Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi var da görünmüyo durumu yok, hani bakıyorum elimle falan da ilk kısımda kasların girintileri çıkıntıları ele geliyo, soraki kısımda öyle birşey yok. yok yani dümdüz devam ediyo geri kalan kısım. @ Helcaraxe Bu fotolar daha ilk gittiğimizde çekilmişti, sora yandım işte ben, şimdi daha bronz daha iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bosver sıkspekı falan ya fkfkk omuzlar patlasın ben en cok onu ıstıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ya abi nası bi karın kası sistemidir bendeki ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Resim koymuştum ama daha önce varmış. Sadece şöyle söyleyeyim before after yapmıştım, bıraktım da epey derin yaralar açıyor kalbinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben hiç bi zaman karın kaslarını göremicem gibi bi his var içimde. Ne yapsam gitmiyo yağlar pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oha mirage o kadar konusuyosun millete bişeyler anlatıyosun güzel güzel ama hala bret pit vücudun yok mu? şişman diyetisyenler gibiymişin sen ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Valla öyle biraz. Ağırlıklar iyi artıyor. Kas gelişimi de fena değil ama yağ oranını hala yüksek baya. Gerçi 2-3 haftadan uzun süre yağ azaltmaya da kasmadım, ne zaman kasarım onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tabi yolda görsem muhtemelen kaçarım senden ama olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yok ya gayet ortalama bir görüntüm var. :) gizemli kalalım biraz :p http://img168.imageshack.us/img168/8279/siluet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tünelin sonunda seni görsem tünele geri kaçarım açmış kollarını bekliyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: şişman diyetisyenler gibiymişin sen ya ahah Ayıb yav, miraja laf ettirmem, onun sayesinde wow yüzünden aldığım kilolardan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Vargath said: mulgear6 said: şişman diyetisyenler gibiymişin sen ya ahah Ayıb yav, miraja laf ettirmem, onun sayesinde wow yüzünden aldığım kilolardan kurtuldum. bilgili olmak farklı bişi. ve canım berkcim evladım öle brad pitt vücudu 5-6 ayda 1 yılda olmuyo en az 3-4 senelik bir çalışma istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Brad Pitt'in vücudu öle çok abartılı değil ya, 7-8 ay'da yaparsın azimle :) Ha belki biraz eksiklerin olur onları da doldurursun yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hiç alt yapısı olmayan bir insan 7-8 ayda öle bişi yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Benim demek istediğim böle dergilerde falan okuyup yok Truva filminde 5 ay çalıştı o vücuda geldi falan, bunu okuyan insanlarda 5 ayda öle vucut 0 dan öle olacağını sanıyor ve 5 ay sonunda baktı bişi olmadı, bırakıyor sporu. O yüzden öle salonlarda sağlam vücudu olan adamlar aylık çalışmalarla değil 3-4 yıllık bir çalışmayla o hale geliyor. Sanıldığı kadar kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben düzenli çalışma, beslenme ve dinlenme ile max. 1 sene'de rahatça ulaşılacağını düşünüyorum. Ben vg'ye 2009 ekim 22'de başladım. Hiç de alt yapım yoktu. Daha önce vg yapmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 1 yıl yetmez. Bak sen bile dedin bir önceki mesajında eksiklerin olur. Hemde çok eksiklerin olur ama bizim insanımız sanıyoki 6 ayda direk öle olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ya eksiklerin olur tabi abi. İnsanımız keşke 6 ay sansalar 2-3 ay sanıyolar. Bir de üstüne üstlük, işin 7/24 olduğundan, beslenme dinlenmenin idmandan bile önemli olduğundan haberleri yok. Sonra başlayıp 3 gün sonra bırakıyorlar. Veya uzun bi süre geçiyo "aaa, pek bi değişim yok yaaa. neden olmuyo yaaa". bide şu geyikten çok sıkıldım artık. sen şimdi kas yapıyon ama, bırakınca 2 aya sarkacak onlar... Nasıl bir tatmin mekanizmasıdır abi nasıl bir halkız biz ya. Zaten her bir birey nasıl edinmiş bu fikri onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Karşındaki adam yapamadığı bir şeyi sen yapınca direk bok atma mekanizmasına geçiyor. Sen protein tozu kullanıyordun dimi falan gibi alttan iğneleyici anlam taşıyan sorular soruyor ? Sanki anabolic steroid alıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Abi onu da bilmiyolar ki, hap, p.tozu, steroidler vs.. bunların hepsi onlar için aynı kefede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Helcaraxe said: Vargath said: mulgear6 said: şişman diyetisyenler gibiymişin sen ya ahah Ayıb yav, miraja laf ettirmem, onun sayesinde wow yüzünden aldığım kilolardan kurtuldum. bilgili olmak farklı bişi. ve canım berkcim evladım öle brad pitt vücudu 5-6 ayda 1 yılda olmuyo en az 3-4 senelik bir çalışma istiyor :D of orda dalga geçme var abartmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 e dalga geçtiğinin farkında o adam da zaten. mirajıma laf ettirmem falan demiş. ne var bunda? sana bişi diyen yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bu arada yağ ölçümünden geldim sonuçlar gayet hoş. 1 ay içinde ; 100.8 den 98.8 e düştüm. Yağsız vücut ağırlığım ; 3 kilo artmış Vücut su ağırlığım : 3 kilo artmış metabolizmam hızlanmış ve 3 kilo yağdan gitmiş. Mükemmel valla 3 kilo yağ yakıp 2.5-3 kiloya yakın ağırlık eklemişim vücuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Nası yaptın nası yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 işte body ye tekrar dan başladım. okadar dfdssfd ama abi 3 kilo yağdan gittiysem %12 den 9 a inmedim. Baya sporu bıraktıktan sonra yağlanmıştım. Şimdi vücut geri toparlıyo ama 1 aylık gelişme gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar