Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya bana hediye bi hamster geldi geçen hafta. ama kendisi yeme içme işlerine gelince bir numara bir hayvan olmasına karşın tekerlekte dönmeyi bi türlü keşfedemedi daha. yada keşfettide inanılmaz tembel mi bilemiyorum. tekerlekte dönmesini sağlamak için ne yapmak gerek? kafesin içinde yiyip içip yatıyor bütün gün şişip şişip obez olcak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tekerlekte dönmezse obez olup ölür. Bir şekilde öğretmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tekerleginde donmuyosa bi tane hamster topu al. hem kafesinden çıkmış olur evde gezer takılır, hemde spor yapmış olur :) Böle mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahah evde yuvarlanıp duran bi hamster düşüncesi süper yalnız aman ezmeyin de hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bir tane daha geldi yanına gene hediye. bir dişi bir erkek oldular artık :D çok tatlılar ya yanyana sokulup uyuyorlar talaşa gömülüp falan :D hiç takmadıkları için içerideki tekerleği kaldırmayı düşünüyorum hem daha geniş alanları olur onun yerine direk bugün gördüm hamsterball ondan alıcam gün içinde ona koyarım ikisinide belli bir süre orada hareket ederler istemedikleri kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 olum biri dişi biri erkek deel mi? gerek yok topa falan obez olmaz onlar dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bir dişi bir erkek alınır mı hiç abi? Ne yapmışsın sen! Hani fare gibi üremek lafı varya, o gerçek, bunlar 3 ayda 50 tane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 eueahueahuaeh satarsın hamster cifligi yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Of belki alabilirim aslında yavruları olursa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 boyle olsa daha mi iyi? http://www.youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aquila naptın bana sdf:( hemen hemstır almam gerek artık. edit:oha spam dedektörü çalışmadı silin pls tekini:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aquila naptın bana sdf:( hemen hemstır almam gerek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aquila naptın bana sdf:( hemen hemstır almam gerek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 trajik bi triple post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hemen hamster almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kokuyor diyorlar ama talaşını her gün değiştirirsen kokmazmış pek. -şincik ne kadara satılıyor bu hemstır ve kafes+aparatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hamsterlar hediye geldi ama bu arada gonzalezmiş benimkiler. kafesi ben 30a aldım ama daha sarayımsı bişi de vardı 70e :D talaş yem falanda 20ye gelmişti birlikte ikisinide battal boy aldım ben bide. valla çiftleşirlersede iyi olur ya zaten sınıftan geldi hediye ikiside çoğu kişinin gözü kaldı keşke benmde olsa diye konuya komşuya dağıtırız bir iki tanesinide saklarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hamsterball aldım çok acaip bişi ya evin içinde gezio tıkır tıkır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Benim kuzenimin vardı çok tatlı sevimli iyi güzel hoş ama 3 günde bir falan talaşlarını değiştirmeniz gerekiyor yoksa kötü kokuyor. Ayrıca onun iki hamsterıda kafesin tepesine tırmanıp aşağı atlıyordu ayakları kafesin kenarına yukarıdan kafes içine atlarken sıkışıp kırılmış ve evde olmadığı için ölmüştü. Almayı düşünenler varsa cam platformlar alın onlarda besleyin kafeslerin böyle bir riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benim gerizekali hamster tekerlege ayagini sikistirip sakat kalmisti bi ayagi yoktu korsan gibi duz bacakti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yani çok hareketli oldukları için bence arasında boşluklar olmayan çark tercih edilmeli, videodaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bir tanesi çok şişkolaştı ya öbürünün 2.5 katı nerdeyse :S topa koyuyorum iki gündür koşturuyorum kilo versin biraz diye ama bir günde max aralıksız kaç saat koştursam sağlıklıdır ne kadarı fazla gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 topa koyuyorum veriyorum odunu koşuyor şerefsiz gibi olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bunlar çiftleşmeye başladı ya napmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 foto falan koysana ya görelim heves ettm ben de alcam ilerde sadgsag.hayvan gibi büyük alıp koloni kurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar