cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 NE ÇABUK BİTTİ YA:( yarın kim kalkıcak sabahın köründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben kalkmıcam 12de dersim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 benim de 14.30da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ben sabahın köründe kadıköye gidip dogalgaz ve su saati için kendimi fede edicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabah yedi osura osura uyuncam işe gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 7 de uyan çamkıran tansaş ın orada servis bekle 10dk götün donsun sonra bide manisaya git.çalı$. :( kolay gelsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 OHH YARINKİ TEK DERSİM İPTAL OLMUŞ MİSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Skyfire said: 7 de uyan çamkıran tansaş ın orada servis bekle 10dk götün donsun sonra bide manisaya git.çalı$. :( kolay gelsin bana oha bee patide ne bornovalı varmiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ve zavallı aiko fırlatılan taşların kurbanı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yarın sabahın köründe emniyete gidecem. :/ bütün haftasonu da evde oturdum bok varmış gibi. bilgisayar toparladım güya, 2 yeni anakart 2 işlemci, sayısız ram ve bikaç tane sıfır psu'yu kombinasyonlar halinde çalıştırmaya çalıştım. hiç biri çalışmadı nası iştir kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 power sapley lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mr_Hand emniyet niye abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mevzu var. sdf (pasaport işi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 SodomVsGomore said: power sapley lazım sana psu da var o kombinasyonlarda. Ha, diyosan ki elektrikte bi kalitesizlik var, eski bilgisayarım gayet çalışıyo aynı prizde. hatta modem de aynı prizde çalışıyo. öefff valla saçlarım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Raincloud said: Ve zavallı aiko fırlatılan taşların kurbanı olur :D anlamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dersin iptal ve öğlen 2lere kadar uyuyabilirsin:( Kıskanıyoruz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Lust Gluttony Greed Sloth Wrath Envy Pride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu uğursuz haftasonu bitsin 8 kupon yaptım hepsi yattı lan varmı böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yarin dersim yok hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mr_Hand said: SodomVsGomore said: power sapley lazım sana psu da var o kombinasyonlarda. Ha, diyosan ki elektrikte bi kalitesizlik var, eski bilgisayarım gayet çalışıyo aynı prizde. hatta modem de aynı prizde çalışıyo. öefff valla saçlarım beyazladı. aman abi pardon anlamam ben bu işlerden latife edeyim dedim :) hani kedidir kedi diyeceğime böle konuyla alakalı saçmalayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yok işte, görünüşe göre ben de anlamıyorum. o kadar parça var hiç biri bişeye yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Raincloud said: Dersin iptal ve öğlen 2lere kadar uyuyabilirsin:( Kıskanıyoruz seni! heee, beter olun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 öf bi sculpture dersi için sabahın 8 sinde kalkıp taa okula gidecem, lanet olsun seçtiim güne şu dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahaha heykelmı yapıyosun lan? cıplak adam heykelımı yapıyosun? pipili falan? karımısın la sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Of mortis ne yapacağını şaşırdın sen wow'u bırakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar