ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fede said: elesso said: fede said: zaten kız meselesi pek yok bende yalan mı söyliyim. yok arkadaş işte. ama erkek meselesi de yok yannış anlaşılma olmasın beyimizde çok kız var, o yüzden bi tanesine odaklanamıyor. kız yok der bi de ya, çarpacam ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 benim evde en sevdiğim olay yemek yapıpta arkadaşlarını davet edip doyurup göndermek olurdu geri kalan hiç bişeyi pek sevmezdim. haftasonu maç günleri lig tv var diye douşanlarmı dersin sonra yurtta kalıpta kız arkadaşı olanların hacı 1 gece takılsam demelerimi dersin pisliğiyle uğraşıyosun sonla. ama ev iyidir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Tek kişilik bir yurt güzel olur, sonuçta fatura, kira var, eve masraf var, temizliği var. Yurtta kafan rahat olur bu konularda tabii, WC, banyo falan ortaksa işkence. Ev de tek kişi olunca daha iyi, öteki türlü birlikte çıktığın adam en yakın arkadaşın bile olsa takışıyorsun kısa sürede. Benim evim kampüse 10dk gerçi, arkadaşlarımı gözlemlediğim kadarıyla konuşabiliyorum. Yalnız yurtta da kalsa evde de kalsa şehir dışından gelen tüm öğrencilerde bir bezmişlik, halsizlik, ruhsuzluk var, gözlerinin ferleri sönmüş hepsinin. Herhalde şehir dışında falan okusam kendime anne tutardım bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ginaly said: çok kişi ev = tek kişi ev > tek kişi yurt > çok kişi yurt fix'd Tabi ki eve çık. Eğer maddi anlamda yük olmayacaksa şu saatte gel bu saatte git diyen bi yurtta kalmak çok gereksiz. Karı kız yok çok büyük bi yalan, onun ne zaman olacağına sen karar vermezsin bi bakmışsın olmuş. Ki ev için önemli bi kıstas. Bara boka püsüre gitmiyosun demek evde arkadaşlarla toplanıp içmeyeceksin demek değil. Gece saat 3te karnın acıkınca merkeze inip lahmacun yemekten falan gibi bilimum aktivite için ev lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 abi yurda göre değişir o. ben yurtta kalıom, saat sınırı yok, naabıyon neediyon diyen yok, iki kişi kalıoz, samimi arklar var diğer odalarda da, kampüs içindeyiz, her türlü imkan fazlasıyla var yani. şimdi ben bunları bırakıp 9 kişi eve çıksam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 dogru dedin, yurda bagli, tek kisilik banyolu yurt olsa, kalmada yaninda yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 abi öyle zaten. yazıyorum, yukarda 2 kere yazdım da okumuyo millet. yurt deyince kyknın yurtlarını düşünüyolar galiba sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o zaman fiyata gore kara verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fiyat, beleş. okul yurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 LAN NEYI DUSUNUYOSUN O ZAMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aga torrenti kapatıyolar. axxoyu özlerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 axxo odana postalar torrentleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 beleş yurt. fatih neden eve çıkasın ki tek problem torrentse fjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hakkaten ha. büyük eşşeklik olur gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 giriş çıkış saatleri problem değilse hele hakkaten eşeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 senin yerine ben cikiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 beraber çıkalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sen kimsin ya şükrüyle beraber yurda çıkıyorsun. seni yolarım fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 threesome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hayatta olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bizim yurtlar kiz-erkek karisik. sigarana bir sey demiyorlar. ickini sessiz ictigin surece sorun olmuyor. odada hamak + kafa yapici maddeler + ütü falan gibi alakasiz seyler yasak olsa da hepsinin bir odada bulundugu da gorulmustur. ben bizim yurtta cok rahatim acikcasi. hayat bize guzel anasni satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nekrofiliyim ben zaten. her türlü uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şükrü, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nerenin yurduymuş o öyle ya. bi de bizim okulda imkansız yurttların kız erkek karışık olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar