Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halkı kandırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sam "doğrusunu elitler bilir" dediğinde doğrusunu elitler bilir, o ki (sam) sağın solun politikanın ve demokrasinin bilgesidir.
uzman ve üstad olan samin adıyla...
Mesaj tarihi:
imar kanuna filan da koyulsun ozamn bu madde
Madde 46 : Yerim ama iş yaparım.
Yemeden yapamıorum işte ne biliyim içimden gelmio
açıktan yemem lazım.. koy bakim dosyanın arasına..
Mesaj tarihi:
ben yapsın diyorum. benim öncelik listemin zirvesinde vatandaşın yemesi var. politikacının yiyip yememesi vatandaşın yiyip yememesi kadar öncelikli değil.
Mesaj tarihi:
İyide vatandaşın piramidin dibinde olduğunu var sayalım
politikacı mislini yedikçe
senin vatandaş
politikacıya
veya malı götürene karşı
hep aynı oranda aç kalıcak
Mesaj tarihi:
Büyükşehirlerdeki belediye başkanlarının genel profili;

yemez yedirir

yer yapar

yemez yapmaz

arasında gidip geldiği sürece istediğiniz kadar hırs yapın, " yer yapar " kazanır (tu)
Mesaj tarihi:
Sam said:
ben yapsın diyorum. benim öncelik listemin zirvesinde vatandaşın yemesi var. politikacının yiyip yememesi vatandaşın yiyip yememesi kadar öncelikli değil.

ya vatandaşa bişi mi kalıyoda adamlar yedikten sonra allaseersen.
Mesaj tarihi:
kendini tutan vatandaslarada yedirdigi surece corruption sorun degil yani

heme sid amcaya yolluyorum yeni civilization da bu mekanigi kullansin cok sevdim

10 ye 1 yedir kahraman ol
super!
Mesaj tarihi:
valla hem yemeyip hem yapan varsa elbette ilk tercihim o olur. yiyenlere yönelik özel bir merakım yok. ama vatandaşa yedirmiyorsa kendi çatlak camlı kartal kullansa gene anlamı yok.
Mesaj tarihi:
komik,
yani birinin "yer yapar"lığı ispatlandığı, tescillendiği halde bir başkasının "yemez yapar"lığını sınamak gibi bir yolu tercih etmeyeceksiniz, öyle mi?
Ha zaten "yer yapar"cının "yedikleri" hakkında hesap veremiyor olması da ayrı bir konu, orayı hiç soruşturmadığınıza, "yaptığı sürece" soruşturma ihtiyacı hissetmediğinize göre yozlaşmışlık sizde başlıyor zaten.
"yiyo ama yapıyo abicim"ci kıraathane tayfasını üniversite mezunları arasında görmek ne güzel!
  • Yeni Oluştur...