Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ilk bolumu hatırlayın ağaçta asılı kızı bi sure sora ayakta gormustuk gozler mavi mavi yine. aynı muabbet işte. whitewalker'ın dokunduğu zombie-like bişi oluyo

Mesaj tarihi:
Abi böyle güzel bir dizi yapıyorlar insan üzülüyor 10 bölüm olduğunu duyduğunda birde öbür sezonda 9 ay sonra deniyor.

Starklar

Ne zaman doğudakiler avantajı ellerine alacak merak ediyorum. Birde o kız babasına nasıl kralı kabul ettirecek boyun eğdirecek adamın her tarafından onur fışkırıyor. Çok merak ediyorum.

Mesaj tarihi:
mokoko said:

ilk bolumu hatırlayın ağaçta asılı kızı bi sure sora ayakta gormustuk gozler mavi mavi yine. aynı muabbet işte. whitewalker'ın dokunduğu zombie-like bişi oluyo

Dokunduğu

Dokunduğu anda oluyorsa çok saçma insanoğlu kaybeder. Hani çok kolay bulaşıyordur öyle. Belki elemanın okudğu kitapta orası yanlış bilgidir. Yada dokunup bulaşıyordur öldükten sonra etkin hale geliyordur.. Öbür türlü insanoğlunun pek şansı kalmıyor :D

Mesaj tarihi:
Buddha said:

Abi böyle güzel bir dizi yapıyorlar insan üzülüyor 10 bölüm olduğunu duyduğunda birde öbür sezonda 9 ay sonra deniyor.

Starklar

Ne zaman doğudakiler avantajı ellerine alacak merak ediyorum. Birde o kız babasına nasıl kralı kabul ettirecek boyun eğdirecek adamın her tarafından onur fışkırıyor. Çok merak ediyorum.

boyun eğeceğini kim söyledi ;)

Mesaj tarihi:

white walkerların undeadleri

dokunduğu zaman değil yaw, öldürüp undead yapıyorlar işte, parça pinçik olsa bile gelmeye devam ediyorlar sonra, anca ateşle ölüyorlar, dizide ben baltalarla hatır hutur girerler diye bekledim ama yapmamışlar öyle nedense.

Mesaj tarihi:

kuzey

Abi kuzeydekiler savaşa gittilerde heralde savaştan döndüklerinde whitewhalkerdan geriye orda bişey kalmıyacak :) Çünkü suralrda da az adam var. Stark'ın meşru oğlu heralde dizinin o tarafının kahramanı olacak.

Mesaj tarihi:
Mesainin bitmesini bekle koştur koştur eve gel diziyi indir seyret saat olsun 22:40 pehh

Ya bu örümcek denen hadım dallama dothraki tayfası ile beraber değil miydi ? Ne işler çeviriyor bu ya gidip Ned e su filan veriyor.

Mesaj tarihi:
Masakari said:

Ya bu örümcek denen hadım dallama dothraki tayfası ile beraber değil miydi ? Ne işler çeviriyor bu ya gidip Ned e su filan veriyor.

Nereden cikardin? O adam hep King's Landing'deydi. Kralligin istihbarat islerinden sorumlu.
Mesaj tarihi:
Red said:

abi diziyi uykusuz yada kafanız güzel izlemeyin sdf

hahahahah.

ayrıca bu kelime anlaşmazlığı niye. çok önceki sayfalarda ingilizce kitabı okuyanlardan biri söylemişti tam olarak bu varlıkların ne olduğunu (whitewalker-touched olanların)

blight mıydı neydi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...