Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Absolut said: Merak ettiğim bir nokta var Karşı düşüncedekilere ulusalcı diyorsunuz peki kendiniz gibi düşünenlere ne diyorsunuz? Hakkaten ne zaman ulusalcılık kötü birşey oldu yani ulusalcı nedir? benim gibi düşünen yok mesela. ben süferim çünkü. diğerlerini bilemicem. bide benim gibi düşünmeyenler ulusalcı oluyo.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Estel_Anorien said: Horizon said: Sabah-atv ye el konulurken özkökten bu tarz yazıları beklerdik. Ama bir bakın bakalım birşey yazmış mı ? Yoo hayır. Kısaca samimiyetsiz patron kalemi. Gazeteci filan değil. Kendilerine vergi borcu için geciktirme , anlaşma , uzlaşma işlemleri yapılırken işlemler siyasi olmuyor , kendileri aleyhine gelişince siyasi oluyor. İki yüzlülüğün daniskası. ad hominem is not a valid discussion argue. Sen benim mesajıma bunu diyorsan , genel olarak konu dışındaki mesajların %70 ine bunu yapman gerekir. Geç onu kısaca. Abso , burda 5 kişi birilerine ulusalcı diyorsa 20-30 kişi liboş , dinci vs. diyor. Hiçbirini hoşgörmüyorum. İnsanları bu şekilde guruplaştırmak çok sinir bozucu. Arada vatan hani bile oluyor burada düşüncelerini belirtince.
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Estel_Anorien said: ad hominem gördüm mü affetmem =) sg-1 said: Şüphesiz ki sam buyurduysa akan sular durur, o ki demokrasinin olduğunu kadar forumun da üstadıdır. bilen ve bildiren samin adıyla... bekliyorum sevgili estel. (:P)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hayır cidden merak ediyorum yani Tvde görüyoruz gazetelerde okuyoruz Ulusalcı lafıdır aldı başını gidiyor. Ulusalcı ne demek? Ulusunu seven mi demek? Ulusu onun için herşeyden önce gelen mi demek? Cidden medyadaki kullanılan ve karşıtlarca kullanılan ulusalcı adı aralarında ne fark var merak ediyorum.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ey bağışlaması bol rabbim, beni, ailemi ve tüm inananları samin gazabından koru. rahmetini ve yardımını üzerimizden esirgeme. şüphesiz ki sam yarattıkların içinde en bilge ve en demokrat olandır, o ki istediğini dinler istediğini şikayet eder. Kesin doğru odur ki sam bekliyorsa sonsuza kadar bekler.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Tayyip Erdoğan kontrolündeki Emniyet'e ait raporda ulusalcılık: “Ulusalcı kesimler, devlet egemenliğinin özellikle AB sürecindeki yasal değişiklikler ile zedelendiği ve ülkenin bağımsızlığını yitirdiği varsayımını temel almaktadır Bu söylem etrafında geçmişte sol, sağ ve dinsel arka plana sahip gruplar söylem, propaganda ve eylem birliğine dayanan bir manevra alanı oluşturmakta, bu kapsamda 50’den fazla dernek ve vakıf, 100’den fazla internet sitesi ve medya organı faaliyet göstermektedir.”
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ahahah her anti-akpci ateist di mi ahahah
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ahahahha yo öyle birşey dedin diye hatırlıyorum aaaah aah
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ulusalcılık, eskiden solcu olanların milliyetçi bir kişiliğe bürünmesi (ie chp). böylece state capitalist/nationalist bir karışım ortaya çıkıyor. en azından benim bildiğim kadarıyla bu. chp ye bu yüzden solcu değil ulusalcı deniyor.
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o dediklerin işte tam nasyonel sosyalist heh.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 -daha once gelenlerde yapti! -CHP 1940 larda yapmamismiydi!!!!! -yiyorlar ama hizmet ediyorlar!!! hukumete yapilan her elestiriye su uc cumleden birini sokup cevap veriyorlar ulusalcilarda hala tartisiyor bu akpli degilim ama akp rullz cularla ulusalcilarada yukleniyim seriat seriat diye bagirdiniz seriattan cok fasizm den korkun dedim adam diktaya yuruyor dedim hala bir fetullah gulen gelecek kutsal emanetleri giyicek muahbbeti /care
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yok state capitalism yok onlarda. en azından ne nazi almanyasında ne de teoride öyleydi. komunist sistem öle
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sam nazi tarihini bilgisayar oyunlarından falan öğrendin herhalde, alakalı alakasız herkese nasyonel sosyalist yaftasını yapıştırdığına göre baya bi bilgi eksiği var..
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 benim fikrim sorun şeriyat , dikta rejiminin gelmesinden ziyade insanların içeride oluşan bölünmesi birbirlerinden nefret eder hale gelmesi geçen günlerce asıl korkmamız gereken şey bu ikiye bölünmüş bir ülkeyi parçalamak çok daha kolaydır zira ha bu bölünme içinde kendimde cephe değilmiyim? cepheyim ne yalan söliim an oluyor burda isim de vereyim horizonun sir'in sam in yazdıklarına gıcık olup ağız burun kırasım bile gelio :D asıl sorun bu bence birbirimize kin kusmaya başlarsak yarın öbürgün ne olcak hallicemiz?
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 nasyonel sosyalist deyince sadece nsdap ve gamalı haç geliyor akıllara herhalde, söylediğin gibi bilgisayar oyunundan tanıdıysan "nazi diyoorrr" diye atlarsın öyle. jade her versiyonu değil ama bazı build'leri. (:P)
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yok yok, sen küçükken sizinkiler seni kesin "bak sam bi daha hentai mag okuduğunu görmiyim nasyonel sosyalistlere veririm seni" falan diye korkutmuş..
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 son damla için ıkınacaksan bunun yeri forum değil.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hayır son mesajı ben atmalıyım. attım bile
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Niye bozuldun ki şimdi Sam? Hem genel seçimlerden beri hiç link paslamıyorsun iyice kaybettin paylaşımcı ruhunu.. scorch said: asıl sorun bu bence birbirimize kin kusmaya başlarsak yarın öbürgün ne olcak hallicemiz? Şöyle bir olay da var, dinci kesim zaten uzun bir süredir nefret besliyordu.. Güç kazanınca bu nefretleri açığa çıktı zaten, heryerde insanları aşağılamalar, haksız gözaltına almalar, her türlü eleştiriye tahamülsüzlük ve saldırarak karşılık verme olarak yansıdı bu nefret. Genel seçimlerden sonra paticik de bile iktidar olmanın gazıyla ne mesajlar gördük burda, unutmayalım.. Son 5 yılda bu nefret karşılıklı oldu ve iyice güçlendi, herkes yazdı burda bu iktidar halkı ikiye böldü kamplaştırdı diye ama liboşlarımız onu da kabul etmedi her zamanki gibi.. Bakalım bu kamplaşmanın açığa çıkaracağı sonuçlar ne kadar ileri gidecek..
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sen hala orda mısın hahahah, ben de diyorum ne diyor bu. aferin iyi biriktirmişsin lol.
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sam said: sen hala orda mısın hahahah, ben de diyorum ne diyor bu. aferin iyi biriktirmişsin lol. az önceki mesajımdan bunu kastettim işte :) aha sen onu mu diosun "lol" şeklinde kısa öz ayar verme çabasındaki cevaplar , adam gayet güzel fikrini açıklamış işte bundan bundan dolayı bu toplumsal bölünme oluyor ve artıyor diye e yokmu karşıt fikrin de , e bundan bundan dolayı bizimde size karşı kızgınlığımız/kırgınlığımız/nefretimiz var diyebileceğiniz bişey? hic düsünmek aklınıza geliyormu empati yapmak falan? karşı taraf yanlış rererörörö demekle yürümeyecek bu iş benim fikrimce ben düsünüyorum misal , söylenenlere katılmakla birlikte, karşı tarafıda birer insan olrakak göz önüne alıyorum ve bizim düsündüümüz şekilde nefret ediyorlarsa bizden sebeplri nelerdir diye soruyorum kendime durduk yere manyak değil ya insan niye gıcıklık yapsın yani? yada mantıklı makul bi çözüm yokmu ? yazılanları yazarları ile yargılamak , içeriğine bakmadan "lol bunu damı dedin" şeklinde kısa öz ayarlar vererek çözüme zerre katkı yapmadan trollük yapmanın direk kışkırtmaya girdiğini kimse farkedemio mu ? yada kasıtlımı yapıyor diye merak ediyorm -sözüm 2 cepheye de- p.s. off akşam iş çıkışı full 1 şişe vodka patlatmış gibi 1milyon kafam yorgunluktan işte saçmalıyorda olabilirim editlemeyecem.
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet anlamamışsın neye dediğimi, ben ilk paragrafa ithafen söylemiştim. eve gidince tekrar okursun.
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Belli ki bilmiyor link olayını, konuyu açıklığa kavuştur da böyle yanlış anlaşılmalar olmasın lol Bu yaptığına nasyonel sosyalizm denir!
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çok sıkıntı verdi sana o bakla ama dokunmak istemiyorum, sen çıkar artık nereden en rahatsa.
Öne çıkan mesajlar