Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Evet bu akşam siz sevgili patilere fikirtepenin görünmeyen yüzünden bahsedicim. Bugün evin tüm eksiklerini tamamladık yarın da taşınıyoruz diye sevinirken bir baktık kornişler yok odalar maymun kafesi gibi. Gittik kadıköyde falan sorduk adamlar dedi 60(usta ucreti hariç) liraya gelir. Dedik geriye tek çare kaldı fikirtepeye gidicez ama korkuyoruz yani. Sonra eskiden fikirtepede spylık yapmış bi arkadaş vardı ona danıştık.''ben sizi çok gizli yollardan götürürüm tartaklanmadan alır geliriz'' dedi. Kamuflaj yaptık bağrımızı açtık tesbih falan neyse gittik tabi bi anda etrafımız sarıldı. Koşa koşa nalbureciye girdik. Adam iyi bi insan çıktı dedi şöyle şöyle biyer var gidin fatih gönderdi diyin alın ucuza dedi.Gittik valla 5dk de hazırlayıp verdiler 36 lira mı ne tuttu. Hayatımı ve uzun saçlarımı fikirtepeli nalbureciye borçluyum kendisine teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Abi nerde oturuyonda böyle pvp oluyor anlamadım ? Ben somuncu babanın ordayım. Çokta memnunum yani.. Varsa pk benide çağır beraber dalalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Abi kampüsün arkası fikirtepe ve çoğu gerekli gereksiz şey oralarda daha ucuz ama tehlikeli gz dışı+red zone =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fikirtepenin nası bi yer olduğunu bilmiyorum ama bence uzun saçlı girilecek bir yer değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bunun bi lvl düşüğündeki arenaya ankarada girdim ben. int charisma yüksekti, rp yaptım çıktım. charisma yüksek olunca mı diyaog iyi oluyodu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 herkese benden şırdan dicektin, o zaman bak gör nası kedi gibi oluolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hem int hem cha etkiliyor =) Da uzun saç - penalty verdiği için bi de racial enemy olarak görüyorlar savunmasız uzun saçlı öğrencileri. Direk disguise+hide in shadows ile idare ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fikirtepenin burada anlatılan yerle alaksı yok. varoş biryer ama öyle bizansın son seneleri gibi biryer değil. benim gördüğüm kızların çoğunun başı açık mesela. random pvp'ye de rastlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fikirtepe de hakkaten öle atraksiyonlar yok.arkadaşın dediği gibi varoş ve kötü görüntüsü olan bi yer.onun harici kimse sen ordan geçerken, hop bunun saçı uzun alalım şunu aşaa demiyo yani :) ha gece vakti bilemem.gerçi geceleri heryer tehlieli :) sen kimseye bulaşmazsan kimse bulaşmaz.gidip orda bi torbacıya senin ananı bacını dersen atraksiyon olur :) sortie ye gider gibi giyinip oralarda takılırsan gasp a uğrama ihtimalin olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o diil de bir çok varoşla işim oldu şu fikirtepeye bir gidemedim. yolum düşmez inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ya tehlikeli sayılabilecek bi semt ama doğru söylüyorsun o konuda yani köşe başında banditler beklemiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim cismimin gitmediği yerde ismim gider!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 isminede cisminede fikirtepenede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Fikirtepenin tek korkusu kermitmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fikirtepe firitepe belediniz anasını satayım allah akıl fikir versin ne fikirtepeymiş arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fikirtepeliler sürü halinde gezerler. göztepe özgürlük parkında ve cuma akşamları caddebostan sahilinde sıklıkla görülebilirler. genellikle grup halinde gezerler ve ceplerinde kesici alet olmadan dışarı cıkmazlar. bu gruplar arasıra + rep için kalabalık mekanlarda birbirlerine sözlü saldırıda bulunurlar fakat bundan ileriye gitmez bu aksiyon. Fikolar kendilerini 10 km den belli eder, yanınızdan geçerken genelde hepsinin elinde cep telefonu her kişinin telinden son ses müzik yükselir. grubun ön saflarında bu müzik dale don dale iken, orta sıralarda ibrahim tatlıses-müslümgürses, son sıralarda ise ceza'dır. giyim tarzları ise fıstık yeşili gömlek kollar sıyrık 3 4 düğmesi açık, altında da eskitme yada yırtık pantolon. arasıra kollarla tükenmez kalemle yapılan dövmelere şahit olabilirsiniz. bi keresinde bu dövmeleri tazeleme işlemine şahit olmuşluğum vardır. şimdilik bu kadar fikirtepelileri tanımak isteyen olursa daha yazabilirlm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 onlarda insan degilmi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 problem nedir gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 irenikus said: fikirtepenin burada anlatılan yerle alaksı yok. varoş biryer ama öyle bizansın son seneleri gibi biryer değil. benim gördüğüm kızların çoğunun başı açık mesela. random pvp'ye de rastlamadım hiç Random pvp'nin kralı oluyor, ama denk gelirsen.. Her giriş çıkışta aksiyon olacak diye birşey yok.. Uo mu lan bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 wow da stv ye gitmek gibi bise.. world pvp nin oldugunu bilirsinde kacınmaya calısırsın ya oyle bisey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Slat said: Random pvp'nin kralı oluyor, ama denk gelirsen.. Her giriş çıkışta aksiyon olacak diye birşey yok.. Uo mu lan bu :) ya illa ki oluyordur da mesele denk gelebilme olasılığı. yani izlanda'da da oluyodur random pvp ama işte yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Random pvp'nin yoğun olduğu bölgeler 1.brit mezar 2.fikirtepe koruluk 3.minoc maden edit: İzlanda son sıralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben fikirtepeliyim bi zararını görmedim şu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 random pvp list: gaziosmanpaşa küçükköy gazi mahlesi alibeyköy civarları kağıthane de olabilir. izmiti de saymak isterdim. orası ayrı bir efsane, izmit apaçisi ünlüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bilen azdır herhalde ama aydın ilimizin sazlıköy köyü bucstan farksızdır pistir eşek için adam öldürürler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar