Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çekici profil nası yapılır lazım abilerim yardım kız tavlıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 senin gibi yakışklı adam nasıl tavlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kollarını düğüm yapıp poz vercen, kızların yandan veya tepeden poz vermesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 elinde bira olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sigara güneş gözlüğü arabanın önünde çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 garbıç çok ciddiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bi de gömlekli böle önü açık kaslarının gözüktüü bi fotoğraf çek boynunda da kolye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tavlımak degil tavlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Cüzdanı, merso anahtarını ve cep telefonunu yanyana koyuyoruz, resmini çekip siteye salıyoruz, kızlar sıraya giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Greeny said: garbıç çok ciddiyim! hayır! bünyem kaldırmaz en şişmandan en zayıfa göz kırpıyom banamısın demiyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 zuzuuzuzuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bizim rıza abi var köşede tekel bayi sahibi,o da aynı dertten muzdaripdi,bi imajmeykır tuttu butun sorunları cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 nutella yerim said: tavlımak degil tavlamak bide hemşeri olcaz haa toplum içinde deme bari msnden desene yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Llama said: nutella yerim said: tavlımak degil tavlamak bide hemşeri olcaz haa toplum içinde deme bari msnden desene yuh! post kasıyorum bab sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çok aşırı gülünce yukardaki adama benziyorum ben ağlıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 üzücü tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sacların ne renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 göz kırp maktan bahsederken hangi site bu eğer düşündüğüm siteyse koşarak uzaklaş!! ayrıca internetten kız yalanmış... sana yalanmamış lazım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 koskaca siber alem demişim koç daha ne sitesi soruyon :D tav oldum bi arkadaşım 5 kırpıyor 2sı geri kırpıyor yaa inat ettim yarın birine kıptırıp göstericem aha dicem kırptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bana kirp, ben geri kirparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 siberalem yasıyor mu ya,feysbuk var yonja var o var bu var,hatta gecen bi spam mail gelmis ingilizcem yok tam cozemedim sanırım yurtdısında cok unlu bi arkadaslık sitesi findyourfuckbody.com muydu neydi,hatta in ankara in izmir gibi pop up lar cıkıyodu turkiyede de kullanıcı cok galiba ama paralı uyelik istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Devilmanta said: ayrıca internetten kız yalanmış... sana yalanmamış lazım ahahahaha uuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 nutella yerim said: siberalem yasıyor mu ya,feysbuk var yonja var o var bu var,hatta gecen bi spam mail gelmis ingilizcem yok tam cozemedim sanırım yurtdısında cok unlu bi arkadaslık sitesi findyourfuckbody.com muydu neydi,hatta in ankara in izmir gibi pop up lar cıkıyodu turkiyede de kullanıcı cok galiba ama paralı uyelik istiyor ben üye olmak ve fuckbody'mi bulmak istiyorum ciddiyim! yılların birikimi var üzerimde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çok avrupayısınız ulen site önermeyin profil önerin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 -kendinin çektiği fotoğrafları koymican(Böylelikle ne kadar sosyal olduğun anlaşılcak böle arkadaşların senden habersiz falan çekmiş gibi) -Profile fazladan gereksiz bilgiler vermicen yok işte şu filme bayılırım şu müziklerden hoşlanırım gibisinden -Kendini anlat kısımlarına böle wall of text geçirmekten kaçıncan ama kendinden bahsetme burcundan falan bahset kızlar sever böle şeyler özellikle siber alem kızları -Bide sadece göz kırpmıycan direk muhabbete giricen seçici olmicaksın hepsine yazıcaksın ki internetteki kızlarla muhabbetin ne olduğunu anlıycaksın kesin dönen olur bazı cevaplarınla ezebilirsin çirkinleri özellikle sora özgüven gelio yeterlimi canımın içi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar