obsesifik Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Volkan sonunda yattı da iyi yattı da aldı topu allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tuncay kendini acayip geliştirmiş. takdir ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Masquerade said: volkan top kurtardı. ::o Amansız gol yemez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 fatih kimnle konusuyor acaba kulakliktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 O değilde fatih terim 2-3 kere eliyle birşeyler yaptı 2 3 5 3 2 5 sonra kafasını hıı tmm şeklinde salladı bi ara. Özel bir dil mi geliştirdi ayak mı yapıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 cok iyi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 guzel oldu ilk yari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 of ya ilk yarı acayip iyiydi. HAYDI COCUKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Nessarien said: O değilde fatih terim 2-3 kere eliyle birşeyler yaptı 2 3 5 3 2 5 sonra kafasını hıı tmm şeklinde salladı bi ara. Özel bir dil mi geliştirdi ayak mı yapıyor ^^ arkada kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tahmin ettiğm gibi ileri üçlü, bi de pres yapıyolar falan. Yeneicaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sol tarafıda etkili kullanabilsek istedigimiz sonucu alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Buyse said: Nessarien said: O değilde fatih terim 2-3 kere eliyle birşeyler yaptı 2 3 5 3 2 5 sonra kafasını hıı tmm şeklinde salladı bi ara. Özel bir dil mi geliştirdi ayak mı yapıyor ^^ arkada kalmasın :D lol :D Büyücü terim diyordu isviçre basını o hareketler gibi değildi bu kez sanki hakikaten birşey ifade eder gibi sonra birde hııı tmm oke gibi kafasını sallayınca ne ayak lan bu dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ilk yarı güzeldi gerçekten. volkanın kurtarışı da çok iyiydi torresin pozisyonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 açıkçası beklediğimden çooook daha iyi oynuyoruz. yenilsek bile böyle yenilelim. ki bu oyunla yenilgi söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 eğer gömülürsek kesin yeriz. dışardan şut atıyorlar kafa vuruyorlar her çeşit gol atarlar bize. hucum yapmamız lazım ölesiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çok salak maç ya. adamların en dandiği 15 milyonluk topa bile girmiyorlar ama bizde yenecek durum yok. ilk yarı geyiklerini anlatayım bari: hakan: en büyük artımız del bosque ben : bu adamlar aragones'le avrupa şampiyonu oldular. - babam: terim'i alır, seni teknik direktör yaparım istiyorsan tamer: ben gs'ye teknik direktör olacam, nasılsa önüne geleni yapıyorlar. lan aslında bi sürü daha vardı da sigara içecem diye kaçtım, rakı doldurmam lazım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İyi hazlanmışız belli taktir ettim takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi korna sesinden beynim uyuştu bu ne bu mu avrupa şampiyonu olan takımın seyircisi ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Lol Belçika 2 - 4 Bosna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 belçikanın yenilmesi işimize mi geldi, yoksa bosna da mı oyuna dahil oldu anlayamadım ancak bizim ispanya maçlarından çıkarağımız puanlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 pch said: abi korna sesinden beynim uyuştu bu ne bu mu avrupa şampiyonu olan takımın seyircisi ne lan bu Abi hakkaten ya geberdim ahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 1 tane sağlam rakip olacağına 2 dandik olsun daha iyi bence, bosnanın sonuna kadar gideceğine inanmıyorum ben o yüzden belçikanın yenilmesi iyidir yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ikisindende cacık olmaz rakip değiller bugun 3 puan alırsakki zor bence 1. lik için oynarız diğer türlü ikinci oluruzz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Of bak buna katılmamak elde değil kafam şişti. Hiç mi marşınız yok arkadaş iki tezahürat falan yapar insan road runner gibi ötüyorlar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çıktı yine at ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar