df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 isteyen olursa link verebilirim multiupload ile upladım. tabi 400mb üstü olduğu için sadece 3 siteye uplamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sovereign said: ooooofff Ned Stark çok çok yanlış yaptı abi orda mountain'ın evini basma emrini vermesiyle... yani iç savaşı garantiledi resmen.. offf adamlarda para var starklar pek fazla bişey yapamicak bence çok tatsız olaylar olcak ama hadi bakalım gaz bölümler beklemekte bizi abi lannisterı yok ederler. parasını yiyim ya. bir iç savaşta rahat 3 hane zaten starklarla. döverler yani ned reyis döver. ama kral yavşak işte. bu adamı kim kral yaptı ya? ned reyis dururken tabi bu sırada doğudan Dothrakiler gelir yok eder hepsini 2 dkta bitirdim diziyi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Red said: boşuna indirmeyin ben baktımda yazık gunah izlenmez o kalitede çok mü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi iyi değil yani.noldugunu anlarsın ama ben sagsen izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Daenerys şimdi bu abla dragon olduğunu anladığa. ee dragon olunca noluyor? normalde dragonluk babadan oğulamı geçiyordu işsgdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 orda o dragon değildi dragonlar yanmaz derken ciddi olarak söyledi dimi. mecazlı söylemedi yani ? eli yanmadıydı çünkü bi de doğacak çocukda şöyle bişi olur tahminen http://www.elfwood.com/art/j/c/jcjc/dragonhorse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 şimdi 7 çıktı yani öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7. Bölüm Vay bubayın kemiiiiii neler döndü lan 7 de. Bu Stark onur monur ayağına geberip gidicek, ulan sen mi kurtarıcan 7 krallığı. Pehhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 robb reyis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 O_O^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7yi izledim şimdi 7yi izleyenler okusun sıçtık beyler.. 7 kingdoms down the drain.. o baelish o... belli oldu gerçek yüzü çok tatsız oldu.. stark zaten ya idam edilir ya da zindanlara atarlar.. kral joffrey oldu şimdi Lannister'lar tam güce ulaştı.. onu da geçtim 30bin adamla winterfell'e gidiyo Jaime.. Winterfell'in kendini koruyacak gücü de yok.. sıfır yani. winterfell'de hepsini kesicekler ben buraya yzıyorum.. Kitap falan da okumadım ama Robb babasının öcünü alma gazına gelicek ve ölücek direk.. Tek hayatta kalan Starklar kızlar ve Brann olcak bence.. yıllar sonra Brann ve Arya yanlarına Snow'u ve Greyjoy'ları alıp Lannisterları dize getirecekler ama bu ancak 2 sezon sonra falan olur.. offf çok üzdü beni ama çok gerçekçi ve çok iyi dizi bu ya helal olsun HBO'ya adamı da daltasak sallandıra sallandıra gezdirdiklerini falan gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Crowm for the king ZAAAAAAAAAAAAA ccc drogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bence ilerde drogolar starklarla birleşicek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 arkadaşlar ileride noluyo bi bana söyleyebilir misiniz özel mesajla falan çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Red said: bence ilerde drogolar starklarla birleşicek :). 7yi izleyenler olabilir tabi belki ama asıl kızışan iş white walkerların hakkaten geldiği nokta olucak. Bence Stark'lar resmen kalmicak abi birleşicek falandiosun da birleşicek bişey kalmicak yani, Lannisterları çok zor duruma düşürücek dothrakiler DERKEN white walkerlar gelicek ve herkes birleşmek zorunda kalıcak BENCE tabi.. tekrar söylüyorum kitap falan okumadım spoiler falan duymadım.. ama kesinlikle okicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bende 1. kitaptayım pek fazla bilgim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 arkadaslar plan yapmayin, bi de basrol karakteri diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 altyazı var mı 7nin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 beyler 7. bölüm çıktı mı diye sormayın, threadde güncel idiyseniz okumadığınız kısımdan başlarsanız görüceksiniz. biraz geri sayfalara gidin bakın orda her şeyi anlattım. (sayfa 106 ve 108) işin özü HBO will offer Episode 7 a week early for HBO Go subscribers right after Episode 6 airs this coming Sunday the 22nd. bi de kaliteyi o kadar ezmeyin. evet 720p değil ama bildiğin normal 720p olmayan 500 mb lik rip kalitesi, abartmayın o kadar öyle bi diyosunuz ki sanki sinemada cep kamerasıyla çekilmiş gibi perdenin önünden gölgeler geçiyo filan. "şöyle bi baktım" diyenlerin dışında oturup tamamen izleyenlerin hiçbiri abi "abi izlenmez berbat" demiyo. ben gayet tat ala ala izledim. altyazı yok. türkiyede takip edenlerin çoğunun 7. bölümün yayınlandığından haberi de yok. bizim gibi forum/sözlük filan takip etmiyosa. o yüzden çeviri sitelere türkçe altyazı düşmeyecek bugün veya yarın. ingilizce alt yazı bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tony stark gelince tüm krallıkları ironman banner'ı altında birleştirecek arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Nerden indiriyorsunuz ya torrente hala düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dasaaa said: tony stark gelince tüm krallıkları ironman banner'ı altında birleştirecek arkadaşlar. hahahahahahah şu espriyi yapmamak için çok uzun süredir tutuyorum kendimi helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu arada Greyjoy'lar "ironmen" diye geçiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bitch slap http://images.4chan.org/tv/src/1306171459879.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar