Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 izlerken yer yer zeynanın zılgıtını duyuyor gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahha mortis döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tyrannus said: izlerken yer yer zeynanın zılgıtını duyuyor gibi oluyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 @df Tabikide öyle kimse zaten başka birşey düşünmüyor.Lotr de aynı şekilde olmuştu ama gayet mükemmel film ile diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ucuz diyenlere sesleniyorum peter jackson tırnaklarını kemiriyomuş hobbit setinde, artık neden bilemicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bölüm başı 6m$ düşüyor. Daha ne olsun? Normalde 1m ancak oluyor. Lost'un daha azdı mesela GoT'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bundan sonra Farseer serisinin dizisini istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 GERGE said: Bölüm başı 6m$ düşüyor. Daha ne olsun? Normalde 1m ancak oluyor. Lost'un daha azdı mesela GoT'dan. lostta kate e 3 sezon aynı şeyi giydirdiler. herhalde para harcanmıyodur. ıyy aklıma geldi iğrendim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adada ne gideri olucak ki adamların zaten.kendin pişir kendin ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 NolaxThensbane said: Bundan sonra Farseer serisinin dizisini istiyorum! onu bende düşünmüştüm ama o çok karakterin iç dünyasına dayalı bir seri. muhtemelen dizi olmaz ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Otherland istşyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 wheel of time istiyorum da bu teknolojiyle televizyon ekranları o epikliği kaldıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bazılarınızı bir sonraki yorumu "Buzdan o kadar büyük duvar yapamazlar ki" olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 wheel of time dizi olursa merlin gibi olur bunda da işin içine ejderha büyü falan girince merlin gibi olucak diye korkuyorum lan.flashta ejderha yapip koyucaklar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sen gerekli cevapları almamış mıydın Tunca dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 text based oyundan bile zevk alınabildiği göz önünde bulundurulursa ejderhanın kaç pixel olduğunun hiç önemi yok bence. kapitalizmin kölesi olmayalım merlin direk kötü hikayesi karakterler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dreagloth said: Sen gerekli cevapları almamış mıydın Tunca dan? kıçını yaprağa silen adamın lafını mı dinliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dizi biraz sıkıcı başladı gibi , 2 bölüm nerden baksan 100 dk dizi seyrettik tek kayda değer olay 1. bölümün sonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dizi daha yeni başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitabı okuyalı uzun zaman oldu o yüzden hafızama reset atıp izliyorum diziyi. tek başına bile gayet iyi. stark başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 wheel of time felan ne ya dizisi yapılcak o akdar kitap varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ne wheel of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 la kitap konuşmayın kış kış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ortam olursa ben bile savunurum wheel of timeı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kan ve küller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar