Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halkı kandırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Televizyonda SES TV, ATV gibi kanallara rastladığımda "halk"a sorduklarında aldıkları cevapları duyunca kahroluyorum.
Nedense genelde otobüs şöförleri, minibüs şöförleri ile konuşmayı tercih ediyorlar. Belki de Belediye'den para aldıkları içindir...

Adama soruyorlar "yerel seçimlerde kime oy vereceksin" diye, adam "Melih Gökçek" diyor.
nedenini sorduklarında gelen cevaplar çok ilginç.
"Murat Karayalçın hiç çalışmadı, Murat Karayalçın Ankara'ya hizmet etmedi, Murat Karayalçın sadece muhalefet yapıyor, hep muhalefet..."

Eminim Dünya'nın hiçbir yerinde, muhalefet partileri, muhalefetlik ettiği için suçlanmıyordur.
Ama sağolsun ATV, SES, Kanal 7 gibi kanallar halka bu yalanı soktular, buna alıştırdılar.

Halkı kandırmak çok kolay. Yalan reklam yap, yalan haber yap, yalan propoganda yap, halkı kandır. Eğitimli de olsa halk bilinçsiz. Çak iki tane manşeti, halk buna kansın hemen.
Nasıl olsa RTÜK, maliye bakanlığı felan senin arkanda, kimse seni sorgulamaz. Arkan sağlam. Salla ortalığa, halk yesin.

Hayır aklım almıyor, bir insan nasıl bu kadar sazan olabilir diye.
Murat Karayalçın "iş yapmadığı" için suçlanıyor.
Belediye başkanı demek, "belediye işi" yapabilme yetkisine ve gücüne sahip kişi demek. Burda iş yapabilecek tek kişi Melih Gökçek. İş yapmadığı için suçlanacak bir kişi varsa o da Melih Gökçek.
Ama adam tutup, iş yapmadığı için Murat Karayalçın'ı suçluyor.
Yahu nasıl yapacak Murat Karayalçın?
Belediye Başkan Adayı olunca "belediye işi" yapabilme yetkisi kazanmıyorsun ki.
Sanki aday olunca otomatik iş yapma yetkisi kazanıyorsun da, iş yapmadığı için suçlanıyorsun.
Suçlayan adama sorcaksın, ama SES gibi kanalların amacı belli zaten, sormazlar...

İşin komiği, bu adamlar 5 yıl önce Ankara'ya gelmiştir, taş çatlasa 10 yıl önce. Gördükleri tek şey Melih Gökçek yönetimidir. Murat Karayalçın dönemi hakkında tek bildikleri şey de Melih Gökçek'in televizyona çıkıp saydırdığı yalanlardır.

Sabah gazetesi, Vakit gazetesi okumanın zararları işte.
Böyle bilinçsiz halk yetişiyor.
Kandırması da çok kolay oluyor.

16 sene boyunca belediye başkanlığını Melih Gökçek almışken, bu süre içerisinde iş yapmadığı için Murat Karayalçın'ı suçluyor...
Mesaj tarihi:
Giovanni said:
Yani sen de başbakan gibi medyanın bir kısmını okumamamızı, boykot etmemizi söylüyorsun. Ne kadar çok ortak noktanız var.

Senden anca böyle bir cevap geleceğini biliyordum.

Ben A diyorum, sen "B diyorsun" diyorsun...
Mesaj tarihi:
"Onların kalpleri vardır, onunla gerçeği anlamazlar, gözleri vardır, onlarla görmezler, kulakları vardır ama onlarla duymazlar"

kimisinde durum bundan ibaret işte.
Mesaj tarihi:
Olm serbest piyasa ekonomisi var. Onlar öyle yapmasınlar katiyen demekle hiç bir şey değişmiyor. Muhalefet daha zorlu bir rakip olup mücadele etmedikten sonra adamlar milleti de kandıracak, yandaş TV'ler gazeteler de açacak, ülkeyi de ele geçirecek, şeriat da getirecek yani. HAYIR ÖYLE YAPMASINLAR ADİLER :(( demekle hiç bir şey değişmeyecek
Mesaj tarihi:
işte yandaş medya böle bişey arkadaşlar.
pazar günleri star tv de ''her açıdan'' adında hakikaten tarafsız bir program yayınlanıyor.
takib etmenizi öneririm, özellikle bugunki yayının video sunu bulursanız mutlaka izleyin.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:
Olm serbest piyasa ekonomisi var. Onlar öyle yapmasınlar katiyen demekle hiç bir şey değişmiyor. Muhalefet daha zorlu bir rakip olup mücadele etmedikten sonra adamlar milleti de kandıracak, yandaş TV'ler gazeteler de açacak, ülkeyi de ele geçirecek, şeriat da getirecek yani. HAYIR ÖYLE YAPMASINLAR ADİLER :(( demekle hiç bir şey değişmeyecek

Benim kastettiğim, bu kadar bariz taraflı ve yalan haberleri yapılmasının bir cezasının veya bir sonucunun olması.

Bu gazeteler, bu tv'ler engellensin diye asla demedim.
Ancak böyle demişim gibi dile getirmişsin.

AKP medyası dışında kalan kişiler söylediği her sözden mesul olup ceza alabilirken, AKP medyası içi kişiler de söylediği her sözden mesul olsunlar.

Ankara'daki halkta "yesin ama iş yapsın" zihniyeti yerleşmişse, bunun suçlusu da onlardır.

Ayrıca biraz tarafsız olmalarını istiyorum.
Adama para verip "Murat Karayalçın 16 senedir hiç iş yapmadı sadece muhalefet yaptı" diyerek kötületeceklerine,
en azından karşısında sorsunlar "Murat Karayalçın 16 senedir belediye başkanı olmadı, nasıl bir iş yapmasını bekliyordunuz" diye :)
Mesaj tarihi:
Bone said:

Ankara'daki halkta "yesin ama iş yapsın" zihniyeti yerleşmişse, bunun suçlusu da onlardır.

Ayrıca biraz tarafsız olmalarını istiyorum.
Adama para verip "Murat Karayalçın 16 senedir hiç iş yapmadı sadece muhalefet yaptı" diyerek kötületeceklerine,
en azından karşısında sorsunlar "Murat Karayalçın 16 senedir belediye başkanı olmadı, nasıl bir iş yapmasını bekliyordunuz" diye :)

Ankara'daki halk PKK SEMPATİZANI bir belediye başkanı yerine " yesin ama iş yapsın " birini istiyor.

http://www.gercekkarayalcin.com
Mesaj tarihi:
Münferit olay.

Bahsettiğin şey standart pazarlam taktiği. Kafası çalışan bir insan zaten butür şeylere inanmaz. Kafası çalışmayansa zaten ne söylersen inanıyor, özel olarak uğraşmana bile gerek yok.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Bolu beyine karşı bir köroğlu çıksın diyosun yani.
biz o devirleri çoktan geçtik zannediyorduk, yasa bizi korur zannediyorduk.
zalimin zulmünün serbest piyasa diye janjanlı bir kalıba sokulması ne kadar güzel. yani diyosun ki, sen de aç bi kanal, sen de halkı kandır.
vay be.

Melih Gökçek hakkında yıllardır bekleyen, Adalet ve İçişleri Bakanlıkları soruşturma izni vermediği için bir türlü davası açılamayan iddianameler olduğunu o kanallar anlatmaz.

Yasa işlemediğine göre, en iyisi biz bi köroğlu bekleyelim, veya zalimle zalim olalım.
Bize önerilen alternatifler bunlar.
Mesaj tarihi:
temsili demokrasi kadar yalan birsey yok zaten ondan ote
her yalan masum oluyor

bilim dunyasi demokrasi ibibikleri gibi dusunse "radyo cok iyi bundan daha iyisi yok ve olamaz aksini soyliyen bilim dusmanidir" diyip bir ciforsdan mahrum ederlerdi bizi
Mesaj tarihi:
Hao said:

Ankara'daki halk PKK SEMPATİZANI bir belediye başkanı yerine " yesin ama iş yapsın " birini istiyor.

Alla alla, bu millete illa iki ucu boklu değnek mi dayatmak zorundasınız?'

ne tescilli çalan çırpan eski belediye başkanı, ne de parti mitingi pkk mitingine dönüşmüş müzmin belediye başkan adayı, al sana liste:

Mansur Yavaş - MHP
Veysel Candan - SP
Kenan Nuhut - DP
Salih Türkyılmaz - BTP
Hayriye Kamile Öncel - DTP
Bekir Tuncay Çelen - TKP
İsa Erdem - MP
Süzülay Hazar - ANAP
İslam Ayvaz - LDP
Kadir Güven - Bağımsız
Evrim Erdoğdu - Bağımsız
Ömer Ülgener - Bağımsız
İsmet Turhan - Bağımsız
Ayhan Yalçın - Bağımsız
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Hao said:

Alla alla, bu millete illa iki ucu boklu değnek mi dayatmak zorundasınız?'

ne tescilli çalan çırpan eski belediye başkanı, ne de parti mitingi pkk mitingine dönüşmüş müzmin belediye başkan adayı, al sana liste:

Mansur Yavaş - MHP
Veysel Candan - SP
Kenan Nuhut - DP
Salih Türkyılmaz - BTP
Hayriye Kamile Öncel - DTP
Bekir Tuncay Çelen - TKP
İsa Erdem - MP
Süzülay Hazar - ANAP
İslam Ayvaz - LDP
Kadir Güven - Bağımsız
Evrim Erdoğdu - Bağımsız
Ömer Ülgener - Bağımsız
İsmet Turhan - Bağımsız
Ayhan Yalçın - Bağımsız

Süzülay Hazar (tu)
Mesaj tarihi:
hakkaten şimdi sürünmüyoruz, hepimiz varyemez amca gibi para kasamızda yüzüyoruz.

ama ne olursa olsun
şüphesiz ki sam politika konusunda en doğrusunu bilir, ol ki insanlara sürün derse süründürür, refah içinde yaşa derse yaşatır.
Mesaj tarihi:
vatandaş yesin önce, sonra bakarım diğerlerinin boğazına.

viktor, güney kore diktatörlüğü isteyen ben miydim heh..

yok haşa, ben birşey bilmem. göbeğini kaşıyan vatandaş ne bilir ki? elitler benim yerime düşünür, en doğrusunu onlar bilir.
  • Yeni Oluştur...