ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kermit said: dj akman öldi mi ıssız acun kaldi mi ALLAH BELANI VERSİN LAN SANDALYEDEN DÜŞTÜM AHAUHSUAHAUSH
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aşağıdaki mesajı okuduktan sonra yaptıklarımdan pişman oldum ve mesajımı sildim.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kermit said: dj akman öldi mi ıssız acun kaldi mi yani benim de aklıma geldi ama yapmadım sonuçta, biraz otokontrol lütfen sdf
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sina ben gökalpe gülüyorum. Sen söylesen gülmezdim. Daha unutmadım ben buralarda yokken çevirdiğin gizli kapaklı işleri.
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Evet büyük bi işe kalkıştım ve dj akman resmi sitesine girmeye çalışıyorum belki ölmüştür adam bakmak lazım. ediğdfgt: baktım gudik resimlerinden başka bişey bulamadım.
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Wykked Wytch'in kötü olması bir yana, benim bu grubu bilme sebebim adamların Richard Christy ile çalışmış olmaları. Richard Christy neden bu kadar kötü bir grupla çalıştı diyeceğim geliyor da adam komedyen oldu Death dağıldıktan sonra, onu da diyemiyorum ki şimdi. Adam tanrı olarak takılırken gitti komedyen oldu. -_-
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ardeth said: Griswold said: Ezan dendi mi aklıma Wykked Wytch gelir, amerika temelli baya kötü bir black metal grubu. Brutal vokal ezan okuyarak giriyordu bir şarkıda falan. Ki kötü bir fikir onu söyleyeyim de. bi şarkılarını dinledim youtubedan kötüymüş gerçekten de şaka değil çok kötü ya bu kızdan dönme solistin bıyıkları varmış diye duydum::o
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bunu görünce benimde aklıma şu geldi; http://www.youtube.com/watch?v=lLaFtI_aJv0
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kardeşim üzülür bu adam ölürse. 2-3 tane şarkısı var telefonunda, evde yüksek sesle dinleyerek geziyo :( 14 yaşında bi kız kardeşim var :(
Öne çıkan mesajlar