Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sovereign said:

ooooofff Ned Stark çok çok yanlış yaptı abi orda mountain'ın evini basma emrini vermesiyle... yani iç savaşı garantiledi resmen.. offf adamlarda para var starklar pek fazla bişey yapamicak bence çok tatsız olaylar olcak ama hadi bakalım gaz bölümler beklemekte bizi

abi lannisterı yok ederler. parasını yiyim ya. bir iç savaşta rahat 3 hane zaten starklarla. döverler yani ned reyis döver. ama kral yavşak işte.
bu adamı kim kral yaptı ya? ned reyis dururken

tabi bu sırada doğudan Dothrakiler gelir yok eder hepsini 2 dkta bitirdim diziyi dağılın

Sosyal ağlarda paylaş

7yi izledim şimdi

7yi izleyenler okusun

sıçtık beyler.. 7 kingdoms down the drain.. o baelish o... belli oldu gerçek yüzü

çok tatsız oldu.. stark zaten ya idam edilir ya da zindanlara atarlar.. kral joffrey oldu şimdi Lannister'lar tam güce ulaştı.. onu da geçtim 30bin adamla winterfell'e gidiyo Jaime.. Winterfell'in kendini koruyacak gücü de yok.. sıfır yani. winterfell'de hepsini kesicekler ben buraya yzıyorum.. Kitap falan da okumadım ama Robb babasının öcünü alma gazına gelicek ve ölücek direk.. Tek hayatta kalan Starklar kızlar ve Brann olcak bence.. yıllar sonra Brann ve Arya yanlarına Snow'u ve Greyjoy'ları alıp Lannisterları dize getirecekler ama bu ancak 2 sezon sonra falan olur..

offf çok üzdü beni ama çok gerçekçi ve çok iyi dizi bu ya helal olsun HBO'ya adamı da daltasak sallandıra sallandıra gezdirdiklerini falan gösterdiler

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bence

ilerde

drogolar starklarla birleşicek :).

7yi izleyenler

olabilir tabi belki ama asıl kızışan iş white walkerların hakkaten geldiği nokta olucak. Bence Stark'lar resmen kalmicak abi birleşicek falandiosun da birleşicek bişey kalmicak yani, Lannisterları çok zor duruma düşürücek dothrakiler DERKEN white walkerlar gelicek ve herkes birleşmek zorunda kalıcak

BENCE tabi.. tekrar söylüyorum kitap falan okumadım spoiler falan duymadım.. ama kesinlikle okicam

Sosyal ağlarda paylaş

beyler 7. bölüm çıktı mı diye sormayın, threadde güncel idiyseniz okumadığınız kısımdan başlarsanız görüceksiniz. biraz geri sayfalara gidin bakın orda her şeyi anlattım. (sayfa 106 ve 108)

işin özü
HBO will offer Episode 7 a week early for HBO Go subscribers right after Episode 6 airs this coming Sunday the 22nd.

bi de kaliteyi o kadar ezmeyin. evet 720p değil ama bildiğin normal 720p olmayan 500 mb lik rip kalitesi, abartmayın o kadar öyle bi diyosunuz ki sanki sinemada cep kamerasıyla çekilmiş gibi perdenin önünden gölgeler geçiyo filan. "şöyle bi baktım" diyenlerin dışında oturup tamamen izleyenlerin hiçbiri abi "abi izlenmez berbat" demiyo. ben gayet tat ala ala izledim.

altyazı yok. türkiyede takip edenlerin çoğunun 7. bölümün yayınlandığından haberi de yok. bizim gibi forum/sözlük filan takip etmiyosa. o yüzden çeviri sitelere türkçe altyazı düşmeyecek bugün veya yarın. ingilizce alt yazı bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...