Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne yaptımda ben orda yazamıyom be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben gidip adres istiyim USTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 semih 90da girer çakar çıkar diye laf etik ondan oldu gerçi doğru laf ama yaa yalanmı neyse şampiyon oluncaya kadar kalksa bari 9 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim yüzümden oldu yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yok ya bölüm kapandı tamamen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mortis said: benim yüzümden oldu yani :/ he yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de yazamıyorum futbolda :) sen de mi Fenerbahçelisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de yazamıyorum futbola hiç anlamıyorum lan futboldan:( semih kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Black-ice said: semih kim. cumhurbaşkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,2938000 Cezalısınız, tek ayak gogo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bende 1 hafta almısım.insan bide sebep söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sizin yerinize yazarım ben canınızı sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Red said: bende 1 hafta almısım.insan bide sebep söyler ben 2 hafta : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kermit said: sizin yerinize yazarım ben canınızı sıkmayın derbilerde sendeyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sfdasadsa 2 hafta yemişim haha ne yaptım acaba.ilk kez bir bölümden ban yedim çok önemli bir an benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bütün fenerliler ban yemiş :( of gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 vay anam vay neler dönmüş serhat ya. bölümün yarısını banlamışlar milli maç öncesi. komple var ajsbıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 of sönük kalacak ispanya maçları. hatta gs-fb maçı bile gg sanırım. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 herkes 2 hafta ben 1 ay. agaya özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 BloodyBeast said: bütün fenerliler ban yemiş :( of gs ben fbli dğeilim laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne feneri be.yarısı gsli oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sağlık bölümü açılsın haydar dümen sorularımıza yanıt versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bence de çok anlamsız bir şey.. 22 tane koca adam bir meşin topun arkasından haldır huldur koşuyorlar sonra bazıları bu adamları isleyebilmek için link istiyor alenen ondan sonra alenen warez diye uzaklaştırma alıyorlar anlamıyorum ben bunu.. alt tarafı bir top be, topdan adam m uzaklaştırılır.. halbuse okul önüne gelse o 22 kişi 11er likten birbirlerini kafa göz yarsalar en azından hareket olur bereket olur akar pekmezler o canım beyaz gömlekler al al olur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 özelden yapılan link paylaşımı da mı yasak.ben neden yasaklandıgımı anlamadım özelden halledioduk link işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 senin durumun linkden değil o zaman zaten bir atasözü vardır "elbet her puser banlanmayı tadacaktır" diye ben de wow bölümünden 1-2 ay banlı kaldım ehe benimkini kaldırmayı unutmuşlar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar