Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 VE SONUNDA BEN DE CICILERIME KAVUŞTUM http://j.imagehost.org/0572/08052010225.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mirage dediğinde çok haklısın. Bende program değiştireceğim zaman ara veriyorum genelde 1 hafta - 10 gün kadar. Program değişimlerinde verilen ara iyi hissettiriyor gerçekten. Geçenlerde sırtım sakatlandı üstüne sınavlar falan düzenim iyice bozulmuştu. İdmana girdim eskiden destekli bastıklarımı desteksiz kaldırdım :) İlk kez de yaşamadım bunu. Bazen verilen aralar plato gibi şeyleri yenmek için iyi oluyor. Vücut ne kadar sert idmanlarda takip edilse alışıyor demekki. Böyle şaşırtmalar iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Vay benim içimde kalan glutamine :D Dışardan getirdin sanırım halcaraxe? Afiyetle götür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 saolasın, çok övdüler valla mhp mhp diye. Bir deneyelim bakalım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sabah kalkinca whey protein + animal pak gymden once superpump 250 veya n.o.xplode gymden sonra whey glutamine veya bcaa nereye giriyor burada ? aksam yatarkenmi aliniyor glutamine uzun sindirimden dolayi ? bcaa ne zaman ornegin ? size on ne zaman :) ya bu nasil bir suppliment aklim karisti simdi ... aksamlari protein bar yiyorum birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Glutamine idmandan sonra birde yatmadan önce. Sabahki shake ile de alınabilir. BCAA'yı da sabah kalkar kalkmaz, idmandan önce ve idmandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi benim sadece on whey gold vanilyam var ya! bune görgüsüzlük. animal pak ve glutamin sipariş ettim 13 Nisan'da netrition.com'dan hala gelmedi, gümrükten bi yazı da gelmedi. OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gecen yil 3 ay spora gittim 68 kilodan 75 kiloya ciktim. hayvan gibi oldum.tas memelerim kalin kollarin beton karnim. creatin ve optimum whey kullandim. sigara ve alkol icmedim. hee kolaymis diyip biraktim. 74 kiloyum ama kollar inceldi. guya kis bitince tekrar baslicaktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 daha önce hiç altyapın yok muydu? çünkü bi anda creatine whey falan girişmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 cocukluktan beri yuzerim basketbol oynarim falan sporcu kisiligim vardi zaten creatin icin altyapiyada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 supplementlara başlamak için belli bir altyapı'da olmak veya belli bir süre vg yapmak lazım. diğer türlü kullanımları gereksiz ve erken oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ok hafiften anladim ancak animal pak icinde bcaa bilesimleride bulunuyor bunun yanina birde bcaa asmasin bunyeyi cunku full kimyasal bayacak hafiften. glutamin uyurken bunyeye nufus ediyorsa alirim herhalde. sizeon da gym esnasinda kullniliyormus ona da pek ihtiyacim yok. plan : sabah kalinca whey + animal pak gymden once gaspari sp 250 veya no xplode gym sonrasi whey saat 16 gibi protein bar yatarken glutamine nasil sizce ? ogle yemegi yemiyorum bu arada cunku saat 11-12 gibi en gec gymde oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kanuni pak i kahvaltı degilde iyi ogunden 30 45 dakika sonra alırsan daha iyi olur. illa antreman oncesi almana da gerek yok bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 thx zegna. creatine arastirayim dedim nedir ne degildir, bodybuilding.com da yani bir baska urun hakkinda bu kadar olumlu bir yazi yazilmamistir herhalde.. icim daraldi icine girdikce derine indikce 20-25 tane suppliment kullanan adamlar var manyakmi bunlar ne. creatine hakkinda fikirleriniz ? esasinda su body konusu tek basina aldi yurudu hersey birbirine girdi keske bunlari basliklar altinda tartissa idik , ornegin suplimentlerin her biri icin bir konu, gym deki hareketler icin konular, gym rehberleri, programlar, resimler once sonra vs. tek konu icinde artik arasan bulunmuyor hic bir sey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Abi creatin okuduysan zaten biliyorsundur. Antreman esnasında ektsra güç daha fazla tekrar yapmanı sağlıyor. Ayrıyetten vücutta su tutuyor ve şişmeni ; yağsız kas kütleni arttırmada etkisi var. Bence creatin güzel bi ürün ama 3 hafta kullanıp 1.5-2 hafta ara verince biraz ağırlık düşüyo falan. Iyi beslenmek lazım o süre içindeki fazla ağırlıklar düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 lağolm supplementlere takılmayın bu kadar ya %10 u bile değildir badibildingin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yok supplement çok güzel. Ben seviyorum para harcamayı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sevgili günlük, Bugün aynanın karşısında karın kaslarımı kasıp derimi gerdiğimde en üst iki baklavayı hayatımda ilk defa görebildim. Daha çoooook yolum var ama moralim düzeldi. Yalnız çok inceliyorum, six pack için iskelet moduna girmem lazım. O yüzden kısa süre içersinde six pack gibi bir hedefim yok. Göbek gitsin bırakcam yağ yakma diyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi sabah kalkınca böle karın kaslarım çok muthiş gözüküyo ama gün ilerledikçe daha göbekimsi oluyo gene haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hahaha sabah kalktığın zamanki karın kasları RULZ! @Mirage Abi bırakma o kadar gelince artık devam ettir olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Yok abi ben endomorph vücut yapısına sahip olduğum için çok çabuk yağlanıyorum. Yağ yakma diyetini bırakıp adam gibi yemeye başladığım zaman zaten nasıl olsa gidecek o baklavalar. O yüzden sadece kas hatlarını biraz meydana çıkarayım istiyorum. Hem moralim düzelir hem de gelişmeleri gözlemlemek daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://api.ning.com/files/H32ZhsFUa3POexfrB0L4IaFGbR8ltCstAcCkkwDxghHgHQEgURUjniL01WZHFnL-tXqBBhKAlcKVqvbXaoT5At9pg7AoYfMd/MarkusRuhl_DennisWolf.jpg BEN DE BÖYLE OLCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 igrenc bisii bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Stereoid abuse böyle bişey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şişme kas bunlar batu iyneyle şişiyolar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar