Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 memlekete eli sopali diktator lazimsa onuda biz getiririz
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sam "doğrusunu elitler bilir" dediğinde doğrusunu elitler bilir, o ki (sam) sağın solun politikanın ve demokrasinin bilgesidir. uzman ve üstad olan samin adıyla...
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 imar kanuna filan da koyulsun ozamn bu madde Madde 46 : Yerim ama iş yaparım. Yemeden yapamıorum işte ne biliyim içimden gelmio açıktan yemem lazım.. koy bakim dosyanın arasına..
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sen hangisisin sam, yesin ama iş yapsın diyebildiğine, miden bunu kaldırabildiğine göre buralarda bir yerde olman lazım.
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yani sen şimdi cidden yesin ama yapsın mı diosun?
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben yapsın diyorum. benim öncelik listemin zirvesinde vatandaşın yemesi var. politikacının yiyip yememesi vatandaşın yiyip yememesi kadar öncelikli değil.
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 İyide vatandaşın piramidin dibinde olduğunu var sayalım politikacı mislini yedikçe senin vatandaş politikacıya veya malı götürene karşı hep aynı oranda aç kalıcak
Hao Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Büyükşehirlerdeki belediye başkanlarının genel profili; yemez yedirir yer yapar yemez yapmaz arasında gidip geldiği sürece istediğiniz kadar hırs yapın, " yer yapar " kazanır (tu)
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sam said: ben yapsın diyorum. benim öncelik listemin zirvesinde vatandaşın yemesi var. politikacının yiyip yememesi vatandaşın yiyip yememesi kadar öncelikli değil. ya vatandaşa bişi mi kalıyoda adamlar yedikten sonra allaseersen.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kendini tutan vatandaslarada yedirdigi surece corruption sorun degil yani heme sid amcaya yolluyorum yeni civilization da bu mekanigi kullansin cok sevdim 10 ye 1 yedir kahraman ol super!
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sorun sistemde olduğu için kimseye bok atmaya gerek yok ama bok olan sistemin nesini savunuosunuz onu anlamadım
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla hem yemeyip hem yapan varsa elbette ilk tercihim o olur. yiyenlere yönelik özel bir merakım yok. ama vatandaşa yedirmiyorsa kendi çatlak camlı kartal kullansa gene anlamı yok.
Hao Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yedir yedirtir diye diye mide bırakmadınız :(
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 komik, yani birinin "yer yapar"lığı ispatlandığı, tescillendiği halde bir başkasının "yemez yapar"lığını sınamak gibi bir yolu tercih etmeyeceksiniz, öyle mi? Ha zaten "yer yapar"cının "yedikleri" hakkında hesap veremiyor olması da ayrı bir konu, orayı hiç soruşturmadığınıza, "yaptığı sürece" soruşturma ihtiyacı hissetmediğinize göre yozlaşmışlık sizde başlıyor zaten. "yiyo ama yapıyo abicim"ci kıraathane tayfasını üniversite mezunları arasında görmek ne güzel!
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu kafayla gidersek "şu andaki iktidarın yerine başkasıda gelse yiyecek ne de olsa. o zaman niye akp den vazgeçeyim " olayına döner bu abi lol
Hao Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 "yemez yapar" lılığı osuruk kokulu seçim propandalarıyla mı sınayacağız peki ?
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 "yer yapar"ı ilk defa seçerken osuruk kokulu seçim propagandasına mı oy verdin?
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kesin vermemiştir o oy yav kimse sorsan ben vermedim diyo zaten lol
Hao Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sg-1 said: "yer yapar"ı ilk defa seçerken osuruk kokulu seçim propagandasına mı oy verdin? kesinlikle :)
Öne çıkan mesajlar