AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oww fenaymış, e onların tip filan nasıl. ben öldürdüklerinin bedenleri kullanıyorlar sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 whitewalker blackwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk bolumu hatırlayın ağaçta asılı kızı bi sure sora ayakta gormustuk gozler mavi mavi yine. aynı muabbet işte. whitewalker'ın dokunduğu zombie-like bişi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi whitewalker ilk bölümün ilk sahnelerinde kafa kesen adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Abi böyle güzel bir dizi yapıyorlar insan üzülüyor 10 bölüm olduğunu duyduğunda birde öbür sezonda 9 ay sonra deniyor. Starklar Ne zaman doğudakiler avantajı ellerine alacak merak ediyorum. Birde o kız babasına nasıl kralı kabul ettirecek boyun eğdirecek adamın her tarafından onur fışkırıyor. Çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mokoko said: ilk bolumu hatırlayın ağaçta asılı kızı bi sure sora ayakta gormustuk gozler mavi mavi yine. aynı muabbet işte. whitewalker'ın dokunduğu zombie-like bişi oluyo Dokunduğu Dokunduğu anda oluyorsa çok saçma insanoğlu kaybeder. Hani çok kolay bulaşıyordur öyle. Belki elemanın okudğu kitapta orası yanlış bilgidir. Yada dokunup bulaşıyordur öldükten sonra etkin hale geliyordur.. Öbür türlü insanoğlunun pek şansı kalmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şu allahsız introyu izlemeden başlayamıyorum diziye ahhaa ne güzeldir arkadşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Buddha said: Abi böyle güzel bir dizi yapıyorlar insan üzülüyor 10 bölüm olduğunu duyduğunda birde öbür sezonda 9 ay sonra deniyor. Starklar Ne zaman doğudakiler avantajı ellerine alacak merak ediyorum. Birde o kız babasına nasıl kralı kabul ettirecek boyun eğdirecek adamın her tarafından onur fışkırıyor. Çok merak ediyorum. boyun eğeceğini kim söyledi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 white walkerların undeadleri dokunduğu zaman değil yaw, öldürüp undead yapıyorlar işte, parça pinçik olsa bile gelmeye devam ediyorlar sonra, anca ateşle ölüyorlar, dizide ben baltalarla hatır hutur girerler diye bekledim ama yapmamışlar öyle nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kuzey Abi kuzeydekiler savaşa gittilerde heralde savaştan döndüklerinde whitewhalkerdan geriye orda bişey kalmıyacak :) Çünkü suralrda da az adam var. Stark'ın meşru oğlu heralde dizinin o tarafının kahramanı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesainin bitmesini bekle koştur koştur eve gel diziyi indir seyret saat olsun 22:40 pehh Ya bu örümcek denen hadım dallama dothraki tayfası ile beraber değil miydi ? Ne işler çeviriyor bu ya gidip Ned e su filan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şu sansanın göğüsler tahta olmasaydı kurtarmıştı babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Masakari said: Ya bu örümcek denen hadım dallama dothraki tayfası ile beraber değil miydi ? Ne işler çeviriyor bu ya gidip Ned e su filan veriyor. Nereden cikardin? O adam hep King's Landing'deydi. Kralligin istihbarat islerinden sorumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Birkaç bölüm önce arya ejder kafataslarının orada kedi kovalarken iki adamın konuşmasını dinlemişti ya. O adamlardan biri bu örümcek değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tamam, orasi da sarayin icinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Barristan reis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 beyler windwalkerlarin dokundugu zombie oluo demissiniz.. o zombiler zamanla windwalkera donusuo iste windwalkerlar adami windwalker yapio galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi diziyi uykusuz yada kafanız güzel izlemeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 whitewalker değil miydi o ya?windwalker ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 wildwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 coniwalker diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Red said: abi diziyi uykusuz yada kafanız güzel izlemeyin sdf hahahahah. ayrıca bu kelime anlaşmazlığı niye. çok önceki sayfalarda ingilizce kitabı okuyanlardan biri söylemişti tam olarak bu varlıkların ne olduğunu (whitewalker-touched olanların) blight mıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 christoperwalken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar