DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Lincoln'ü çıkardığı yerde kalmış adam hala... Takımda çıkarabiliceği başka adam yoktu ya 1 adam çıkarıp geriye ekleme yapıcaktı yada bütün düzeni karman çorman edicekti. Ki Hasan Şaş'ı alsaydı falan dedin burda Hasan'ı da gördük yani 0 ı tüketti artık Hasan Şaş o da sezon sonunda yapsın artık jübilesini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet 2 hamburg maçı bana göre konya ve bursa maçlarında da çok saçmaladı, trabzon maçında sahaya çıkarken fiyaskoydu, vs. vs. vs. Bülent Korkmaz Galatasaray tarihinde çok önemli bir yere sahiptir, Galatasaray için gözünü tekmeden sakınmamıştır, amma ve lakin teknik adam olabilecek kapasite, bilgi ve futbol zekasına sahip değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 harrykewell said: evet 2 hamburg maçı bana göre konya ve bursa maçlarında da çok saçmaladı, trabzon maçında sahaya çıkarken fiyaskoydu, vs. vs. vs. Bülent Korkmaz Galatasaray tarihinde çok önemli bir yere sahiptir, Galatasaray için gözünü tekmeden sakınmamıştır, amma ve lakin teknik adam olabilecek kapasite, bilgi ve futbol zekasına sahip değildir. ben hala defansı toplıyabilecek nadir kişilerden birinin bülent olduğuna inanıyorum, 1 transfer dönemi geçirsin hele bakalım, kimleri alıcak, takımı nasıl kurucak, lincoln onun kafasında olan bir oyuncu değil zaten oyun planında öyle bir röportajı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hıncal Uluç paticikte =) Adam daha yeni geldi takıma. Biraz zaman tanıyın. Başkasının kurduğu takıma bu kadar sıkışık ve kritik bir zamanda geldi adam işi hiç kolay değil. Aynı hareketleri Mourinho yapsa bu kadar net konuşabilir miydin? Şimdi o yapmaz falan deme İnter'de neler yaptığını bilen biliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 isimlere göe yorum yapmam ben, sahada gördüklerimi söylerim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hayatında yarısahayı geçmemiş adam gibi tabirler kullanıyorsan isimlere göre yorum yapıyorsundur bence. edit: Ya napıyorum adama kandık maçı unuttuk. Galatasaray'ın mutlak galip gelmesi gereken bi maç avrupa maceramız bitti ama seneye yeni bir maceraya gidicez diyebilmek için. Hele ki geçen gece izlediğim Baroş avrupada oynamayan bir takımda kalmaz elimizde tutmamız mümkün değil. O yüzden sahada kimin oynadığının bi önemi yok sonuçta Nonda Youla'dan Ümit Karan da Batuhandan altta kalır oyuncular değil.Bu yüzden sahaya kim çıkarsa çıksın mücadele edip gerekeni yapmalıdır yoksa zaten olan olmuştur takımda tekrar revizyon gerekir. Birde konusu açılmışken mümkünse sezon sonunda başta Lincoln, Ümit Karan,Nonda,Hasan Şaş,Linderoth(?) gönderilip yerlerine gerçekten bu takıma yakışan oyuncular getirilmelidir. Hatta mümkünse Aydın'da oynayabiliceği fizik gücünü geliştirebiliceği bir takıma kiralanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Daha önce de dedim, "hayatında yarı sahayı geçmemiş" adamdan t.direktör olmuyosa şu anda defans oyunculuğundan t.direktörlüğe geçmiş hiç kimsenin başarılı olmaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 herhalde yani takımın başında bülent varken morinyoyu eleştirecek değilim. isimlere bakmam derken farklı birşey anlatıyorum ben orada, bülenti bülent olduğu için eleştirmem diyorum, oynattığı futbolu eleştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Eksikleri olsa da gs alır gibi geliyo maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eskişehir galip gelecek gibi geliyor bana 1-2 1-3 gibi fenerbahçelilikten değil gerçekten :D his :) fb maçı oynanırken 2-1 olur ama maalesef bursa alır gibi geliyor demiştim... sivas - bjk maçına 1-1 tahmininde bulundum maçtan önce antepte alır demiştim bu hafta tahminlerim iyi gidiyor bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eh yeterince tutturmuşsun fail ol artık lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 deniz diyorsa doğrudur, Fenerbahçe taraftarı basiretli ve ileri görüşlüdür. takipteyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 :) nedenlerim de var hislerimin yanında 1)eskişehir galip gelirse inanılmaz rahatlar gençlerbirliği ve denizli de berabere gidiyor böyle biterse eskişehir galibiyetle 10.luğa çıkacak bir anda 14.lükten 2) batuhan, youla, engin baytar gibi oyuncuları başta olmak üzere canlı yayınlanan istanbul takımı maçı olmasından dolayı gaz oyanayacaklardır 3)batuhan milli takıma çağrıldı ispanya maçında oynayabilmek için kendini göstermek isteyecektir ve bjkye geri dönüşe hazır görünmek için 4)gs'nin morali çok bozuk ve maç ortada gider ya da eskişehir ilk golü bulursa hem futbolcular panikler hem de taraftar homurdanmaya başlayabilir 5)gs kazanırsa 3.lüğe çıkacak tek olumlu yanı bu gibi geliyor bana motivasyon kaynağı 6)arda hala sakat, lincoln oynamayacak ve huzursuzluk yaratıyor takımda bariz şekilde bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Lincoln oynayacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 batuhan oynuyor mu? bize çalışsın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Rewendor said: Lincoln oynayacak sanırım yedek soyunacak demişlerdi oynarsa daha kötü gs için bir ek daha baros sarı kart cezalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hmm evet yedekmiş. Kewell oynayacak, dizilişte çift forvet olarak forvette gözüküyor (Liverpool zamanları gibi) ama biraz daha geride Lincoln'ün yerinde oynayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Kazanmamız lazım herkesin puan kaybettiği haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Eskişehir bayağı diri oynuyor, pres yapıyorlar sürekli. Kewell da tam forvet oynuyor ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu maç tam lincolnlük maç.yani tık tık pas atıcak.adamlar sülalecek bizim ordalar.tek kale oynuolar nerdeyse lincoln ü almazsa gerizekalıdır.küs müs yalan ulan takımın iyiliği için almalısın yollicaksan adamı oynasın gidene kadar.hiç bişi yapmasa 2 pasla maçı bitirir lincoln yoksa zor maç.yenilicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 suanda beraberlik gibi gozukuyo macin sonucu, gs nin lincolnu almasi sart ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çok iş yapar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi lincoln a umut bagladıysanız işiniz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bi yerde umut baglamak gerekiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eskişehir diri miri de kafa yok kafa. çok başarısızlar pas tercihlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar