Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bu diziyi 2 saat yapsınlar ben stannisciyim de o kırmızı saçlı düdüğe haddini bilirdirir inşallah. bariz tahta oturmak istiyo hehe renlynin de öyle dandik ölmesini biraz sevmedim açıkçası ama kitapta da öyle herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 istekte bulunmadan önce lütfen Arya ve Sansa'yı karıştırmyalım=) ve evet bölümü 2 saat yapsınlar. spo Çok iyiydi.Arya'ya yardım eden o adam çok efsane bişi olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ardeth said: bu diziyi 2 saat yapsınlar ben stannisciyim de o kırmızı saçlı düdüğe haddini bilirdirir inşallah. bariz tahta oturmak istiyo hehe renlynin de öyle dandik ölmesini biraz sevmedim açıkçası ama kitapta da öyle herhalde? kitapta kafayı kesiyor diye biliyorum, bide snow'u half hand yanıma stark istiyorum diye istiyor kitapta yine sanırım ama burada adam kendi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kraliçeyle gey kardeşi de allahtan türk dizilerindeki kadınlar gibi trip atmadılar lady stark öldürdü falan diye akıllı mantıklı insanlar gibi davranıp olaya analitik yaklaştılar sdf yoksa acayip kıl olurdum diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 tyran ecelinin gözlerine baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çok saçma tepki verdiler orda, kitapta öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 arya çok kötü boşa harcadı ama ilk dileği. zaten klasik lamba cininin ilk dileği "harbici mi bu" diye abuk sabuk harcanır, o sendrom yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 biriksin bölümler izlerim. böyle diyorum da,yarın bi bakmışım izlemişim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 greyjoy theon greyjoyun gözleri niye ışıldadı? o bahsettikleri yere saldırınca starklar orayı almak için geri gelecektir falan dediler, o sırada fırsattan istifade starkların base e mi saldıracak nedir, bi de aryanın yanmaktan kurtardıgı o eleman nası oldu da muhafız falan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dünyanın karakterini çıkardılar nasıl bağlayacaklar son bölümleri merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 NeoStyle said: greyjoy theon greyjoyun gözleri niye ışıldadı? o bahsettikleri yere saldırınca starklar orayı almak için geri gelecektir falan dediler, o sırada fırsattan istifade starkların base e mi saldıracak nedir, bi de aryanın yanmaktan kurtardıgı o eleman nası oldu da muhafız falan oldu? evet işte besle kargayı, oysun gözünü. bran'in rüyalarındaki üç gözlü karga theon. arya random encounter'da lvl alınca mysterious stranger'a verdi puanı. http://www.falloutnewvegastips.net/images/perks/perk_10mysteriousstranger.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 NeoStyle said: greyjoy theon greyjoyun gözleri niye ışıldadı? o bahsettikleri yere saldırınca starklar orayı almak için geri gelecektir falan dediler, o sırada fırsattan istifade starkların base e mi saldıracak nedir, bi de aryanın yanmaktan kurtardıgı o eleman nası oldu da muhafız falan oldu? ben de bunu merak ediyorum evet biri açıklayabilir mi bi de Greyjoylar neyin peşinde tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 greyjoy lar brit i basan tırsık pk gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 greyjoy'lar dothraki'lerin westeros sürümü. WE TAKE WHATISSSS OURSSSSS PRECIOUSSSSS HURRR DUURRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 quaithe de beklediğim gibi çıkmadı şöyle bişey bekliyodum http://www.wizards.com/dnd/images/ei_hath_med.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 telaşa gerek yok, bran'le kardeşinin kurtları duolar greyjoyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kurt olayinda akli olan sadece ikisi zaten, gerce rickon cok bebe daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kurt olayında aklı olmayan 1 kişi var o da liseli ergen bebe modunda takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mortis said: NeoStyle said: greyjoy theon greyjoyun gözleri niye ışıldadı? o bahsettikleri yere saldırınca starklar orayı almak için geri gelecektir falan dediler, o sırada fırsattan istifade starkların base e mi saldıracak nedir, bi de aryanın yanmaktan kurtardıgı o eleman nası oldu da muhafız falan oldu? ben de bunu merak ediyorum evet biri açıklayabilir mi bi de Greyjoylar neyin peşinde tam olarak Cunku Gecen bolum baba lenister ' genc ve guclu erkeklere ihtiyacimiz olmayacak kadar cok adamimiz mi var ' gibi bir cumle kurmustu infazlarini durdurmustu yamulmuyorsam. Sonra da calistirmaya basladilar diye yorumlamistim ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sparkcaster said: dünyanın karakterini çıkardılar nasıl bağlayacaklar son bölümleri merakla bekliyoruz malzeme cok gayet guzel birseyler cikabilir amma malzemeyi kullanana tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hbo kullanır o malzemeyi merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 spo olur mu bilmiyorum ama spo gibi Gendry biskolata erkeği çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahah şimdi tekrar seyrediyordum da tam ryuk ya arya'nın şinigami, elma yiyordu desu noto'ya adamın adını yazdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1- bran reyiz, will he make the best king in da world? 2- cat ve brienne el ele tutuşma anı <3 3- aryanın tywin'in gözlerinin içine bakarak "everyone can be killed" 4- qarth'taki maskeli kadının gözleri monica bellucci benden öküzce bir yorum ama doğruya doğru üzgünüm. 5- khaleesi için birisi yukarda zenciyle sevişmesin yazık olur demiş, khal drogo'yu almış (afedersin) daha ötesi olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar