calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: calimero said: önceki bölümden sonra meh bir bölümdü. ama hatun dragonmuş onu öğrendik, ben bu tarz bir tahmin yapınca (biraz daha ileriye dönük tabi ki) gerge'nin neden sildiği belli oldu. lord stark'da intikamını almazsa ayıp valla... Abi ben kim spoiler veriyor, kim tahminde bulunuyor anlamıyorum. Kitapları okumadığınızı belirtirseniz tahminde bulunurken doğru bile olsa tahmin dokunmam tartışmaya biri çıkıp bu doğru, ben okudum demezse (o da oldu hatırlarsanız). yo abi bu biraz ben demiştim ama siz göremiyorsunuz postu oldu :P mesaj atmıştın bana yoksa, ben de sana silmenin daha iyi olduğunu söylemiştim. yoksa birisi çıkar, "hea öyle zati" derdi, ben de selfpwned olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi 7. bölüm oooooooohaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sparkcaster said: abi 7. bölüm oooooooohaaaaaaaaaaaaa abi di mi abiiii !! sarılmak istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 denizin ötesined olacakları da öngörmüşüm orda şaşırmadım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yeni başladım diziye fena sardı valla. 5 bölümü birden izledim bugün 6.yı. Episode 7'de mi çıkmış? Ne zamanlar çıkıyor bu dizi haftada bir bölüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 episode 7yi nasil izlediniz? ALOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abijim episode 7 iphone hbo go app'inde yayınlandı. ordan cap'layıp yayınlayanlar var. ararsanız bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 EYVALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 Mİ VAR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 shit got real several times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu arada haftaya 7 5inde 8 12sinde 9 sora 2 hafta ara :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi 7 7 diyip insanın sinirini bozmayın, 6 yı şimdi izledim deliricem. bir de 7 yi izleyenler spo verirken 7. bölüm sposu falan yazsın bari. 6 bölüm izledim hala isimler oturmadı kafayı yicem vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 yi izlemeyin bence yokmus gibi davranın sdfs kitap güzel yerlere dogru gidiyordu valla 2. sezon ne olacak ççok merak ediyorum.da çevirmediler bi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7nin kalite çok mu düşük? daha iyisi çıkar mı acaba yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 400mb lık var 720p cıkarsa izlerimde yoksa gerek yok ztn olucakları biliyorum bari gözümün bayram etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi ö.mdan bi link bi şey 7ye.google özürlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 taylan bulunca bana da gönder abjfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 // yassah - gerge ilk mesajda var link. indirdim izledim. görüntü ortalama dizi stream sitelerindeki gibi. 540 mblik versiyona yakın görüntüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 taylan bana kalbini verdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dgdfgdfg helalımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 episode 7'yi bulamadım. neyse haftaya 720p izlerim yine mis gibi.. dayanamayıp izleyecektim ama tutuyorum kendimi tamam. sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.rotadershaneleri.com.tr/haber_resimleri/7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 link verdim ya daha neyi bulamıyorsunuz. 720p zaten bulamazsınız ama olan en iyi görüntü var linkte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben khal dragodan inanılmaz korkuyorum küçücük kız nasil korkmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar