Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurda mı çıkayım, eve devam mı?

fede

Öne çıkan mesajlar

benim evde en sevdiğim olay
yemek yapıpta arkadaşlarını davet edip doyurup göndermek olurdu
geri kalan hiç bişeyi pek sevmezdim.
haftasonu maç günleri lig tv var diye douşanlarmı dersin sonra yurtta kalıpta kız arkadaşı olanların hacı 1 gece takılsam demelerimi dersin
pisliğiyle uğraşıyosun sonla.
ama ev iyidir tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek kişilik bir yurt güzel olur, sonuçta fatura, kira var, eve masraf var, temizliği var. Yurtta kafan rahat olur bu konularda tabii, WC, banyo falan ortaksa işkence.

Ev de tek kişi olunca daha iyi, öteki türlü birlikte çıktığın adam en yakın arkadaşın bile olsa takışıyorsun kısa sürede.

Benim evim kampüse 10dk gerçi, arkadaşlarımı gözlemlediğim kadarıyla konuşabiliyorum. Yalnız yurtta da kalsa evde de kalsa şehir dışından gelen tüm öğrencilerde bir bezmişlik, halsizlik, ruhsuzluk var, gözlerinin ferleri sönmüş hepsinin. Herhalde şehir dışında falan okusam kendime anne tutardım bir adet.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
çok kişi ev = tek kişi ev > tek kişi yurt > çok kişi yurt

fix'd

Tabi ki eve çık. Eğer maddi anlamda yük olmayacaksa şu saatte gel bu saatte git diyen bi yurtta kalmak çok gereksiz. Karı kız yok çok büyük bi yalan, onun ne zaman olacağına sen karar vermezsin bi bakmışsın olmuş. Ki ev için önemli bi kıstas.

Bara boka püsüre gitmiyosun demek evde arkadaşlarla toplanıp içmeyeceksin demek değil. Gece saat 3te karnın acıkınca merkeze inip lahmacun yemekten falan gibi bilimum aktivite için ev lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yurtlar kiz-erkek karisik. sigarana bir sey demiyorlar. ickini sessiz ictigin surece sorun olmuyor. odada hamak + kafa yapici maddeler + ütü falan gibi alakasiz seyler yasak olsa da hepsinin bir odada bulundugu da gorulmustur. ben bizim yurtta cok rahatim acikcasi. hayat bize guzel anasni satim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...