yorgan gitti, kavga da biter. kilitin tam vakti bence.
Öne çıkan mesajlar