Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 geçen hafta makinem iki senelik olağan formatını yedi, youtube gitti. formattan önce hosts bi şekilde çalışmaz olmuştu, makat yüklemiştim. ama hemen sonrasında virüs sebepli format gelince makat programcığına dudak bükerek bakar oldum. bi de geçen gün (formattan sonra) hayatımda ilk defa port forward yaptım utorrent için (allahım ne gerzekmişim daha önce yapmadığım için, uçuyorum şu anda). arada sabit ip alırken oralara bi dnsler bişeyler yazdım doğal olarak. şimdi hal böyleyken (hal= statik ip dnsleri + makat şüphesi + önceden tek başına yetemeyen hosts dosyası) ne önerirsiniz youtube çaresi olarak? yandım allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dns 208.67.222.222 208.67.220.220 en basiti bu ben bunu kullanıyorum.catır catır da calısıo makat fln ek program indirmeye gerek yok bence.zaten makat,jacker programları da bi nevi host dosyasına ip eklemek. yukarıdaki dnsler de herhangi bir sorun yasamadım.net normal hızında download ederken fln aynı bi degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 emabla hazır formatı atmışken temiz temiz http://www.bilginnet.com/wp-content/uploads/hosts.zip dosyası yeter sana gibi geliyor bana.. attıktan sonra cmd'Yi açıp ipconfig /flushdns demeyi de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 nereye atıyodum bunu kutulucum? bi de orijinalini replace mi ediyodum bi yere save ediyo muydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 replace etmen gerek diğerini save etmeye gerek yok eski hali sondaki satırları silince oluyor zaten. kaydedeceğin yer de C:WindowsSystem32driversetc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Windows/System32/drivers/etc tuh yavas kaldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dns 193.140.100.210 193.140.100.215 193.140.100.220 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 halloldu. tenkyuşön :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu kadar popüler bir konu, "hazır" update tarihi belli, içineki siteler listesi falan olan host dosyaları olmalıydı sanki internette. Ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 chtulu senin verdiğin linktekini de attım ama gene error veriyo. duzelmedi bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 internetten başka bir host dosyası buldum. oldu bu sefer. yarın musait bi zamanımda uploadlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bekliyorum ben de barbu. Ben de buldum 1 tane, çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 burdaki hostu kullandım oldu. edit: bu arada ben uploadlamadım. direk indirdiğim link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 barbu said: burdaki hostu kullandım oldu. edit: bu arada ben uploadlamadım. direk indirdiğim link. gralsin gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lol yannız, cs4'ün crackinde kullanılan ayarda mevcut o hosts dosyasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 nasıl yani hackleniyormuyuz ???::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 thepiratebay'a girmem için ne yapmam lazım hosts dosyasıyla, bilen varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 youtube jacker i yukleyince megerse winamp in radyosu calismiyormus yeni farkettim sildim hemen. dns rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arkadaşlar bu son host dosyasıda hata vermeye başladı en yeni hostları nerden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 open dns kullanmak daha koaly değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://www.makat.org/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://makat.org/ kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bende son günlerde youtube da çok "an error occurred please try again later" hatası alıyorum spam refresh yapmama rağmen açmıyo bazen, hosttan kaynaklanıyomuş galiba. problemsiz host dosyası kullanan varsa upload edebilirse çok thanks ben yazana kadar gelmiş cvplar asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Makat yüklesen bile o hatayı alabiliyorsun. Bunun için şu dnsleri kullanıyorum. 4.2.2.3 4.2.2.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar