niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi patates çok çabuk yakılıyor vücutta ondan çabuk acıkıyorum sevmiyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 SoulCube said: ama şu an çok fazlahacim kazandım ayı diyebilirsiniz :D bu topik tank gibi adamlarla dolu abi rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ok 1 saate falan çeker koyarım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Helcaraxe said: @ Black-ice ; abi amino öle whey gibi öğün yerini tutabilcek kadar protein içermiyorki tam olarak. Esansiyel aminoasit( yanlış bilmiyorsam ) içeriyor. Aminoyu daha çok sporla beraber kullanıyorlar. Whey yoksa al bi whey onu iç içeceksen :D @ Fly ; valla 5li paket dardanel ton. her paket 80 gr mı ne. 4-5 milyondu migrosta. tabii öle gainer kullanıyorum ben protein kaynağı olarak da ben off günler de aminoasit içenler duydum. ondan soruyorum. yani protein ihtiyacını karşılamak amaçlı aminoasit olarak kullanmaya gerek var mı acaba diye mrk ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Olm Uur benim dediğimi yap, gainer'ın yanına bir de whey al. protein alacam diye gainer içeceğine whey içersin (hem için rahat olur tıkıyacak edecek diye korkmadan rahatça içersin, zaten antreman bittiği anda bi takviye almıyosun, p.tozunu antreman bitiminde direk çakman lazım üzüm suyu falan gibi şekeri yüksek olan bir m.suyu ile), kalori gerektiği zaman gainer alırsın. Aminonu da stratejik bi şekilde kullanırsın işte spor önce sonra şeklinde. Bizim paklar da bi gelsin, pakları da sabahtan çakarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 numberten said: kemarlos www.fitday.com yediklerinin listesini yap inciğini cinciğini gösteriyor. Saol dostum, üye oldum, kurcalıyorum şimdi :) @SoulCube Vay çok güzel yapmışsın videoyu tebrikler, değişim de inanılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ok resimler gelsin o zaman kas arkadaşlar sağ kolumdaki idman esnasında olan bir sakatlık yüzünden vücudu tam kasamıyorum dolaısıyla hatları tam belli edemiyor olabilirim. bu yıl hiç diyet yapmadım. büyümek adına kilo aldım bulk duruyorum kısaca. temmuza kadar bu şekilde devam edip daha sonrasında definisyona başlıycam malum sıcak havalarda definisyon yapmak insanı sinirli kılıyo.(kızlara hava atmak gibi bi niyetim yok çok şükür :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Gayet güzel. Özellikle kollar sağlam hacimlenmiş gibi görünüyo valla güzel :) Ama cut sonrası tekrar koy bi fotolarını :) Bu arada sen ne zaman başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Helcaraxe said: SoulCube said: ama şu an çok fazlahacim kazandım ayı diyebilirsiniz :D bu topik tank gibi adamlarla dolu abi rahat ol :D sen böyle diyince meraktan aşağı yukarı topiğin yüzde seksenini hızlıca geçtim resimleri göreyim diye ama malesef o dediğin tankı göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ayrıca benim kas yapım düz kaslara sahip ne kadar kasarsam kasayım öyle zenci kası gibi olmuyor. şu gördüğünüz vücudu normal bi adam yapsa emin olun öküze benzerdi. ama şu da var güç olarak benim avantajıma böyle olması. dediğim gibi zaten amaç şov yapmak manita yapmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bakma sen herkes tank gibi burda afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Hepimiz tankız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesela benim tank olmamın sebebi 10-15 yıllık body buildingciyi bile omuzlardan kapatıyorum. Kayboluyo arkamda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o zaman bende voltranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Hulk sın sen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şarap mısın voltran mısın? ya bu topic böle bi yer değildi noldu bize asdflf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Nolmus yauv burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ahaha yaz yaklaştıkça fotolar dökülmeye başladı :D Yapan bilir, diyetiymiş idmanıymış falan filan disiplin ve sabır gerektiren bir spor. Tebrik ederim herkesi azminden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Güzel bir community oluşturduk şu topik altında. Benim diyen başka bölümde böle dayanışma yoktur valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aynı fikirdeyim :) valla burada herkes tank, herkes irade canavarı, herkes azim ve hırs dolu :) IBBF ye rakip olarak PBBF kuralım paticik body building federation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 HER SEY BAKLAVA DESENLI KARIN KASLARI ICIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 THIS IS BAKLAVAAAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 1 sene daha devam ettirelim burdaki dayanışmayı. 2011 yazında yırtılmayı görün sonra. Paticiğin sert tarafı olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 içinde günlük olan siteden bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben zamanım el verdiğince devam edicem henüz tanklık seviyesine gelmeme çok var ama bakalım sert tarafta bi payımız olabilir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar