Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uzun zamandan sonra yine aramız aynı sürekli tartışıyoruz, hiç anlaşamıyoruz ama ben aramazsam o arıyor o aramazsa ben arıyorum. Kendisi seni neden bu kadar irdelediğimi bilmiyorum neden bu kadar üstüne gittiğimi anlamıyorum dedi.

değişen pek birşey yok : )
Mesaj tarihi:
Saeros said:
gerçekler acımasızdır...

tavsiyeye gelince, bence kızın beline kütükle vur.

of çok güldüm
barbu said:

yanlız soyle bir sey var. illa ask mesk olmayabilir bunun nedeni.

bana da oldu bu,gayet samimi davranan eglendiim biri, hiç sallamamaya başlamıştı zamanında sebepsiz yere. bişi de yapmamıştım.

bazen kötü dönemleri oluyor insanların, bazen de biz gereksiz yere alıngan oluyoruz.

belki de işleri güçleri vardır.

yakın arkadaşlar içinde geçerli bu sınavları vardır şu vardır bu vardır olabilcel şeyler bunlar.
Mesaj tarihi:
yok bizimki cok farklı, oda hoşlanıyor bende ama bi türlü olmaz gözüyle bakıyor.

Birgün acık acık bana aileler arasında farklılıklardan felan bahsetti benim ailem kendilerinden olmayana kız vermez vs gibi ( Sag Sol, Alevi Sünni vs gibi )
Mesaj tarihi:
Radiance said:
ama birden bire oldu bu cok sıcaktı, sürekli beni bi yerlere davet etmeler. Annem ile tanışma istegi, abisi ile tanıştırdı aşırı bir ilgi durduk yere mesaj atmalar 1 hafta görüşemedik sonra seni özledim diye mesaj attı.

ama birden herşey tersine döndü görüşelim diyorum hep bi bahnesi oluyor

birşey diyorum ters cevap veriyor
dostum nedeyse aynısı başıma geldi
hayatımın en büyük feykini yedim
direk unut sil
Mesaj tarihi:
unleashanger said:
zuahahah atarsa ne ala ama bişey diyimmi öyle uğraştıran kızlardan çok çabuk sıkılınılıyor bence!! gösterdiğin çabaya değmez!

şu postun fonetiği ne iğrençmiş lan. okudukça iğrendim.
Mesaj tarihi:
geçti gibi artık üstüme düşen herşeyi yaptım artık gerisi allaha ve ona kalmış fazla karışmıyorum kurcalamıyorum kendiside farkında artık ilk zamanlarda oldugu gibi davranıyor
  • Yeni Oluştur...