Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamster - tekerlek sorunsalı

Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya bana hediye bi hamster geldi geçen hafta. ama kendisi yeme içme işlerine gelince bir numara bir hayvan olmasına karşın tekerlekte dönmeyi bi türlü keşfedemedi daha. yada keşfettide inanılmaz tembel mi bilemiyorum. tekerlekte dönmesini sağlamak için ne yapmak gerek? kafesin içinde yiyip içip yatıyor bütün gün şişip şişip obez olcak diye korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane daha geldi yanına gene hediye. bir dişi bir erkek oldular artık :D çok tatlılar ya yanyana sokulup uyuyorlar talaşa gömülüp falan :D hiç takmadıkları için içerideki tekerleği kaldırmayı düşünüyorum hem daha geniş alanları olur onun yerine direk bugün gördüm hamsterball ondan alıcam gün içinde ona koyarım ikisinide belli bir süre orada hareket ederler istemedikleri kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

hamsterlar hediye geldi ama bu arada gonzalezmiş benimkiler. kafesi ben 30a aldım ama daha sarayımsı bişi de vardı 70e :D talaş yem falanda 20ye gelmişti birlikte ikisinide battal boy aldım ben bide.

valla çiftleşirlersede iyi olur ya zaten sınıftan geldi hediye ikiside çoğu kişinin gözü kaldı keşke benmde olsa diye konuya komşuya dağıtırız bir iki tanesinide saklarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kuzenimin vardı çok tatlı sevimli iyi güzel hoş ama 3 günde bir falan talaşlarını değiştirmeniz gerekiyor yoksa kötü kokuyor. Ayrıca onun iki hamsterıda kafesin tepesine tırmanıp aşağı atlıyordu ayakları kafesin kenarına yukarıdan kafes içine atlarken sıkışıp kırılmış ve evde olmadığı için ölmüştü. Almayı düşünenler varsa cam platformlar alın onlarda besleyin kafeslerin böyle bir riski var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...