Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vize günlüğüm : günlük be, akışkan öyle bir girdi ki yani öyle böyle değil. 2 sayfa soru çözümü olur mu der ya insan, 3 sayfa bile olabildiğini öğrendim. akan herşeyin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben sana demiştim akışkanlar patlicak diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Normal bi lise hayatım olmadı hiç böhü. Bi de hiç bi sınav için öle hayvanlar gibi çalışmamıştım ben lisede ya. Çalışan da 3-4 kişi filan görmüştüm. Ya bizim dersler çok kolaydı, ya da hepimize çok kolay geliodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 PATA said: Bi 3 sene daha okurum lise.Tadı damağımda kalmıştı abi hayatımın en büyük işkencesiydi lan ühühü. bitti artık ama niaha. sağlık sınavında burger hastalığını hamburger anlayıp öyle yazan kendimi unutamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 24 Mart 2009 Sağlık Sınavı Holy için öptüm kağıdımı. 33 soru testti. Zor değildi. Yalnız hangisi hamileliğin belirtilerinden biri değildir sorusuna Adetin devamı yerine Ciltte koyu lekeler çıkması cevabını verdim. Yanlışmış evet. Ulan niye leke çıkıyor anlamadım gitti. Neyse boşverin sdf. 25 Mart 2009 Edebiyat Sınavı Tam anlamıyla bok gibi geçti. 4 boşum var. Direk 60 üzerinden değerlendirilecek yani. Ki diğer sorularım da yarım yarım. Ne biçim TM öğrencisiyim. Ya aslında yanımızda sayısallar kendi sınavlarını oluyordu. Yanımdakinin kağıdından 30 soruluk bölüm yaptım kendi kağıdım boş olmasına rağmen. Neyse salaklığıma geldi. Sorular da bi tek bana zor geliyor. Bütün sınıf 70 üzeri alırken 40 almak da çok koyucak ya. 27 Mart 2009 Coğrafya Sınavı Önceki gün hoca Türkiye'nin Toprak, Su ve Biki Varlığı ünitesinin sonuna kadar çıkıcak demişti. Hocam daha ünitenin başındayız diyince de bi anda sınıfta bi uğultu dalgası çıktı. Hoca da ufak çaplı bi sinir krizi geçirip kendi kendinize de işleyin dedi. Sınavda da işlemediğimiz bölümden 40 puanlık soru sordu. Sınavdan bir önceki ders önümdeki arkadaşla çalışırken mendille kopyalaşma kararı almıştık. Sonra çalışmayı bırakıp kopya muhabbetine sarmıştık. "Oğlum çok kötü geçerse bayılmış taklidi yapıcam. O sırada da kağıdı senin önüne atarım sen geçirirsin kağıdı. Hem benim sınavım iptal olur hem de sen 3-5 puan yüksek alırsın" demişti. Neyse sınavdayız şimdi bi baktım bu ayağıma vuruor. Zannettim kopya istior benden. Tam mendil çıkarıcaktım ki bu kendini yere attı. Yanlışlıkla da kafasını vurdu sdfsd. Neyse bütün sınıf bunun başına toplandı. Ben de o sırada birkaç sözcük geçirebildim kargaşadan yararlanarak. Hoca müdür yardımcısına gönderdi çocuğu yanına birini vererek. İkisi de daha sonra sınav olacaklarmış. Ya bu kadar uğraştıktan sonra ben yine zayıf alırsam kötü olucak dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 absürd müzik sınavını unutmşsn.sınavdan saymıo msn lan.kadın 0 vermekle tehdit edio o kdr hala saymıosn (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 valla o bayılan arkadaşa helal olsun. esaslı çocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 deli cesareti derim ben xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o kadar yaratıcılık göt ister ama hakkaten helal olsun kendini feda etmiş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 liseye kafam girsin ! hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 uniye gidince bisey olmuyo, bosuna kasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 üniversitede kızlar teklif ediyomuş diye söylediler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 üniversiteye kapağı bi at, sonrası rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben bitirdim, hicbisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 üf kalıcaktın işte bitirince tabi birşey olmaz :( geriye tek bir şansın kalıyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar