Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 22.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Lincoln'ü çıkardığı yerde kalmış adam hala... Takımda çıkarabiliceği başka adam yoktu ya 1 adam çıkarıp geriye ekleme yapıcaktı yada bütün düzeni karman çorman edicekti.
Ki Hasan Şaş'ı alsaydı falan dedin burda Hasan'ı da gördük yani 0 ı tüketti artık Hasan Şaş o da sezon sonunda yapsın artık jübilesini =)
Sosyal ağlarda paylaş

evet 2 hamburg maçı

bana göre konya ve bursa maçlarında da çok saçmaladı, trabzon maçında sahaya çıkarken fiyaskoydu, vs. vs. vs.

Bülent Korkmaz Galatasaray tarihinde çok önemli bir yere sahiptir, Galatasaray için gözünü tekmeden sakınmamıştır, amma ve lakin teknik adam olabilecek kapasite, bilgi ve futbol zekasına sahip değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
evet 2 hamburg maçı

bana göre konya ve bursa maçlarında da çok saçmaladı, trabzon maçında sahaya çıkarken fiyaskoydu, vs. vs. vs.

Bülent Korkmaz Galatasaray tarihinde çok önemli bir yere sahiptir, Galatasaray için gözünü tekmeden sakınmamıştır, amma ve lakin teknik adam olabilecek kapasite, bilgi ve futbol zekasına sahip değildir.

ben hala defansı toplıyabilecek nadir kişilerden birinin bülent olduğuna inanıyorum, 1 transfer dönemi geçirsin hele bakalım, kimleri alıcak, takımı nasıl kurucak, lincoln onun kafasında olan bir oyuncu değil zaten oyun planında öyle bir röportajı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hıncal Uluç paticikte =)
Adam daha yeni geldi takıma. Biraz zaman tanıyın. Başkasının kurduğu takıma bu kadar sıkışık ve kritik bir zamanda geldi adam işi hiç kolay değil.
Aynı hareketleri Mourinho yapsa bu kadar net konuşabilir miydin?
Şimdi o yapmaz falan deme İnter'de neler yaptığını bilen biliyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında yarısahayı geçmemiş adam gibi tabirler kullanıyorsan isimlere göre yorum yapıyorsundur bence.

edit:

Ya napıyorum adama kandık maçı unuttuk. Galatasaray'ın mutlak galip gelmesi gereken bi maç avrupa maceramız bitti ama seneye yeni bir maceraya gidicez diyebilmek için. Hele ki geçen gece izlediğim Baroş avrupada oynamayan bir takımda kalmaz elimizde tutmamız mümkün değil. O yüzden sahada kimin oynadığının bi önemi yok sonuçta Nonda Youla'dan Ümit Karan da Batuhandan altta kalır oyuncular değil.Bu yüzden sahaya kim çıkarsa çıksın mücadele edip gerekeni yapmalıdır yoksa zaten olan olmuştur takımda tekrar revizyon gerekir.

Birde konusu açılmışken mümkünse sezon sonunda başta Lincoln, Ümit Karan,Nonda,Hasan Şaş,Linderoth(?) gönderilip yerlerine gerçekten bu takıma yakışan oyuncular getirilmelidir. Hatta mümkünse Aydın'da oynayabiliceği fizik gücünü geliştirebiliceği bir takıma kiralanmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir galip gelecek gibi geliyor bana 1-2 1-3 gibi fenerbahçelilikten değil gerçekten :D his :) fb maçı oynanırken 2-1 olur ama maalesef bursa alır gibi geliyor demiştim... sivas - bjk maçına 1-1 tahmininde bulundum maçtan önce antepte alır demiştim bu hafta tahminlerim iyi gidiyor bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

:)

nedenlerim de var hislerimin yanında

1)eskişehir galip gelirse inanılmaz rahatlar gençlerbirliği ve denizli de berabere gidiyor böyle biterse eskişehir galibiyetle 10.luğa çıkacak bir anda 14.lükten
2) batuhan, youla, engin baytar gibi oyuncuları başta olmak üzere canlı yayınlanan istanbul takımı maçı olmasından dolayı gaz oyanayacaklardır
3)batuhan milli takıma çağrıldı ispanya maçında oynayabilmek için kendini göstermek isteyecektir ve bjkye geri dönüşe hazır görünmek için
4)gs'nin morali çok bozuk ve maç ortada gider ya da eskişehir ilk golü bulursa hem futbolcular panikler hem de taraftar homurdanmaya başlayabilir
5)gs kazanırsa 3.lüğe çıkacak tek olumlu yanı bu gibi geliyor bana motivasyon kaynağı
6)arda hala sakat, lincoln oynamayacak ve huzursuzluk yaratıyor takımda bariz şekilde

bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç tam lincolnlük maç.yani tık tık pas atıcak.adamlar sülalecek bizim ordalar.tek kale oynuolar nerdeyse

lincoln ü almazsa gerizekalıdır.küs müs yalan ulan takımın iyiliği için almalısın

yollicaksan adamı oynasın gidene kadar.hiç bişi yapmasa 2 pasla maçı bitirir lincoln

yoksa zor maç.yenilicez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...