Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Lincoln küsmüş işte bariz, oynamam bana ne diye şımarıklık yapıyo. Var mı öyle oyuncunun "ben sakatım oynamam" deme lüksü? Fizyoterapisti, doktoru, sağlık ekibi ne halt eder bi kulübün? Futbolcu gider ağrım var sakatım galiba der, o ekip bakar sakat mı değil mi rapor verir ona göre oynatılır ya da bekletilir. Ben sakatım oynamicam demek nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 az önce bir arkadaş utube videosu koymuştu entriye. ondan esinlenip ben de bülent hocaya bir şarkı armağan ediyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet, o yuzden oynatsa da fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 batuhan biz daha çok koştuk gs den diyo adam haklı milli kadroda bide fatih bu çocuğu adam etsin türk futbolunun geleceği batuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hep söylediğim gibi bu takımdan nonda,lincoln,mehmet güven,santics,hatta barış ın derhal gönderilmeleri lazım.anadolu takımlarında zaten 14912412 tane örneği var bu oyuncuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kalan maclara baktimda, 2-3 maci belki kazaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hiç bi iddaamız yok şuanda. maç satıp para kazanmaya bakmalıyız. bunu yaparken de gençlere şans veriyorum ayağına yaparsak kimse anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o iyi kümede kalcaz en azından ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: hiç bi iddaamız yok şuanda. maç satıp para kazanmaya bakmalıyız. bunu yaparken de gençlere şans veriyorum ayağına yaparsak kimse anlamaz oha mantıklı valla adfhadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: HLL ESESE BE BU ADAM GS Lİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: fede said: HLL ESESE BE BU ADAM GS Lİo adam bülent le dudak dudağa gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu bölümden uzaklaştırılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 baggio'nun kendi maçın oynanmadan fazla konuşma tavsiyesine uydum mutluyum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 alıntı yapamadım zaten o yüzden 3 puan hedefimiz demişsin içimde kaldı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 zaten fb puan kaybedince ben ağzımı açmıyorum adamlar yenilince yenilmiş sayılıyoruz kafadan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 liderle aramızda 6 puan fark var. beşiktaş ve galatasaray derbilerini kazanacağımızı düşünürsek iş son maç trabzonsporda biticek gibi. lig iyice alengirli olmaya başladı. şampiyon vs. şaibeli de Fenerbahçe adına Lugano meselesi nasıl nihayete erecek o aklımı kurcalıyor. galatasaray gerçekten büyük bir fırsatı tepti bu maçla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben de aynısını fb/sivas maçları için düşünüyorum 6 puan alabiliriz bu 2 maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 alınan puan 6 olmaz, 12 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben rakiplerin de kaybedecekleri puanları da katıp bakkal hesabı yapmaya üşeniyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lig bildiğin gg olmuş durumda.. bu hafta bilk 5 takımdan ,ikisi berabere kaldı 3 ü sıfır çekti.. yani amaç bursa sporu da bu liderlik/avrupa mücadelesine sokmaksa çıksınlar delikanlı gibi söylesinler "ya lig koptu artık biz kendi aramızda oynamalaım dedik sivası aldık aramıza yetmedi" desinler bildiğin GG lig.. rezalet ya.. bu maçlarda oynayan adamlar bir de milli takımda oynayacaklar bu ne lan?dleirtmeyin beni.. yakarım bu gezegeni YAKARIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 27 puan var daha belli olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o 27nin 7sini alsak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ne rezil bir maçtı ya. Of ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar