Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tokasra'nın Sınav Günlüğü

Tokasra

Öne çıkan mesajlar

24 Mart 2009

Sağlık Sınavı

Holy için öptüm kağıdımı. 33 soru testti. Zor değildi. Yalnız hangisi hamileliğin belirtilerinden biri değildir sorusuna Adetin devamı yerine Ciltte koyu lekeler çıkması cevabını verdim. Yanlışmış evet. Ulan niye leke çıkıyor anlamadım gitti. Neyse boşverin sdf.

25 Mart 2009

Edebiyat Sınavı

Tam anlamıyla bok gibi geçti. 4 boşum var. Direk 60 üzerinden değerlendirilecek yani. Ki diğer sorularım da yarım yarım. Ne biçim TM öğrencisiyim. Ya aslında yanımızda sayısallar kendi sınavlarını oluyordu. Yanımdakinin kağıdından 30 soruluk bölüm yaptım kendi kağıdım boş olmasına rağmen. Neyse salaklığıma geldi. Sorular da bi tek bana zor geliyor. Bütün sınıf 70 üzeri alırken 40 almak da çok koyucak ya.

27 Mart 2009

Coğrafya Sınavı

Önceki gün hoca Türkiye'nin Toprak, Su ve Biki Varlığı ünitesinin sonuna kadar çıkıcak demişti. Hocam daha ünitenin başındayız diyince de bi anda sınıfta bi uğultu dalgası çıktı. Hoca da ufak çaplı bi sinir krizi geçirip kendi kendinize de işleyin dedi. Sınavda da işlemediğimiz bölümden 40 puanlık soru sordu.

Sınavdan bir önceki ders önümdeki arkadaşla çalışırken mendille kopyalaşma kararı almıştık. Sonra çalışmayı bırakıp kopya muhabbetine sarmıştık. "Oğlum çok kötü geçerse bayılmış taklidi yapıcam. O sırada da kağıdı senin önüne atarım sen geçirirsin kağıdı. Hem benim sınavım iptal olur hem de sen 3-5 puan yüksek alırsın" demişti.

Neyse sınavdayız şimdi bi baktım bu ayağıma vuruor. Zannettim kopya istior benden. Tam mendil çıkarıcaktım ki bu kendini yere attı. Yanlışlıkla da kafasını vurdu sdfsd. Neyse bütün sınıf bunun başına toplandı. Ben de o sırada birkaç sözcük geçirebildim kargaşadan yararlanarak. Hoca müdür yardımcısına gönderdi çocuğu yanına birini vererek. İkisi de daha sonra sınav olacaklarmış. Ya bu kadar uğraştıktan sonra ben yine zayıf alırsam kötü olucak dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...