Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diamond Dead

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

PAssion of the Christ filmi bütün dünyada büyük bir gişe başarısı yapıp ses getirdikten sonra herhalde yapımcı ve yönetmenler bu konuya daha fazla önem verecekler ve bu işin suyunu çıkaracaklar.

Bu da Passion of the christdan sonra duydugum ilk İsa filmi. Tam suyu sıkılmış cinsten hem de.
Kara mizah türünde çekileceği söylenen filmin başrol oyuncusu ise Marlyn Manson.
Sosyal ağlarda paylaş

daha once baska bir siteye yazmis oldugum yaziyi copy/paste liyorum

yönetmeni George Romero
ünlü zombie üçlemesinin yönetmeni
*The Night of the Living Dead
*Dawn of the Dead
*Day of the Dead

başrol oyunculari
*Johhny Depp
*Ozzy Osbourne
*Gwen Stefani
*Dawid Bowie
ve Marilyn Manson

filmin konusu da en kısa haliyle şöyle gelişiyor

aria de winter adlı bir hatun kişi üyesi olmayi istediği rock grubunu yanlişlikla öldürüyor ve ardindan şeytanla işbirliği yapıp onlari hayata geri döndürüyor
şeytanla yaptiği anlaşmanin bir parçası olarak da aria'nın 365 kişiyi öldürmesi gerekmekteymiş

filmle ilgili bomba haberlerden birisi marilyn manson ın İsa'yi oynayacağı ve filmde mariuana(yazamadim biliyorum) içecek olmasiymiş

şu anda filmin şanı kendisini geçti[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 22 Mayıs 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
aria de winter adlı bir hatun kişi üyesi olmayi istediği rock grubunu yanlişlikla öldürüyor ve ardindan şeytanla işbirliği yapıp onlari hayata geri döndürüyor

Oha! Yanlışlıkla birini öldürürsün de, bir grubu nasıl yanlışlıkla öldürüyo merak etmedim değil[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...