Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Back to Fikirtepe!


Raincloud

Öne çıkan mesajlar

Evet bu akşam siz sevgili patilere fikirtepenin görünmeyen yüzünden bahsedicim. Bugün evin tüm eksiklerini tamamladık yarın da taşınıyoruz diye sevinirken bir baktık kornişler yok odalar maymun kafesi gibi. Gittik kadıköyde falan sorduk adamlar dedi 60(usta ucreti hariç) liraya gelir. Dedik geriye tek çare kaldı fikirtepeye gidicez ama korkuyoruz yani. Sonra eskiden fikirtepede spylık yapmış bi arkadaş vardı ona danıştık.''ben sizi çok gizli yollardan götürürüm tartaklanmadan alır geliriz'' dedi. Kamuflaj yaptık bağrımızı açtık tesbih falan neyse gittik tabi bi anda etrafımız sarıldı. Koşa koşa nalbureciye girdik. Adam iyi bi insan çıktı dedi şöyle şöyle biyer var gidin fatih gönderdi diyin alın ucuza dedi.Gittik valla 5dk de hazırlayıp verdiler 36 lira mı ne tuttu.

Hayatımı ve uzun saçlarımı fikirtepeli nalbureciye borçluyum kendisine teşekkür ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fikirtepe de hakkaten öle atraksiyonlar yok.arkadaşın dediği gibi varoş ve kötü görüntüsü olan bi yer.onun harici kimse sen ordan geçerken, hop bunun saçı uzun alalım şunu aşaa demiyo yani :)

ha gece vakti bilemem.gerçi geceleri heryer tehlieli :)

sen kimseye bulaşmazsan kimse bulaşmaz.gidip orda bi torbacıya senin ananı bacını dersen atraksiyon olur :)

sortie ye gider gibi giyinip oralarda takılırsan gasp a uğrama ihtimalin olabilir tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fikirtepeliler sürü halinde gezerler. göztepe özgürlük parkında ve cuma akşamları caddebostan sahilinde sıklıkla görülebilirler. genellikle grup halinde gezerler ve ceplerinde kesici alet olmadan dışarı cıkmazlar. bu gruplar arasıra + rep için kalabalık mekanlarda birbirlerine sözlü saldırıda bulunurlar fakat bundan ileriye gitmez bu aksiyon. Fikolar kendilerini 10 km den belli eder, yanınızdan geçerken genelde hepsinin elinde cep telefonu her kişinin telinden son ses müzik yükselir. grubun ön saflarında bu müzik dale don dale iken, orta sıralarda ibrahim tatlıses-müslümgürses, son sıralarda ise ceza'dır. giyim tarzları ise fıstık yeşili gömlek kollar sıyrık 3 4 düğmesi açık, altında da eskitme yada yırtık pantolon. arasıra kollarla tükenmez kalemle yapılan dövmelere şahit olabilirsiniz. bi keresinde bu dövmeleri tazeleme işlemine şahit olmuşluğum vardır.

şimdilik bu kadar fikirtepelileri tanımak isteyen olursa daha yazabilirlm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

irenikus said:
fikirtepenin burada anlatılan yerle alaksı yok. varoş biryer ama öyle bizansın son seneleri gibi biryer değil. benim gördüğüm kızların çoğunun başı açık mesela. random pvp'ye de rastlamadım hiç


Random pvp'nin kralı oluyor, ama denk gelirsen.. Her giriş çıkışta aksiyon olacak diye birşey yok.. Uo mu lan bu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...