Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Valla 14gr yumurtadan, 38gr chicken whooper, 30-35gr öğle yemeğindeki tavuk + yoğurt falan var ama saymayalım. Akşam da 30gr tavuk dersek. 87gr ediyor, e minimum 500ml süt içiyorum ordan 15gr geliyor. 102gr oldu p.tozsuz. 2 ölçek de p.tozu 26*2=52gr da ordan geldi, 154gr oldu, 160gr de. 67 kiloyum, en az 134gr protein almam lazım e heralde ortalama her gün 150 gr alıyorum. Bide bi tatlı kaşığı polen alıyorum onun da amino asit vs. çok sağlam. Yeterli mi sizce? 3 ölçeğe mi çıkarayım p.tozunu acaba? Bir de bitkisel proteinleri nasıl hesaplıycaz? Bulgurda deli gibi protein var mesela. 100grında 20-25 gr kadar b.protein var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1 sene dolacak benim haftaya kilolar hala azar azar artıyor ama gelişme yok. Ulan Scot Curl'de 40 kilo çıkmaya başladı, hala kollar incecik. Multi press 60 kilo omuz çalışıyoruz bişi olmuyor. Normal bench 75 yapıyoruz, tamam düşük ama çüş be arkadaş harbi sıfırmışız demek. bele 15 kilo bağlayıp 12 tekrar falan dibs çıkıyor ama nafile. Weight gainer'la kreatine mi bulaşmak lazım ? 1.92 boyda hala 88 kiloda takılıyoruz. 1 sene oldu resmen. Amacım baklava değil ama biraz daha kas lazım. Yağ dursun, dağcılık yapıyorum zaten lazım o :). Önüme çıkan herşeyi yiyorum bi de, hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ahaha adam rocky ye bağlamış, valla abi helal olsun. takdir ettim. Weiderında reklamını yapmışsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 amino ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 amino valla ne bilim pek sevmiom sdfsd ama bu Weider'ın Liquid Mega Forte aminosundan almayı düşünüom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kemarlos www.fitday.com yediklerinin listesini yap inciğini cinciğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sıkı bir definisyon çalışmasından sonra foto koyucam yakında ama uzun sürecek gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Black-ice said: kimse cevap vermedi bana ya bi daha soruyom off günler aminoasit alayım mı? (weider 2200) ne zamanlarda içilmesi idealdir? kaçar tane içeyim? (normalde spor öncesi 2 sonrası 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu arada ben yarın patatese basliyorum beyler karbo icin :D hayata kustum lapa yuzunden. patates baya severim, bol bol haslayacam artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 patates iyidir de taı çok güzel olduğu için kaçırma ölçüyü negatif etki yapar ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Helcaraxe said: tozdan 100 gram alıyorumdur, yemektende 100 falan herhalde. gunde 4 porsiyon toz iciyorsan fazla bence helcaraxe haberin olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Black-ice said: Black-ice said: kimse cevap vermedi bana ya bi daha soruyom off günler aminoasit alayım mı? (weider 2200) ne zamanlarda içilmesi idealdir? kaçar tane içeyim? (normalde spor öncesi 2 sonrası 2)görüp duruyorumda cevabı bilmedigimden bişi diyemedim biri cevap versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sabah kalkar kalkmaz içiyom, antreman öncesi içiyom, antreman sonrası içiyorum. genelde böle. bazen yatmadan öncede alıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu arada dardanel ton light olanı çok iyi. 1 kutuda 21 gr protein, 0.4 gr yağ var. yatarken yemelik tam. karnım acıktı. şimdi yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yarım ekmek arasına koy öle ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dostum karaciğerin patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 valla kepekli ekmek var ama direk çatala batırıp yicem balığı. canım ekmek istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Maedhros said: Black-ice said: Black-ice said: kimse cevap vermedi bana ya bi daha soruyom off günler aminoasit alayım mı? (weider 2200) ne zamanlarda içilmesi idealdir? kaçar tane içeyim? (normalde spor öncesi 2 sonrası 2)görüp duruyorumda cevabı bilmedigimden bişi diyemedim biri cevap versin :D ühüh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kilosu 30 lira lan ton balığının : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 @ Black-ice ; abi amino öle whey gibi öğün yerini tutabilcek kadar protein içermiyorki tam olarak. Esansiyel aminoasit( yanlış bilmiyorsam ) içeriyor. Aminoyu daha çok sporla beraber kullanıyorlar. Whey yoksa al bi whey onu iç içeceksen :D @ Fly ; valla 5li paket dardanel ton. her paket 80 gr mı ne. 4-5 milyondu migrosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 benim video hakkında yorumları alalım beyler. söz bu gece yeni foto çekip yollucam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 indirim falan mı acaba hayır 16 gündür tavuk pişiriyorum da, 3 gün önce kendime süpriz yapayım dedim 160x2 8,90 idi dardanel yahut yine tanındık bir markanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 valla ilk halinle sonraki halin arasındaki fark çok iyi. Hele ilk halin çok kötü yani. Iyiki spora başlamıssın. Görüntüyü falan boşver. Sağlıklı yaşam, rahat rahat kıyafet giymek falan. güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şimdi gördüm onu süper :D inanmakta zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ama şu an çok fazlahacim kazandım ayı diyebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar