Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=7380176 Gerçek midir inanamadım ama kuşlar çok güzel hayvanlar ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yea gerçek bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 açılmıştı sanırsam ve gerçek abi. felaket yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 evil gülüş efsane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 süpermiş. çok iyi eğilitebildiklerini duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum. cidden süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bi ara bu cinsin aynısını beslemiştim, aptal gibi bağırmaktan başka birşey yapmıyordu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mükemmel bu yaa. ama liar bird ün üzerine hiç bi kuş tanımam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ahaha bu kuş da iyiymiş yahu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lyre bird o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mükemmel ya sonunda süper star mı diyo o napıo sondan birincide onda yarıldım. sswwiissüüss star. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yalnız kuş cidden zeki yahu. Söyleneni tekrar etme durumu yok kuşta, bildiğin soruyosun ayrı cevap veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 programlanmış işte belli komutsal seslere belli seslerle karşılık veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kuş programlamak kolay iş değil yalnız :D . Nasıl anlatıcaksın ben böyle dediğimde böyle cevap vericeksin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ödüllendirerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Abi söylemesi kolay. Ben allahın muhabbet kuşuna bile iki kelime söyleticem diye ne kasıyodum. Sonuçta öncelikle ilk kez söyleticeksin, sonra sen soruyu sorucaksın, o da o kelimeyi sorudan sonra söylicek sen de ödüllendireceksin? Kolay olmayabilir pek denk getirmesi :) . Hani kolay olsa bunlardan çok olurdu zaten :) . Çok sevdiğim bi kuşum vardı da o sebeple savunasım geldi papağanı :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ya papağanı bende severim bendede muhabbet kuşu var tek kelime konuşturamadık daha :D Gönül ister hayvan gerçekten zeki olsun seni anlasın sıkılınca muhabbet et falan ama evrim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar