Soulblades Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arkadaşlar bir donanım sorunum var sanırım ama ne oldugunu anlayamadim. bilgisayarım bazi oyunları oynarken kitlenip kalıyor. bu oyunlar ise grafik olarak çok dusuk seviyedi oyunlar. ilk başlarda ekran kartından dolayı düşündüm fakat grafik olarak makinamın kaldıracağı oyunları oyanadığımda bu sorunu yaşamıyorum. bu kitlenme olayı ise sadece mmorpg türleri oyunlarda başıma geliyor. singel player oyunlarda daha bu tarz bi program ile karşılaşmadım. nedenleri ne olabilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Soulblades said: bu oyunlar ise grafik olarak çok dusuk seviyedi oyunlar. ... fakat grafik olarak makinamın kaldıracağı oyunları oyanadığımda bu sorunu yaşamıyorum. Çelişkili ifadeler, açıklar mısın biraz daha. "Kasan" oyunlarda mı kilitleniyor yani, yoksa rastgele mi? Kilitlenmeden önce ekranda, renklerde falan bir bozulma var mı? Donup kalıyor mu, ekran mı kararıp geri gelmiyor, yoksa kendini resetliyor mu? Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 renklerinde, yada grafiksel olarak herhangi bir sorun olmuyor kitlenmeden önce oldugu gibi kilitlenip kalıyor. Ve bu benim başıma sadece online oyunlarda geliyor. Normal single player oyunlarda herhangi bir sorunum yok. Fakat bir sorun daha çıktı şuanda çok nadir olmak ile beraber oyun donup kalıyor daha sonra ekran kartı hata gösteriyor bir sorun ile karşılaşıldı diyor "tamam" diyip devam ettiğim zaman oyunada devam ediyorum. Ayrıca yeni bir şey daha buldum işlemcim asus P4 3ghz buna ben %5 overclock yaptım suanda herhanbi kilitlenme yok. sorun nerde oldugu bir türlü çözemedim işlemcidemi yoksa ekran kartındamı yoksa bütün makina hurdamı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Oyunlar sadece online iken sorun veriyorsa sorun modeminde ya da network ayarlarında, firewallında demek. Bu kadar az bilgi veriyorsunuz ki, yardım etmek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 mavi ekran, bilgisayar kilitlenmesi gibi abuk seyler genelde suruculerden kaynaklanir. genelde ethernet karti bu konuda en sorunlu olan donanim parcalarindan biridir. ethernet kartindan baslayarak suruculerini bir update et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar