Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Anime rpg


Masakari

Öne çıkan mesajlar

thief/assassin dediğinde thief gibi olan,
pvp dediğinde diablo gibi olan vs vs..
süper bi anime mmorpg bulman çok zor.
anime dediğin zati çiçekli böcekli şeylerdir,
daha çok singleplayer oyunları vardır..

final fantasy online vardı yanılmıyorsam..
bi de ragnarok var gördüğüm..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

phantasy star online ve lineage 2 de anime tarzına yakın ancak klasik japon rpg'si (chibi, deformed) grafiklere sahip bildiğim tek rpg ragnarok online. ve börtü böcek de demeyin, topu topu 3-4 börtü böcekle uğraşıyorsunuz, bir nevi headless ya da mongbat gibi düşünün. neredeyse her rpg'de ille ki böyledir başlangıç. saviyeniz ilerledikçe müthiş karizmatik düşmanlar çıkıyor, ancient wyrm ya da balron tadında lord of death, abyss knight filan var; monster database sitelerini bir karıştırıp görün. güzel dungeon'lar var uygun temalara sahip. eğer sizi ragnarok'ta hiçbirşey tutamasa grafikleri oyalar uzun süre, ben mesela en son bir nurse cap bulmuştum herhalde tonlarca para ederdi. :) o kadar da boş değil ayrıca. çok daha detaylı olabilirdi ama basitlik arayanlar için güzel.[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sayayım
Final Fantasy Online 1 numaradır
Lıneage 1-2 tam anıme kıvamında
Ragnarok da ole
sıngle da ıse cok var benım tavsıyelerım (PC için tabi :))
Final FantasyF 7-8
Grandia 2
Breath of Fire 4 tur
------------------------------------------------------------
gelelım onlıne olanalra FF11 yanı fınal fantasy onlıne aynı lıneage gıbı basıt bır arayuzu var ve aynı anda hem konsol hem PC kullanıcları oynuyor ama PC de brıaz sorunlu kontroller fakat anıme havasını tam yaşatıyor savaşlar fılan cok zevklı ayrıca cok ıyı bır class sıtemı var ragnaroktakı gıbı quest yapılarak terfı edıyorsun ve paladın de n tut samuraı a whıte-red-dark wizard dan tut Dragon Knight a bır suru class var
Lineage 2 de aynı havada ama cok bayık bır oyun bence devamlı yaratık kesmekten ıbaret PvP sı cok zevksız dıyolar
Ragnarok ıse cok basıt kalıyor grafıksel bakımdan bu ıkısının yanında :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ragnarok tam 3d değil işte, myth gibi terrain 3d ama karakterler 2d sprite. o yüzden tam klasik capan işi duruyor sadece ona önem veriliyorsa..

fakat oyun kore mamülü olduğundan buram buram japon mitolojisi fışkırmıyor, samuraylık filan yok mesela..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...