Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 PATA said: Peki onların içindeki oyunları değiştirme gibi bi imkanımız var mı?var, satılıyor oyunlar ayrıca
Tron Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yahu bu fiyat yurt dışı mı? yoksa türkiye'deki fiyat mı? bu kadar pahalı olmaması gerekior.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bin tane DIY war arayin bulun yapin yaptirin nedr arcade makinesi deidigiin 2 tane kol (Satiliyo) 1 ekran (Satiliyo) bi arcade makinasi (satilyo) bide kutu(yapilir bu krizde mdfden suntadan 150 200litaya)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bu kadar olmasa da ben birinci el 4-5 bin dolar falan olur,ikinci eli ucuza kapatırız diyordum :) ama onda yattık hehe yeni oyunlarda gözümüz yok ya,böyle eski olsun time crisis'yi hotd'du falan işte hehe yoksa bu gidişle zaten bir makine alacak kadar para atacaz o makineye asdf neyse araştıralım; Guitar Hero aleti süper bu arada,Chuck'ta görmüştüm sanırım oynuyorlardı :D
Öne çıkan mesajlar