Othranx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oluruna bırak çabalama bence en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 uzun zamandan sonra yine aramız aynı sürekli tartışıyoruz, hiç anlaşamıyoruz ama ben aramazsam o arıyor o aramazsa ben arıyorum. Kendisi seni neden bu kadar irdelediğimi bilmiyorum neden bu kadar üstüne gittiğimi anlamıyorum dedi. değişen pek birşey yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Saeros said: gerçekler acımasızdır... tavsiyeye gelince, bence kızın beline kütükle vur. of çok güldüm barbu said: yanlız soyle bir sey var. illa ask mesk olmayabilir bunun nedeni. bana da oldu bu,gayet samimi davranan eglendiim biri, hiç sallamamaya başlamıştı zamanında sebepsiz yere. bişi de yapmamıştım. bazen kötü dönemleri oluyor insanların, bazen de biz gereksiz yere alıngan oluyoruz. belki de işleri güçleri vardır. yakın arkadaşlar içinde geçerli bu sınavları vardır şu vardır bu vardır olabilcel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yok bizimki cok farklı, oda hoşlanıyor bende ama bi türlü olmaz gözüyle bakıyor. Birgün acık acık bana aileler arasında farklılıklardan felan bahsetti benim ailem kendilerinden olmayana kız vermez vs gibi ( Sag Sol, Alevi Sünni vs gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Radiance said: ama birden bire oldu bu cok sıcaktı, sürekli beni bi yerlere davet etmeler. Annem ile tanışma istegi, abisi ile tanıştırdı aşırı bir ilgi durduk yere mesaj atmalar 1 hafta görüşemedik sonra seni özledim diye mesaj attı. ama birden herşey tersine döndü görüşelim diyorum hep bi bahnesi oluyor birşey diyorum ters cevap veriyordostum nedeyse aynısı başıma geldi hayatımın en büyük feykini yedim direk unut sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Radiance said: yok bizimki cok farklı ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 unleashanger said: zuahahah atarsa ne ala ama bişey diyimmi öyle uğraştıran kızlardan çok çabuk sıkılınılıyor bence!! gösterdiğin çabaya değmez! şu postun fonetiği ne iğrençmiş lan. okudukça iğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 öff be. iki ucu boklu değnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 topic güncel tutmayın anılarım depreşiyor :) harbi sıkıldım bende cok baydı artık selam verirse selam veriyorum ararsa konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 başlıktan tutuluyor. çünkü senin durumunda başkaları da var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ayrrıca yanlış yapıyosun. yaranın kabuğuyla sürekli oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 geçti gibi artık üstüme düşen herşeyi yaptım artık gerisi allaha ve ona kalmış fazla karışmıyorum kurcalamıyorum kendiside farkında artık ilk zamanlarda oldugu gibi davranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar