Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.netmoon.com/starwars/image/actors/luke.jpg luke a benzeten bi ben mi varım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vahşiye yavşadı bu ya, rossuzluk başına vurmuş anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ross değil ya, Ros. Tek s ile. Kitapta olmayan bir karakter ayrıca kendisi. Tekrar çıkacağını düşünüyorum ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ros suzluk işte abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rossuzluğun anagramı da fena ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Herkes hep Ross dediğinden şimdiye kadar iki s'yi görünce attım mesajı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rose biliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ross, Rose, aman ya =) Yanlış yazılıyor iki şekilde de =) Ros olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dizide tek pipisi gözüken adamın paticikte bu kadar adamın tartışması kaygı verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 şarapçı assassinin de gözükmüş. ben bakmadım ama o frameleri otomatik sildi benim pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 greyjoy tam rebel ya, bıraksan stark'ların orduyu salıcak casterly rock'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kanında var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 allahın ergeni yaa. yaşı gelsin, iş-güç-ev düzenine girsin sonra görürüm ben o asiliği. saçlara bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 konuşuldu mu hatırlamıyorum ama aynı değil mi yaa ehuee Snow Boral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DEGIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zerre benzemio lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 (tu) kermit said: son sayfada neden bi kaç kişi spoiler kullanmıyo 6 yı izledim ama bi an okurken korktum 7den spoiler veriyosunuz diye vururum ağzınıza gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Silphatos said: şarapçı assassinin de gözükmüş. ben bakmadım ama o frameleri otomatik sildi benim pc skpdofjkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beyler en son bolum 6 mi 7 mi gosterildi kafam karisti ya. bolum 7 linkleri (download siteleri) hep WebRip olarak gosteriyorda. EN son gecen haftaki bolumu izledim 5 miydi 6 miydi onu hatirlamiyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yediyi dayanamadım izledim. rezalet görüntülerle bekleyin adam gibi izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Masticore said: beyler en son bolum 6 mi 7 mi gosterildi kafam karisti ya. bolum 7 linkleri (download siteleri) hep WebRip olarak gosteriyorda. EN son gecen haftaki bolumu izledim 5 miydi 6 miydi onu hatirlamiyorum iste 7 var şuanda internette, ancak tv yayını için çıkmadı. televizyonda bu hafta çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=85612 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 7.bölüm lan tam kral vasiyetini anlatıyordu, yönetim emrini veriyordu dondu bu. ileri de sarılmıyor kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hahaha dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar