OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Simdi benim laptopumda hdmi girisi sonra monitor girisi felan var ekran kartimda 9800m GTS 1gb gddr3 laptopa 22" lcd veya plazma tv baglasam ordan kullanabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ofkors meyt Neye kafan takıldı? Sen kafanın takıldığı yeri söyle ben sana yardımcı olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet kullanabilirsin. laptopunda fn tuşu vardır ekran geçişi için. ya da olmadı nvdia nview hedesini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Direk takarsan iki monitörde aynı şeyleri görürsün, ayara gerek yok sanırım Windows'da (Arama ile konuyu sonradan bulana referans olsun diye söylüyorum; Linux'de X Server'i tekrar başlatmanız gerekir). Linux'de Xinerama diye bir olay var, işletim sisteminde, ekran kartından bağımsız. Windows'da da vardır öyle birşey elbet. Bilen anlatsın ben de merak ettim. Xinerama: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Xinerama_4way.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 amacim birinde tv izlemek veya nette gezmek otekinde baska program kullanmak(autocad) gibi cok musey istedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Linux'de kolayca yaparım işte onu sana ama Windows'da büyük ihtimalle paralı bir program falan alman gerek. Google'ladım senin için Windows'da Xinerama diye, bunu buldum: http://www.nvidia.com/object/feature_twinview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ya bu basit bi islem degil mi zaten, topu topu 2 display var. biz laf olsun diye 2003-2004 de makinelere evdeki crtleri extended desktop olarak baglayip birinde divx digerinde arkadas icin msn falan acip tek makineyi 2 kisi icin cogaltmak suretiyle kullaniyorduk. Bunun icin ayri bi program falan gerekmese gerek. O xinerama falan tarzinda seyler pencereleride bolmek icin, onu normal ext dsk. yapamiyor galiba, hatirlamiyorum tam ama pencerenin sonuna suruklendiginde ucu diger monitorden cikmak yerine direk diger monitore teleport oluyordu. bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Benim evde 2 adet monitör bağlı bilgisayara, 22" LCD ve 17" CRT monitör bağlı ve sadece nVidia'nın control panelinden hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Vista kullanıyorum ben de, laptopa bağladım LCD yi, Vista nın kendi görüntü ayarlarından masaüstümü bu monitöre genişlet'i seçtim, çözünürlüğü ayarladım, aynen dediğiniz gibi kullandım. Bi yerde film bi tarafta msn falan oluyor yani çok rahat. Ek programa falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 masaüstünde sağ clik, properties, settings altında monitörler gözükmüyor muydu yaw 1.monitör, 2.moninör diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 anladim saolun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar