Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitchen Confidential

Peanut

Öne çıkan mesajlar

İzleyen/duyan/daha önce başlığını açan var mı bilmiyorum; 1 sezon(13 bölüm) oynayıp yayından kalkmasını geçtim dizinin olası sonunu kafamda canlandırmaktan yoruldum. Kim kimle yatıcak kim ne işler çevircek yeter lan kafamı bunlarla yorucama response paper'ımı yazsaydım bari. Bi de evin mutfağını öyle absurd yemekler yapıcam diye niye dağıtıyosam?

PS: Teddy Wong, bebeğim ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dizi eğlenceliydi. Keşke patlamasaydı. Cast genel olarak çok iyiydi ama lead kötüydü ondan patladılar diye düşünmüşümdür hep. Teddy Wong favorimdi, John Cho ftw. Kesinlikle kendi şovunu yapmalı.

John Francis Daley Bones'da regular ve mükemmel bir karakteri var, Dr. Sweets. Resmen Bones'un kaderini değiştirdi.

John Cho HIMYM'da misafir oldu, çok iyi karakterdi. Diyorum bu adam mutlaka bir yerde lead olmalı. Hatta Kal Penn ile Harold & Kumar dizisi yapsınlar NPH de guest olsun ehueh.

Owain Yeoman The Mentalist'de regular, Rigsby. Rigsby süper ve çok eğlenceli bir karakter. Kitchen Confidential'daki karakteri de süperdi. Lock stock'dan çıkmış gibi ehueh ne iyiydi, Teddy Wong ile ikisi götürüyordu zaten.

Bradley Cooper Nip/Tuck'da misafirdi bir aralar, bu sezon da bir kez uğradı. Bence ironik bir şekilde reeldeki kariyeri Nip/Tuck'daki karakterinin kariyeri gibi bir rota izleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...