Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi okulda sınava (öss) giriyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şööle bi arattım ama bulamadım böyle bi konu. girilen yerleri yazın belki bulamayacağınız bi okul filandır birisi çıkar odan "aaa! bizim bura orası!" der, siz de öğrenmiş olursunuz.
ben İlhami Ahmed Örnekal İ.Ö.O.'da giriyorum çiftehavuzlar/göztepe/istanbul oluyo okulun yeri de. neyse ki çok zor bulunacak bi okul değil.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
özel okullar sınavına Robertte girmiştim. dammn[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
İ.A.Ö benim ortaokulumdur :) valla çok şanslısınız hemen Bağdat Cad. üzerinde (çok kolay bir yer) ayrıca hatırladığım kadarıyla sıraları çok rahat ve güzel ayrıca temiz bir okuldur (yane en azından ben ortaokuldayken öyleydi sanırım halada öyle).[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
bana 50. yıl tahran cıktı bala gecen askerı lıseler sınavına beyazıtta ıktısat kutuphanesınde gırmıştım işkenceydı resmen sımdı ıyı anadolu yakası cıktı bala :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
ilkokulumda girmiştim sınava hem d e3 cü sınıfı okuduğıum yerde

peeh büyümüşüz tabii sığamadık sıralara...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
editsin olum sen luck 10k sende[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
said:
kawa, 22 Mayıs 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
İ.A.Ö benim ortaokulumdur :) valla çok şanslısınız hemen Bağdat Cad. üzerinde (çok kolay bir yer) ayrıca hatırladığım kadarıyla sıraları çok rahat ve güzel ayrıca temiz bir okuldur (yane en azından ben ortaokuldayken öyleydi sanırım halada öyle).
Öss için inanılmaz kötü bir yer bence. Bağdat cad.'nin gürültüsü eşliğinde sınav çekilmez olur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
İlk girerken Kartal İmam Hatip te girmiştim. Lavabo yoktu abdesthane vardı okulda:)

Bu sene bi daha giriyim dedim bi denemesine, Kadıköy Anadolu çıktı. Hadi bakalım. Üşenmezsem gidicem oralara :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 22 Mayıs 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben marmara üniversitesi ilahiyat fakültesinde girmişdim fena bir mekan değildi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
kadıköy anadolu'da gir sen sınava:)
ilham gelir hiç yoktan:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
hem benim eski sınıfımda girersen hazır formuller de yazıyo her bi köşede
dimi fizban?
:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
ben de fullerim ne olcak yani:)
unutmaki kop.. aman besin zincirinin başı sensin sonu ben:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
ayıp ettin
lise2-3 tüm formüller benim sırada ve duvarda mevcuttu:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 22 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki:
Faik Reşit Unat İ.Ö.O
nerdedir ki bu
zaten iöo yu görücne tüylerim diken diken oldu, anlaşılan sıranın altını kırıp yapıcaz sınavı

göztepe mi geçio adreste sanırım biliom orayı?...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
berk sana gelen kağıtta adres yazar eğer göztepe ise
minibüs caddesi üzerindeydi. göztepe hastaneye gelmeden (maltepe yönünden gelirsen eğer) hemen yolun üstünde bi okul var orası olacak öyle hatırlıyorum...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
  • Yeni Oluştur...