BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 CthuLhu said: öyle olmaz. tek tek silerse mesajlari saniyede 4372980 harli kelime yazmış olursun. misal çekoslavakyalılaştırılamamış yazacak. çekoslavakyalılaştırılamamışda oldu bi backspace çekoslavakyalılaştırılamamışd gelecek bana sonra bi daha çekoslavakyalılaştırılamamış gelecek bu sefer. e bs'e basmak da milisaniye sürelerinde olduğundan o tutmaz. bir de programı ben de yazarım diyorsun da sende değil adamın kompüterde çalışması lazım senin komutun keylogger mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 camden ciplak gosteren program var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cama mı yüklüyorsun? pimapen zorunlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 icq chat realtime'dı ole chatler geri gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 icq vardı bi arada lan eet 803819 numaram hatta ama şifremi unuttum iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 durun durun az önce iddaa dan 118tl kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 18'ini harca 100 milyonu bankaya yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar