Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yeni almıştım az bi oynadın sıkıntıdan Against Rome strateji türü bi boktan 2 cdlik bi oyun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 007 Nightfire IGI 1 - 2[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 dua edin de tr de oyunlara 3-4 milyon veriosunuz para gitsede o kadar buyuk olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 3 4 milyon veriyoruz ama şu forumdaki embesilce aldığımız cdlerle okul yaptırırmışız beahhh.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 zaten 3-4 milyon oldugu icin deli gibi oyn aliyorus..30 milyon olsa cok seçici olurduk embesil oyun almazdik en azindan daha az olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: The_Delucian, 21 Mayıs 2004 00:28 tarihinde demiş ki: said: Deus ex???? Mesajın saatine bakarak ciddiye almıyorum kendinde değildin galiba.. Gelmiş geçmiş en iyi FPS lerden biri yaklaşık 3 kez falan bitirdim biraz zaman geçsin gene bitircem :) bizim burda deus ex e FPS dıyenı dovuyolar haberin olsun :) ... first person RPG :)diyelim mi ? hehe o da doğru aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 CM para vermedim ama verirsem kesin kendimi embesil gibi hissederim nasıl kıl nasıl igrenç bi oyundur bu ya bide utanmadan oyun diye piyasaya sürmüşler bunu[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Şu ana kadar şu sonucu çıkarıyorum 1 - Genel olarak her sene aldığınız FİFA adındaki bayatlamiş futbol oyunundan hepiniz mutlusunuz. 2 - Sims i eminim merak edip alanınız veya bir şekilde ele geçireniniz olmuştur ve ilginçtir bu arkadaşlarda mutlu.Size imreniyorum.Çünkü halen nefret ediyorum oyundan zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. 3 - Bug lardan dolayı embesillik hissedilen çok az oyun var bkz Enter The Matrix i ne kadar çabuk unuttunuz... 4 - Pool of Radiance diyen arkadaşları alkışlıyorum onlara doğru teşhis verdiklerini eli öpülesi kişiler olduğunu söylüyorum.Bence bu oyun bu kategori de hayli tutar çünkü herkes bir bok sanıp aldı mesela kimse Britney SİPİIRS ablanın dangalak oyununu almaz çünkü herkes nekadar boktan olduğu bilir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Popeye, 21 Mayıs 2004 20:11 tarihinde demiş ki: CM para vermedim ama verirsem kesin kendimi embesil gibi hissederim nasıl kıl nasıl igrenç bi oyundur bu ya bide utanmadan oyun diye piyasaya sürmüşler bunu Tüm cm fanları olarak,banlanma pahasına ağzının payını verelim şu arkadaşa *!Aslında popeye'den tırsmaktadır*[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 CM ÖLÜRÜM SANA![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Warlordsun son çıkan oyunu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 unutmadan C&C: renegade ilk pc gamerda haberi ciktiginda kafalari yemistim bes para etmez bi oyun[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Popeye kalbimi kırdın. :-p[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 4 yildir fifa almiyorum..bence en iyi fifa 97'di ne gusel indoor flm wardi cok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 heh helal Pop sen değil de ben deseydim o lafı acaba tepkiler nasıl olurdu merak da etmiyorum değil hani ;) hatta diyim bak; CM ne be oyun bile değil o nasıl para verirler anlamam[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bi ara Sanity die bi oyun vardı 2 cd mi ne...Şöle bi 15 dk sonundan bir daha açılmamak üzre kenara atıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yukarılarda birisi fallout bile dedi. :) bungie'nin web sitesinde bungie'de çalışmaya talip olanların pozisyonlara göre incelemesi için makaleler koymuşlar, orada süper bir cümle vardı, yeri gelmişken koyayım: Designers have to communicate with other designers in charge of the game systems, they have to communicate with programmers to get the features they need, they have to communicate with artists to get usable environments, and most importantly, they have to communicate with "the Player," a schizophrenic multi-headed hydra that demands achievement without effort, constant reward and total entertainment.[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet warlords 4.. warlords 3'un verdigi duygunun irazini yasatir belki diye aldim..4-5 saat oynadim..Sonra "yeter be" deyip kenara attim hakkatten sıkıntıdan geberdim oynarken..Kopya ve tek cd olmasina ramen verdigim 2 milyona acidim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Görüyorum Görüyorum İlerde birileri Playboy : The Mansion ı alacak onlardan uzak durmalı diyorum :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Dırınıııııt Dıırııınt Şok Şok Şokkk! AVATURK sanırım Painkiller in serverını açmış Başımız Sağ olsun.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Disciples 2 fifa lar enter the matrix [Bu mesaj Gallant tarafından 22 Mayıs 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar