Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Last.fm paralı oluyor :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiltere'de hala ücretsiz olduğundan dolayı kafam rahat baya. Ama geçen gün Griswold'a da söyledim; eğer bir siteye para verilecekse o site Last.fm olmalı bence.
Mesaj tarihi:
Parali olursa ben de kullanmaya devam ederim.
accountum kiymetlimsdir.
su aralar almiyorum subscription lakin.
peki soru:
subscriberlarin olayi aynen devam edicek mi?
peki vip gibi bisi yapsinlar ozman
herkes simdi esit mi olcak?
uf.
Mesaj tarihi:
Öro da değil aslında keyfine göre dolarla ya da sterlinle de ödeyebiliyorsun, sana kalmış. aylık 3 dolar hiçbir şey lastfm gibi bir site için. stalkerlıkta cabası ^^
Mesaj tarihi:
Yamulmuyorsam sadece sınırsız radyo özelliği geliyor, ben sadece radyoyu kullandığım için bilemiyorum açıkcası. Ama tamamını dinlemek istediğin bir şarkıyı loved olarak tagledikten sonra my loved tracks radio'dan dinleyebilirsin.
Mesaj tarihi:
abone olmustum 3 ay önce. abone olurken para birimi seçiliyordu. çok komikti, 3pound, 3 euro, 3 dolar seçiliyordu euheu. tabi 3 dolar seçtim ototmatik kesiliyor her ay. ama radyolarda son zamanlarda sorun cıkmaya basladı. önceden dinledigim sanatcıların radyoları bulunamıyor falan arada :/
Mesaj tarihi:
bide bu last fm'de herkesin her şarkısı yok sanırsam
the doors dinlemek istesen 10-15 şarkısını dinleyebiliyorsun misal

gereksiz buluyorum o yüzden ben. full albümler olsa acımadan verirdim ama 3doları.
Mesaj tarihi:
Spotify çok iyiymiş genel konsept olarak ama database'inin gelişmesi lazım. Şu an çok iyi durumda değil hatta bazı açılardan baya kötü, hoş daha 10 dk dır inceliyorum sdf. Hem geliştirirlerse hem de recommendations kısmı falan gelirse sanırım lastfm spotify'ın karşısında direnemez. thx çaztıs thx spaydi
Mesaj tarihi:
Ya aslında spotify database saçma sapan büyük gibi geliyor bana. Ama olay ne aradığında tabi ki. copyright olaylarından falan, bazı majör gruplar (pink floyd örneğin) eksik olabiliyor.

ama abi cimilli ibo var yahu. dfg
Mesaj tarihi:
gece bira içip ibrahim erkal dinleyim diyorsun

orda yazıyor

"fusion jazz dinlerim,new age'giyim"

diye tevlamaya çalıştığın hatunlar

"aaay iğrenç,varoş herif" diyo

rezil oluyorsun.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

gece bira içip ibrahim erkal dinleyim diyorsun