Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koydum cocugu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Stajere nasıl o kadar çok para veriyorlar ben anlamadım.

Ülkeden ülkeye fark var mutlakada ben almanyadan örnek veriyim yine burda bir Siemens ,Mercedes,Bosch girsen stajyer mühendis (6 ay zorunlu stajda) aldığın para maksimum 900 euro, normal işe girişte gayet iyi para veriyorlar da ,stajere 5 k nedir yaw?

Doğru mu anladım?

Nasıl bir stajerlik onu merak ettim,alan nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Stajere nasıl o kadar çok para veriyorlar ben anlamadım.

Ülkeden ülkeye fark var mutlakada ben almanyadan örnek veriyim yine burda bir Siemens ,Mercedes,Bosch girsen stajyer mühendis (6 ay zorunlu stajda) aldığın para maksimum 900 euro, normal işe girişte gayet iyi para veriyorlar da ,stajere 5 k nedir yaw?

Doğru mu anladım?

Nasıl bir stajerlik onu merak ettim,alan nedir yani?
computer science

amerika'da buyuk sirketler staji full-time a adam hazirlama olarak gordugu icin asiri yatirim yapiyolar, baya iyi paralar donuyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

O degil de dakka bir gol bir

Ucaktayim iste donuyorum, once BSG finalini izledim, sonra bi bolum coupling izledim keyfim yerine gelsin diye cunku cok uzuldum BSG bitince =((( laptop macbook pro bu arada.
Neyse iste sonra biraz kestireyim dedim, iphone'u cikardim kulakligi takcam tam muzik dinlemek icin, yanimdaki adam durttu.

Adam: Ya selam dikkat ettim de surekli biseyler izledin, bunlari nasi izliyosun napiyosun

Ben: "RAPIDSHARE'DEN KORSAN MEIHUEHUE" demedim tabi, dedim iste TiVo var onla kaydediyorum kacirdigim icin saatlerini, sonra hard diske atiyorum.

Adam: oha ya supermis, ben de alicam bi tane boyle de cok seyahat ediyorum. Peki sence boyle entertainment amaciyla video vs. Mac mi daha iyi PC mi?

Abi sonucta mac tabi ki daha iyi dedim de, ister istemez PC kaynakli sorunlarin tamamiyle microsoft'un sucu olmadigini, apple'in isletim sistemi + hardware butunlugune sahip oldugunu ama Microsoft'un olmadigini falan anlattim. Ama iste dedim sonuc olarak benim bi end user olarak umrumda olan kimin ne yaptigi ne ettigi degil, benim elime param karsiligi gelen hizmet. O yuzden mac kullaniyorum size de oneririm dedim.
Cok garip bi hismis Microsoft'taki arkadaslari anlayabiliyorum simdi Zune falan kullanan sdfsfa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...