SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape said: o sarışın lavuk kim oluyorda ned e o şekilde davranıyor? emri kral mı verdi? tamam kardeşini geri istiyor ama sen mafya gibi mekan basıp bi büyük bir mafya babasını savunmasız yakalayıp nasıl olurda bacagından yaralarsın? bunun arkası gelmezmi kardeş? adamın kıcından kan almazlarmı? şimdi ben kitapları okumadım ama genelde krallıklarda (günümüzde abd başkanının en yakınında bulunabilen gerektiğinde CIA i bile devre dışı bırakabilen Gizli Servis) kralın birebir koruması olan bi askeri rütbe var. bunlar sadece krala bağlı olurlar royal guard şeklinde, ordu komutanı gelip bu kralın bizzat koruması olan adamı gel şurda savaş diye çağıramaz ya da izin alması gerekir kraldan, dizide jamie lannister da bi Kingsguard olmakta ve onun forsunu kullanmakta.... emri kral vermese bile Eddard, Hand of Kinglikten istifa ettiği anda statü bakımında bi anda orta seviyelere indi uzaktaki Winterfell Lord'u olarak. Kingsguard + Sir olan bi adam için herhangi bi lord olarak görebiliyo sanırım o yüzden de yetki aramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 İzlediğinizi anlayın biraz, sorular zaten çok kötü de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dreagloth said: İzlediğinizi anlayın biraz, sorular zaten çok kötü de.. bana da mı kızdın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 SuSaNoO said: escape said: o sarışın lavuk kim oluyorda ned e o şekilde davranıyor? emri kral mı verdi? tamam kardeşini geri istiyor ama sen mafya gibi mekan basıp bi büyük bir mafya babasını savunmasız yakalayıp nasıl olurda bacagından yaralarsın? bunun arkası gelmezmi kardeş? adamın kıcından kan almazlarmı? şimdi ben kitapları okumadım ama genelde krallıklarda (günümüzde abd başkanının en yakınında bulunabilen gerektiğinde CIA i bile devre dışı bırakabilen Gizli Servis) kralın birebir koruması olan bi askeri rütbe var. bunlar sadece krala bağlı olurlar royal guard şeklinde, ordu komutanı gelip bu kralın bizzat koruması olan adamı gel şurda savaş diye çağıramaz ya da izin alması gerekir kraldan, dizide jamie lannister da bi Kingsguard olmakta ve onun forsunu kullanmakta.... emri kral vermese bile Eddard, Hand of Kinglikten istifa ettiği anda statü bakımında bi anda orta seviyelere indi uzaktaki Winterfell Lord'u olarak. Kingsguard + Sir olan bi adam için herhangi bi lord olarak görebiliyo sanırım o yüzden de yetki aramıyo onun fors lannister olmasından geliyor, yoksa kingsguard gidipte 7 büyük aileden birinin başına kafa tutamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yok canım ne kızması, fenris açıklamış zaten olayı. Üzerine, lannister bile olsa, mantıklı düşündüğünde yapmaması gereken bir hareket aslında ama adam normal değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 spo spo pso 5. bölüm Adam krallıktaki en zengin hanedandan geliyor,ayrıca oldukça güçlüler sonuçları ne olur bilmiyorum da gayet normal atarlandı, zaten mızrak saplanması kendisinin de hoşuna gitmedi Ned'i yenip bırakıcaktı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adamın yamuk olmasının ve lannister olmasının etkisinin olduğu çok barizdi onu belirtmeye gerek duymadığımdan yazmadım, bi de kitabı okumadığımdan kralın, lordların, konsey üyelerinin ve gerisinin hiyerarşisini bilmiyorum. diziden anladığım motivleri yazdım. aquila said: yanindakiler de lannister adami zaten. hmm anladım. ben lesser kingsguardları alıp gitti sanmıştım. bu arada dün NA serverında Aquila diye birini yendim. Terran oynuyodu, -paticik? dedim "?" dedi. "nvm" dedim. dfg aklımda kalmış NA da oynuyorum dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yanindakiler de lannister adami zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://makeagif.com/media/5-18-2011/hMrBgA.gif gif hali için tıklayın ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bana da yenemeyecekmiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 jamie>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hadilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kingslayer reis!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dizide dex i yüksek adam olmadığı için mountain keser bence herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hayalim aryanın büyüyüp diziye dexterity getirmesi bi de uçuk bi istek ama Mountain vs Khal Drogo görmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mountain kategori disi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 5. bölüm nasıldı lan okumadım hiçbişi dün kaan izliyodu kaçtım uzaklaştım odadan asjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kermit said: 5. bölüm nasıldı lan okumadım hiçbişi dün kaan izliyodu kaçtım uzaklaştım odadan asjdas anlatılmaz yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cibilliyetsiz kingslayer stark ülkü ocakları snow'dan babasının öcünü almasını bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 snowun aileyle iliskisi kalmadi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aquila said: mountain kategori disi. The Mountain That Rides diyince daha karizma oluyor :) Aktör küçük kalmış ama bence, bir 10-15 cm daha olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok, adam baya hayvani. ondan fazlasini bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aquila said: snowun aileyle iliskisi kalmadi artik. http://rupyb.com/dbimg/images/gallery/rupy/118_I-see-what-you-did-there__1600_x_1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mountain'ı nathan jones oynayabilirmiş, mountain k2 olurmuş ozmn. şu ayı http://www.youtube.com/watch?v=aLInk6rGnB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1305692042828.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar