DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 webrip e bakan oldu mu nasıl kalitesi ? dayanamıyorum galiba indirecem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 MOAR DRAGONS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kurt cok iyimis ama. ciglik cigliga izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tvde yayınlanmadan 2. bölüm nete düşmüş izliycem valla banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 İzleme haftaya üzülürsün yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Seele said: kurt cok iyimis ama. ciglik cigliga izledim. Kurt iyiydi de bana sanki daha kaslı olmalıydı gibi geldi, irilik falan yerinde ama böyle direwolf değilde çok iri kurt gibi. Belki hala yavrudan hallice olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=95B58os7pfk şunuda linnkliym aklımdayken çok gülmüştüm izlediğimde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aha stream ini buldum 2ci bölümün saldırıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dreagloth said: Seele said: kurt cok iyimis ama. ciglik cigliga izledim. Kurt iyiydi de bana sanki daha kaslı olmalıydı gibi geldi, irilik falan yerinde ama böyle direwolf değilde çok iri kurt gibi. Belki hala yavrudan hallice olduğu içindir. yok artık daha büyücek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 davos feci karizma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 720p webrip çıkmış, okuldan dönünce bakıcam ben de kalitesi falan nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ufak fark diye 1. sezonbolum tartisma spoileri altinda verdiginiz seylerin teori ureterek izlemeyi sevenlerin zevkinin icine ettiginin farkinda misiniz ? cok onemli oldugunu zannettigim bir seyin %99 fis cikacagini biliyorum sayenizde, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 davos kurt süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Davos'u Stannis sandım başta. Oyuncular yer değiştirmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aynen, cressen sahnesi cok yetersizdi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 davos jean renoya benzemis. malisandre cok cirkin olmus. direwolfu begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 joffrey'i umarım bu sezon bitmeden silkelerler. nefret ediyorum suratında meymenet yok veledin (bayağı iyi oyuncu olduğu anlamına da gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yok pardon şu halini bile pataklarım http://www.imdb.com/media/rm794265856/nm0322416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 cocuk artik bir erol tas tadi verdi. bütün kötülüklerin merkezi gibi. davosta karizma ama http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120222235803/gameofthrones/images/thumb/f/fb/Davos_Seaworth2.jpg/250px-Davos_Seaworth2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 cofri kral lan. eleman süper oynuyor bence. tipinin de bir yardımı var ama o tripler bakışlar falan tam böle ... cofri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aynen, eleman müthiş canlandırıyor joffu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 webrip in kalitesi, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_JjTZojojDPI/Sp--5_9J7MI/AAAAAAAAAgk/wGgdU8-k_GE/s400/JackGleeson.jpg http://images.wikia.com/gameofthrones/images/e/e7/Jack-Gleeson-200.jpg http://i.minus.com/ienOWm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 GERGE said: Davos'u Stannis sandım başta. Oyuncular yer değiştirmeli bence. SenariouS said: davos ile stannis oynayan yer değiştirmesi lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 THARKAS said: malisandre cok cirkin olmus. ilk gözüktüğü sahnede bülbüller ötüyordu bizim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar