sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İngiltere'de hala ücretsiz olduğundan dolayı kafam rahat baya. Ama geçen gün Griswold'a da söyledim; eğer bir siteye para verilecekse o site Last.fm olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Parali olursa ben de kullanmaya devam ederim. accountum kiymetlimsdir. su aralar almiyorum subscription lakin. peki soru: subscriberlarin olayi aynen devam edicek mi? peki vip gibi bisi yapsinlar ozman herkes simdi esit mi olcak? uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 paypal'ım olsa geçicem paralı hesaba ama yok açmaya da üşeniyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ayda 3 öro para mı lan. ödeyin tabi. pis korsancılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Öro da değil aslında keyfine göre dolarla ya da sterlinle de ödeyebiliyorsun, sana kalmış. aylık 3 dolar hiçbir şey lastfm gibi bir site için. stalkerlıkta cabası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 peki bu parayı verdikten sonra istediğimiz şarkıyı istediğimiz gibi dinleyeniliomuyuz yoksa sadece sınırsız radyo ozelliği mi gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Yamulmuyorsam sadece sınırsız radyo özelliği geliyor, ben sadece radyoyu kullandığım için bilemiyorum açıkcası. Ama tamamını dinlemek istediğin bir şarkıyı loved olarak tagledikten sonra my loved tracks radio'dan dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abone olmustum 3 ay önce. abone olurken para birimi seçiliyordu. çok komikti, 3pound, 3 euro, 3 dolar seçiliyordu euheu. tabi 3 dolar seçtim ototmatik kesiliyor her ay. ama radyolarda son zamanlarda sorun cıkmaya basladı. önceden dinledigim sanatcıların radyoları bulunamıyor falan arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mortis said: zaten adamlar bu şekilde düşünmüştür veriri,z 3 euroyu dien o kadar insan var ki, baya para kazancak keretalar. kesinlikle aynı fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ben de zamanında "ya 3 dolar para diil, veririm bi ay radyo dinlerim adam gibi" diyip üyelik almıştım. Radyo sağlamdı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bide bu last fm'de herkesin her şarkısı yok sanırsam the doors dinlemek istesen 10-15 şarkısını dinleyebiliyorsun misal gereksiz buluyorum o yüzden ben. full albümler olsa acımadan verirdim ama 3doları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 spotify sağolsun, last fm i solladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Spotify çok iyiymiş genel konsept olarak ama database'inin gelişmesi lazım. Şu an çok iyi durumda değil hatta bazı açılardan baya kötü, hoş daha 10 dk dır inceliyorum sdf. Hem geliştirirlerse hem de recommendations kısmı falan gelirse sanırım lastfm spotify'ın karşısında direnemez. thx çaztıs thx spaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ya aslında spotify database saçma sapan büyük gibi geliyor bana. Ama olay ne aradığında tabi ki. copyright olaylarından falan, bazı majör gruplar (pink floyd örneğin) eksik olabiliyor. ama abi cimilli ibo var yahu. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu lastfm nedir ya hiç kullanmadım merak ettim kullancam yarın bi üye olim tam olarak ne işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gece bira içip ibrahim erkal dinleyim diyorsun orda yazıyor "fusion jazz dinlerim,new age'giyim" diye tevlamaya çalıştığın hatunlar "aaay iğrenç,varoş herif" diyo rezil oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 last.fm'i yonja gibi kullanmaya çalışınca böyle oluyor arkadaş iyi örneklemiş dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 şimdi ben spotifya üye olsam tüm dbyi kullanma hakkım oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 DoGMeaT said: gece bira içip ibrahim erkal dinleyim diyorsun orda yazıyor "fusion jazz dinlerim,new age'giyim" diye tevlamaya çalıştığın hatunlar "aaay iğrenç,varoş herif" diyo rezil oluyorsun. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar