bluepainter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Belli ki şahsi problemlerini foruma yansıtan.Otorite ve benzeri yetki ve güçleri adil şekilde kullanma kapasitesi olmayan. Turnuva ve benzeri organizasyonları düzenleme yeteneği olmayan bir insan Tharkas. Halinden tavrından bu tarz özelliklere sahip olmadığını çok net ortaya koymuş zaten. Dota bilgisinin de yeterli olmadığı koyduğu turnuva kurallarındaki yanlışlıklardan açıkça görüldüğünden modluğunun alınmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sanane ? biz memnunuz belki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben değilim. Herkes fikrini söylemekte özgür tabi.O yüzden abuk subuk konulara kilit konmasına karşıyım ya ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dağdan gelip bağdakini kovmak diye buna diyorlar herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sanane ne demek? seninle bu adam arasında e fark var şu forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ses said: sanane ne demek? seninle bu adam arasında e fark var şu forumda? sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 turnuva aceleye gelmi$ti zaten.bende dahil olamadım turnuvayada suçlu olarak görmüyorum bundan dolayı tharkas'ı. sonuçta organizasyon yaptı , iyilik yaptı.ba$lıkta ciddi olmıyabilir ama en azından okuyanlar ciddiye alıcaktır. bence haksızlık olmu$ tharkas'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tharkas azıcık delikanlıysa istifasını basar. Avrupa'da böyle turnuva yap bakalım ne oluyor. /bankadasırabekleyenemekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kermit said: ses said: sanane ne demek? seninle bu adam arasında e fark var şu forumda? sanane ? tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sem kimsin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok arkadas ciddi gayet bide kim oldugunu aciklasin merak ettim. bdie kimle sahsi problemim varmis benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kim oldugunuz belli deil gelip abuk subuk msjlar atıosunuz grup halinde. 2 rekat delikanlı ol bari de ben buyum de ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 KAÇIN ATSIZCILAR HORDE GELDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kermit said: ses said: sanane ne demek? seninle bu adam arasında e fark var şu forumda? sanane ? saman ye. ehircik ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kermit said: ses said: sanane ne demek? seninle bu adam arasında e fark var şu forumda? sanane ? margarin. ehircik ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aboooo herif yildirim gibi indi tepemize. Napacaz lan simdi? Tharkas, sabah forum kilidini ve rozetini masamda gormek istiyorum... kisisel probelmerini fazla yansittigin icin suclu bulundun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ağzına sıçrarım defol git esprilerini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tharkas rullazdır. beğenmeyende geydir topdur. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dota degılki warcraft bolumu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 suçlayan bence ki$isel meselesini yazsın buraya yada özür dilesin yada basssın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Arkadaş iyi araştırmamış. Tharkas Türkiye'nin FIDA kokartlı ilk modu. o yüzden bırakmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tharkas'a opera! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ooo çatlak sesler, içimizde ki irlandalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Adamı ilk kez w3 topiğinde görüyorum tharkasın neyini gördün de şikayet ediosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ayrıca çok kaslı yakışıklı karizmatik ve girişken bir insandır. kafa kol girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar