SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 indiriyorum, çok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 50 dakka ne çabuk geçiyor ya şu diziyi izlerken. güzeldi gene bölüm. sarı kafa GG oldu oh oldu. abla dragonmuş meger kralın oglunun da niye öyle embesil gibi bi tip oldugu belli akraba evliliginden heralde velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 önceki bölümden sonra meh bir bölümdü. ama hatun dragonmuş onu öğrendik, ben bu tarz bir tahmin yapınca (biraz daha ileriye dönük tabi ki) gerge'nin neden sildiği belli oldu. lord stark'da intikamını almazsa ayıp valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ana karakter zannetmiştim, ne çabuk öldü herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ciktimi lan 6. epsayd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 pazartesiye anlam kazandıran bişi resmen bu dizi sdf 1500mb inerken bende nescafe, salam ve börekimi hazırlayım 2dkda bari ohm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 isin yok mu senin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 "HBO GO" ya üye olabilmek ve episode 7 izlemek için americanın 50 eyaletinden birinde olmak gerekiyomuş (bizi zaten geçtim de Kanadalılar baya sinirlenmiş duruma ehu) + şu anda amerikalılar da izleyemiyomuş, sorun çıkmış If anyone is having issues with HBO GO and has Comcast you can go over to xfinity.tv and watch the episode there without any crazy lag issues. - site paralı üyelikli bi şey bu spoilerın içinde 5. bölümle ilgilidir 6 değildir. geçen hafta izleyenler rahatça bakabilir. Bonus: Jamie yi oynayan Nikolajın röportajından: Buster, the fight coordinator, is brilliant and I loved working with him and his team of stunt guys. Just a great bunch of very skilled individuals. We did train a lot. Sean [Eddard] is very good at sword fighting, so it was important for me to be ready. In the end, the 2 days we shot the fight sequence outside the brothel was jut magical… and sweaty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi SPO ILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Lancelion said: abi SPO ILER pardon o konu geçen haftanın konusu olduğu için açık açık konuşuldu diye görmüştüm kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuşulabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oh bebek şu başlığa bakmamak için nasıl tutuyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 SuSaNoO said: "HBO GO" ya üye olabilmek ve episode 7 izlemek için americanın 50 eyaletinden birinde olmak gerekiyomuş (bizi zaten geçtim de Kanadalılar baya sinirlenmiş duruma ehu) + şu anda amerikalılar da izleyemiyomuş, sorun çıkmış If anyone is having issues with HBO GO and has Comcast you can go over to xfinity.tv and watch the episode there without any crazy lag issues. - site paralı üyelikli bi şey Bonus: Jamie yi oynayan Nikolajın röportajından: Buster, the fight coordinator, is brilliant and I loved working with him and his team of stunt guys. Just a great bunch of very skilled individuals. We did train a lot. Sean [Eddard] is very good at sword fighting, so it was important for me to be ready. In the end, the 2 days we shot the fight sequence outside the brothel was jut magical… and sweaty. episode 7 mi çıktı, ben anlamadım muhabbeti. amerikalılar önceden mi izlicek 7. bölümü? nedir ne değildir bi açıklasan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 daha önceki bi sayfada yazmıştım. HBO Go üyeleri 6. bölüm yayınmasının hemen ardından 7. bölümü izleyebiliceklerdi. Ama problemler olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hea o zaman düşer yahu torrente sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dreagloth said: Konuşulabiliyor zaten. şimdi biz geçmiş haftaların olaylarını spoilersız konuşabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yayınlancak mıymış ama yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Olması gereken o, izlemeyen insan da bakmasın son sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sparkcaster said: yayınlancak mıymış ama yinede HBO öyle demiş. ama 50 eyalet birden abanınca olmadı galiba. Bu olay TV den mi yoksa internet streamiyle mi veriyolar bilmiyorum. TVden verselerdi bu sıkıntı olmazdı gibi geliyo bana. internet stream büyük ihtimalle ama bi fikrim yok. adamın biri de işte sıkıntı yaşayan varsa 7. bölümle ilgili xinfinity.tv midir nedir ondan izleyebilir demiş. yani izleyen varmış 7 yi anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 HBO GO twitterından "Having trouble watching Game of Thrones Ep. 7 at HBO GO? Apologies. We're working on it and will let you know when it's available again." ve başkasından quote "Watched EP 6 & 7. All I have to say is OMG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 eski bölümler de spoiler abi, düm dizi konularında öyle gördüm ben. çok eksiyi konuşunca bir şey denmiyor sadece, burada da çok eski olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tamam pardon o zaman 1 dakika filan durdu. kapattım hemen spoilerla. okuyan arkadaşlardan da özür diliyorum. hem geçen haftayla ilgili olması hem de röportaj olması nedeniyle düşünemedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: Abi, eski sayfalara bakarsan görürsün, son bölüm bile olsa bölümde olan şeyler birebir konuşulduğunda spoiler tagı kullanılacak. Tüm dizi ve manga tartışmalarında böyle. Zaten dizide olanları spoilersız yazsaydık spoiler tagına gerek kalmazdı. Herkes son bölüme kadar izlemiş değil, bazıları çeviri bekliyor, bazılarının sınavı var, bazıları yeni başlamış diziye... Spoiler tagının amacı yani yayımlanmış bölüm bile olsa insanları spoilerdan korumak, zaten kitap yoksa bile bazı dizilerde olduğu gibi sadece yayımlanan bölümlerden spoiler verilebilir, değil mi? Biraz sert gibi gelebilirim ama bu bölümün raison d'être diziler ve filmler sadece, spoiler küfür gibi oluyor izleyiciye tag olmayınca. Burada hatta yazmıştım spoiler hakkında düşüncülerimi. İbret alındı gifi koyun altına spoiler koyanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ey encoderlar sesimi duyun 7. bölümü düşürün artık! günlük dozunu almayan eroin bağımlısı gibi bekliyorum torrent sayfasına sürekli refresh bi şey sorucam. belki bilenleriniz vardır. herhangi bi yayın ortamında (tv olur internet olur) bi diziyi yayınladıklarında onu internete düşürtmeme gibi bi şey yapılabiliyo mu? yani adamlar bi yöntem bulup 7. bölümün ancak haftaya yayınlandıktan sonra internete düşmesini sağlayacak bi şey yapabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar