Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 1) Great Teacher Onizuka, Full Metal Alchemist, Cowboy Bebop, Neon Genesis Evangelion seven birisine, 2002-2009 arası çıkmış hangi filmleri ve dizileri önerirsiniz? 2) Ecchi tarzında tavsiye edebileceğiniz neler var? 3) Son yıllarda, Akira veya Ghost In The Shell gibi etkileyici film yapıldı mı? (illa bilim kurgu olmasına gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 cyberpunk seviyormuşsun gibi bir izlenim uyandı bende. aeon flux ve metropolis vardı yazdıkların harici baya hoşuma giden. lakin ikisi de filterladığın tarihler içersinde değil. ama tavsiye ederim. appleseed de olabilir bunlara ek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Trigun ve Gungrave beğenebilirsin belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 said: 1) Great Teacher Onizuka, Full Metal Alchemist, Cowboy Bebop, Neon Genesis Evangelion seven birisine, 2002-2009 arası çıkmış hangi filmleri ve dizileri önerirsiniz? Xam'd, Ergo Proxy, Michiko to Hatchin, Sayonara Zetsubou Sensei said: 2) Ecchi tarzında tavsiye edebileceğiniz neler var? Rosario to Vampire said: 3) Son yıllarda, Akira veya Ghost In The Shell gibi etkileyici film yapıldı mı? (illa bilim kurgu olmasına gerek yok) The Girl Who Leapt Through Time Xam'd hayatım boyunca izlediğim en güzel anime olabilir Ergo Proxy ile birlikte. O ikisine rakip olabilecek birşeyle karşılaşmadım hiç. İkisini de HD izle kesinlikle. Ayrıca bu Nisan'ın beşinde yine bir FMA başlıyor. Manga'ya daha uyumlu olarak sıfırdan yapacaklar. Onu da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Haruhiyi izle bone izlemediysen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ecchi için Anime'den çok Manga derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar