Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şöyle söyliyim en formsuz lincoln bu maçta iş yapar adam ne kadar kötü olursa olsun kötü pası yko.tık tık ya.öle bi maç.lincoln araya bi pas bırakıcak.başka bişi değil adamların defansı bomboş.ama oraya pas atıcak adam yok.sabrimi atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 batuhan ne yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 adamınbiri said: batuhan ne yapıyo?selamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 iyi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gs çok kötü eses elini kolunu sallayarak geçiyor orta sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fena değilde. orta sahadaki oyuncuların yaatıcılıkları 5 i geçmez. pas ı 6 desek top kontrol 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Arda'nın kondisyon çökmüş,Lincoln falan girsin.Yenileceksek Lincoln'lü yenilelim en azından pozisyon izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gs kazanırsa 13 puan kazanmış olcak bunuda hiç kimse istemiyo tabi gsliler hariç :D hadi batuhan adam gibi oyna deli etme adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ha tabi bülent korkaz almicak lincolnu.sora maç gidicek.belki şampiyonluk gidicek eğer 1 gol yersek kaza maza.imkanı yok cıkartamayız.yada şansa falan atsak koruyamayız skoru adamlar tek kale oynuo lan samiyende.sen hala top tutucak 1 tane adamı kendi problemlerin yüzünden kenarda tutuosun galatasrayın cıkarları önemli benim için.yemişim bülent korkmazın küslüğünü lincoln un top oynicağı varsada iyice küstürdü takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya bir insan bu sabri, ümit karan ve barışa nasıl tahammül edebilir gerçekten anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Batuhan böyle maçlarda gol atmayacak da hangisinde atacak. bu sene eses'te oynuyor, seneye şampiyonlar liginde oynama ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabriyle ümit karan yetti de barış 2 haftadır formsuz.onun harici çok lazım bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabri iyi futbolcu değil dediğimde herkes bana kızıyodu ama sabri iyi bi futbolcu değil sadece şanslı bide hızlı koşuyo başka hiç bişeyi yok bu adam'ı milli takıma alıyolar bide töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabri futbolcu bile değil, ne iyisi kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 adamınbiri,sana kızan kim ? cunku fenerlisi gslisi sabrinin topcu olmadıgını bilir ve söyler :) bunu inkar eden adam nerde gösterin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bordeux maçından sonra forumda değil tabi ama sabrinin attığı golün şans'a olduğunu bu adamın gsyi bırak hiç bi takımda oynamaması gerektiğini söylemiştim baya bi tepki çekmiştim sabri çok iyi şut çekiyomuş çok hırslıymış falan diye sabri iyi futbolcu olabilirdi ama çok çabuk şımardı ve bitirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabri çok iyi şut çekiyomuş bunu kim dedi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabriden futbolcu olursa benden de astranot olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 5 şut çekse 1'i kesin giriyomuş falan dahada uyuz olmuştum sabriye artık bildiğin nefret ediyorum. kadıköyde iyiki küfür etmişim bol bol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sahaya marti sicti, atariz simdi golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hasan Şaş girsin alırız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lincoln parkta gezmeye cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet evet hasan şaş girsin hemen girsin lütfen hemen oyuna sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hasan 18 de yok bu arada lincoln girmio.geçmiş olsun. adamı iyice küstürmüş bülent.yıllar sora bi topcuyu sevdik onuda küstürdüler inamotolara layıgız anasını satim yine 2 yabancılı dönemlere döndük.kewella sanktis var sadece sahada.sanktis adam değil ztn.bi kewell bi barosumuz kaldı.onlarda bırakıp gitmesinler bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar