paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tebrikler Penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 İDOLÜMSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 harikasın ilke. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 biraz daha çok çalışsan bill gates olsaydın(aile düşüncesi) :D tebrikler hacım dahada ilerlersin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 WOHOOOOO Dostum mesajini okurken hissettim ne kadar mutlu olduğunu , geçen yıl bende böyle bir haber almıştım umarım istediğin gibi olur :) big gzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 helal dayıço, an ve an takip ettik bu konudaki gelişimini, herşeyin sonunda buralara varmış olman (tu). tebrikler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aylik 5k dan fazladir ya mutlaka napican temizlik mi yapican yoksa bizi kandiriyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tesekkurler tekrardan herkese. staj icin olan para yaklasik o kadar, full time cok daha fazla tabi bi de microsoft hissesi falan veriolarmis her yil borsadan. Ama offer geldikten sonra ne kadar kazandigini soylemen yasak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 batarsanız beraber batıyosunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ou tebrikler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mirage said: Obaaa! Tebrikler, hayırlı olsun Penth. Birini de Google'a yollamamız lazım şimdi sıra ona geldi. :) bana tesekkur etti google, o yeter mi? kendim degil ama resumem girdi googlea sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Stajere nasıl o kadar çok para veriyorlar ben anlamadım. Ülkeden ülkeye fark var mutlakada ben almanyadan örnek veriyim yine burda bir Siemens ,Mercedes,Bosch girsen stajyer mühendis (6 ay zorunlu stajda) aldığın para maksimum 900 euro, normal işe girişte gayet iyi para veriyorlar da ,stajere 5 k nedir yaw? Doğru mu anladım? Nasıl bir stajerlik onu merak ettim,alan nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 penth e VIP title ı verilsin:) tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 koydum cocugu lafını çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kac para alıcan yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 GEd said: Stajere nasıl o kadar çok para veriyorlar ben anlamadım. Ülkeden ülkeye fark var mutlakada ben almanyadan örnek veriyim yine burda bir Siemens ,Mercedes,Bosch girsen stajyer mühendis (6 ay zorunlu stajda) aldığın para maksimum 900 euro, normal işe girişte gayet iyi para veriyorlar da ,stajere 5 k nedir yaw? Doğru mu anladım? Nasıl bir stajerlik onu merak ettim,alan nedir yani?computer science amerika'da buyuk sirketler staji full-time a adam hazirlama olarak gordugu icin asiri yatirim yapiyolar, baya iyi paralar donuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 penth beni de alsana masaj yaparım çay getiririm filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 O degil de dakka bir gol bir Ucaktayim iste donuyorum, once BSG finalini izledim, sonra bi bolum coupling izledim keyfim yerine gelsin diye cunku cok uzuldum BSG bitince =((( laptop macbook pro bu arada. Neyse iste sonra biraz kestireyim dedim, iphone'u cikardim kulakligi takcam tam muzik dinlemek icin, yanimdaki adam durttu. Adam: Ya selam dikkat ettim de surekli biseyler izledin, bunlari nasi izliyosun napiyosun Ben: "RAPIDSHARE'DEN KORSAN MEIHUEHUE" demedim tabi, dedim iste TiVo var onla kaydediyorum kacirdigim icin saatlerini, sonra hard diske atiyorum. Adam: oha ya supermis, ben de alicam bi tane boyle de cok seyahat ediyorum. Peki sence boyle entertainment amaciyla video vs. Mac mi daha iyi PC mi? Abi sonucta mac tabi ki daha iyi dedim de, ister istemez PC kaynakli sorunlarin tamamiyle microsoft'un sucu olmadigini, apple'in isletim sistemi + hardware butunlugune sahip oldugunu ama Microsoft'un olmadigini falan anlattim. Ama iste dedim sonuc olarak benim bi end user olarak umrumda olan kimin ne yaptigi ne ettigi degil, benim elime param karsiligi gelen hizmet. O yuzden mac kullaniyorum size de oneririm dedim. Cok garip bi hismis Microsoft'taki arkadaslari anlayabiliyorum simdi Zune falan kullanan sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mulgear6 said: penth beni de alsana masaj yaparım çay getiririm filanburada bar yasi 21 be abi, git bi 18 in tadini cikar sen once eueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 vay ak bırak abi barı filan almancam var alman hatun kaldırırız bak iyi düşün sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi Alman hatun dediginin konsepti tamamlamasi icin, 90lar tarzi kadin takim elbisesi giymesi lazim. Cok seksi bir olay o ya. Ama o giysileri giyen kadinlar nine olmustur simdi tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tebrikler ya cok iyiymis =) bende network engineering okuyorum, bizimde muhattabimiz cisco bakalim nolucak "abi cok guzel router ayarlarim, vlan kurarim cok guzel remote host heklerim, aha hekledim. sidiromunu actirayim mi abi? abi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Birak Bill i falan ya Anders Hejlsberg le tanissan yeter. Tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar