Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taş düşürüyom=geberiyom

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

taş düşürme nasıl oluyor halen anlamadım :)

Qui,öbür benim maden sodalı forumda verdiğin taş şekillerine ve boyutlarına bakılırsa,Bir para büyüklüğündeki taşın,idrar yollarından geçmesini hayal edemiyorum :}}}

Büyüklüğü felan nasıl birşey bu taşların? 50 Bin lira büyüklüğünde felan mı?

*!Tırsar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Qui'nin linkindeki boyutlar çok ileri derecedeki taşlar sendeki muhtemelen şu boncuk tabancaların boncukları kadar olur çapı 0.5 mm fln.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Sosyal ağlarda paylaş

Taşlar çok çeşitli boyutlarda olabiliyor. Milimetrelerle ölçülenlerden, 10cm'lere varanlara kadar.. Taş düşürürkende o şekilde düşürmüyorsunuz tabii. Bunlar bir şekilde (ilaç, lazer, kekik suyu :P) parçalanıyor, kum büyüklüğündeki parçalar düşüyor aşağıya.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

oha geçmiş olsun. ben de diyorum niye cevap falan yazmıyo bu lavuk diye. yapılabilcek bişey var mıymış? gelip iki üç tane çaksam falan?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...