Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Çarşamba günü Numb'ın gönderdiği gitar bana 24 saat içinde ulaşıcak garantisi veren adamlar hala teslim etmemiş durumdalar paketimi. Ayıptır günahtır. Böyle bi işte en ufak sorumsuzluk nelere yok açar hiç mi düşünemez bu insanlar. Çok acil birşey olsa kim vericek bunun hesabını ? Burda kuduruyorumda bi rahatlıyım diye açtım bunu bide uyarmak için kusura kalmayın rahatsız ediyorsam. siz siz olun mng den uzak durun. (mng ne hödö diyen bir sürü insanla tanıştım bunu anlatırken zaten ehe belli yani böyle kalitesiz bi kargo oldukları. mng şu nihatın reklamlarında oynadığı kargo şeysi[şirket demiyorum böyle şirket olmaz])[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 22 Mayıs 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 garanti veriyolarsa dava falan acabilirsin belki tazminat vs :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Gecikme her kargoda olan bişey ama bu kadarını da görmedim benimki en fazla 2 gün gecikti...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 22 Mayıs 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 600 km ye kadar 24 saat daha yukarısı için 48 saat veriliyor. Eskişehir-İstanbul arası hemen hemen 600km belki biraz az. hadi 48 saat diyelimde yuh artık ya nerde bu kargo fıttırıcam burda[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kargoyla bişi gönderdiğin zaman sigortalı gönderirsin. gidip paşa paşa hakkını ara.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sabah sabah yeni uyanmış bünyenin konu başlığını "mondragona tuzak kuruldu" diye okuyarak üstüne "kardeşim spor bölümü konusu bu konu dışı değil" diye söylenmesi herhalde böyle bir şeydi... evet tecrübeler sabittir[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 oha mondragona tuzak mı kuruldu? :P bide benim 2 gün gecikmeli gelen kargo 600km falan deildi sadece 5-10 km idi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: BabacumMostors, 22 Mayıs 2004 12:35 tarihinde demiş ki: sabah sabah yeni uyanmış bünyenin konu başlığını "mondragona tuzak kuruldu" diye okuyarak üstüne "kardeşim spor bölümü konusu bu konu dışı değil" diye söylenmesi herhalde böyle bir şeydi... evet tecrübeler sabittir Öldüm bittim.....[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 paketin teki gelmiş gitar ortada yok fıttırıcam ya. yarın gelmezse heralde yarınki haberlerde katil olarak görürsünüz beni[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 git dava ac bunu da kriz gecirmeden yap ama bu arada yurtici kargo gercekten de en iyisi ben hic bir zaman sorun yasamadim onlarda bu arada babacum yok ya konusamiycam[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yurtiçi Kargo'nun tek kötülüğü adreste bulamayınca bi kağıt falan bırakmıyor gelin alın diye. Çalıp kapıyı gidiyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyimPaticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yurt ıcı kargodan anneme haftada ıkı uc kolı gelıyor ve sımdıye kadar hep zamannıda geldı ve evd eolmasak bıle kagıt bıraktılar gelın alın dıye[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mng kargo ile şuana kadar gonzerdiğimiz butun kargolarda nerede ise sorun yaşadık. ama işin ilginçi bağlı olduğumuz şirket ve gönderdiğimiz bir kaç büyük banka da bundan rahatsız oldukarı halde hala mng ile çalışıyorlar nerden çıktı kardeşim bu mng nasıl olduda boyle boktan bi hizmetler neredeyse tanidigim butun buyuk firmaların kargolarını aldı anlamış değilim.(citibank,hp,Datamarket vs..) cidden ilginç bişi[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet ilginç birşey , hemde internette bir sürü şikayet gelmiş bankalardan falan ama adamlar inatla onlarla çalışıyor. sonunda buldular benim gitarı eve kurdum güzel güzel çalıyom eheh[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Kobe, 22 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: mng kargo ile şuana kadar gonzerdiğimiz butun kargolarda nerede ise sorun yaşadık. ama işin ilginçi bağlı olduğumuz şirket ve gönderdiğimiz bir kaç büyük banka da bundan rahatsız oldukarı halde hala mng ile çalışıyorlar nerden çıktı kardeşim bu mng nasıl olduda boyle boktan bi hizmetler neredeyse tanidigim butun buyuk firmaların kargolarını aldı anlamış değilim.(citibank,hp,Datamarket vs..) cidden ilginç bişi karapara aklıyolardır[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 iyi bari sorun çözülmüş..kavuşmuşun gitara..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 MNG,Turknet,Express; bunlardan uzak durun! Edit: Horoz Kargoyu nasıl unuturum en başta Horoza Acentalarının önünden bile geçmeyin.Adamlar ekran kartını Ankara yerine Zonguldak a yolladılar. [Bu mesaj Fegro tarafından 22 Mayıs 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yutiçi en iisi *!beraber reklam yaparlar*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar