ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 PAssion of the Christ filmi bütün dünyada büyük bir gişe başarısı yapıp ses getirdikten sonra herhalde yapımcı ve yönetmenler bu konuya daha fazla önem verecekler ve bu işin suyunu çıkaracaklar. Bu da Passion of the christdan sonra duydugum ilk İsa filmi. Tam suyu sıkılmış cinsten hem de. Kara mizah türünde çekileceği söylenen filmin başrol oyuncusu ise Marlyn Manson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 zohartooooooo holivuddan ümidimi kestim artık bolivuda yelken açıcam..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Marilyn Manson İsa olcak o filmde :p merakla bekliorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hehe süper ben giderim bu film gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 daha once baska bir siteye yazmis oldugum yaziyi copy/paste liyorum yönetmeni George Romero ünlü zombie üçlemesinin yönetmeni *The Night of the Living Dead *Dawn of the Dead *Day of the Dead başrol oyunculari *Johhny Depp *Ozzy Osbourne *Gwen Stefani *Dawid Bowie ve Marilyn Manson filmin konusu da en kısa haliyle şöyle gelişiyor aria de winter adlı bir hatun kişi üyesi olmayi istediği rock grubunu yanlişlikla öldürüyor ve ardindan şeytanla işbirliği yapıp onlari hayata geri döndürüyor şeytanla yaptiği anlaşmanin bir parçası olarak da aria'nın 365 kişiyi öldürmesi gerekmekteymiş filmle ilgili bomba haberlerden birisi marilyn manson ın İsa'yi oynayacağı ve filmde mariuana(yazamadim biliyorum) içecek olmasiymiş şu anda filmin şanı kendisini geçti[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 22 Mayıs 2004 14:26 tarihinde demiş ki: aria de winter adlı bir hatun kişi üyesi olmayi istediği rock grubunu yanlişlikla öldürüyor ve ardindan şeytanla işbirliği yapıp onlari hayata geri döndürüyor Oha! Yanlışlıkla birini öldürürsün de, bir grubu nasıl yanlışlıkla öldürüyo merak etmedim değil[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ben de cözemedim henüz ama imdb.com da gecen yazi buydu[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Filmi bilmem ama soundtrack i manyak olacaktır.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 super kesin giderim[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar