throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gecen gun bim'den kaju aldim iki paket. ilk paket bekledigim gibi yagli ve tuzlu cikti ikinci paket nedense yagsiz ve tuzsuz cikmisti. kaju yagsiz, tuzsuz bir seye benzemiyormus. Bu kuruyemisleri karistirma fikri iyi. Ben cevizi benim icin fazla sodyum icerdigi icin az miktarda aliyorum mesela. Gerisi findik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bu kadar konuşulacak kadar önemlimi bu fındık fıstık işi yav?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 aganigi naganigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 HAHAHAHSHASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi fındık, fıstık, badem, ceviz çok önemli bunlar hepsi birbirinden önemli ama, özellikle fıstık vg için çok ayrı yer tutuyor. içinde çok önemli bir amino asit olan L-arginine var ve bilindiği gibi aganigi naganigi, yaniii testosteron seviyenizi arttırıyor, kullanılabilir testosteron miktarınızı da arttırıyor, yani doğal hormon arttırıcı, bi nevi doğal steroid :) testosterone artıyor, l-arginine alınıyoor, kaslar büyüyor gelişiyooooor. edit: @ Mirage TR'de cottage cheese nerden bulunur? Lan lor var işte napcan cottage diyebilirsin ama merak ediyorum cottageyi çünkü lor çok kuru böle kaşık kaşık girişemiyosun, cc'nin fotolarında böle bi yumuşak kaşık kaşık rahat yenebilecek lapa lapa bişi gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ben yiyorum burda tvorog diyorlar o peynire bizim lordan pek bir farkı yok,%2 yağ var benim yediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ben lor yiyorum 100gr'da 1 gr yag, 19 gr protein olanindan. Bu peynirin besin degerleri cok mu ustun ki cottage cheese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bendeki 100gr:101 kalori %18 protein %2 yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Türkiye'de cottage cheese nerden bulunur bilmiyorum valla. Almanya'da hüttenkäse diye geçiyor ve 200gr'lık paketlerde satılıyor. Markasına göre 50 cent ile 1 euro arası fiyatı. 200 gr'lık paket anca 25 gram protein falan içerdiği için bir oturuşta bitiriyorsun, pahalıya geliyor biraz. Amerika'da litrelik kovalarda falan satıyorlar, baya uygun oluyor. Hüttenkäse http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/12/29/27/400_F_12292792_WQAB5Rxp46WxRZUgI7k0ReNZo5j3QGRm.jpg throine said: Gecen gun bim'den kaju aldim iki paket. ikinci paket nedense yagsiz ve tuzsuz cikmisti. kaju yagsiz, tuzsuz bir seye benzemiyormus. Dediğim gibi yağsız gibi gözükse de %50 civarı yağ var içinde. Sonuçta kavrulmamış fındık, badem, ceviz falan yerken de yağlı gelmiyor ama onlar da %50 yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Pek bi numarasi yokmus o zaman lor biraz daha kuru gibi bu neredeyse yogurt kivaminda gorunuyor. Tabi tad farki da olabilir Ama bugun bir oturusta 300gr'a yakin lor yedim benim icin sorun olmuyor. Bu arada 500 gr lor icin 2,35-2,50 TL veriyorum. 95gr protein icin 2,5 TL demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 İçerik olarak da aynı aşağı yukarı. Cottage cheese 100 gramında da 20-25 gram protein, 1-4 gram falan da yağ var markasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 cottage cheese metroda var, ama gereksiz yani LOR gibi bi kral varken. bu arada fındıga bende basladım, ogunler arası atıyorum 50 ser gram. toplamda 100 gram filan yiyorumda, ben bu ara baya hacim aldım ama gobek costu gene.. cardioya baslayamadım bi. hafta 3 agırlık 2 gun cardiyo yapo diyolar ama feci sıkılırım ben oyle. zaten haftada 4 5 gidiyorum mutlaka, o cardioyu 5 gune bolmek istemekteyim. ama once mi yapsak 30 dakka filan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Zegna bu kitap tam senlik o zaman. 800kb isteyen öm'den mailini yazsın yollayayım. veya tüm program ve vidyolar için demonoid ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi benim hiç bir zaman sixpack'im olmuycak. Çünkü 3 bölmeli değil karın kaslarım. Karındaki yağlar azalıp ortaya çıkmaya başlayınca farketmiştim. :S:S OFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gunde 100gr findik neye bedel? 550-600kcal 58gr yag .. . Gobeginden kurtulmaya calisan biri icin fazla gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Kemarlos said: Abi benim hiç bir zaman sixpack'im olmuycak. Çünkü 3 bölmeli değil karın kaslarım. Karındaki yağlar azalıp ortaya çıkmaya başlayınca farketmiştim. :S:S OFF! o ne demelek la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi şimdi fotoları koyacam buraya anlıycaksın :) birazdan. hatta artık herkes dökülmeye başlasın ya ne zamandır konuşuyoruz bi bakalım ne durumda herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben ağustosda koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 olsun şimdiki halini de görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o deilde sende 3 bölme yok bende 3 ün yanında ekstra 1 tane var. Genetik harikasımıyım neyim dfsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Keşke bende de öle olsaymış. Ulan öle olsa baya belli olacaklar. Böyle olunca sanki yarısı çıkmış six pack gibi duruyo. Yani daha define değil ama işte yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ama sorun bende hiç biri belli olmuyor şuan. ama ağustosta olucak! edik: üstteki 2 bellide sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bunlar 23 nisan'da çekildi. kelebekler vadisinde :D black label pozu :) sırt burda pek belli olmasa da: 23 nisan'dan bu yana biraz daha define oldum ama fark etti :) bi daha haziran sonu, temmuz başına doğru koyarım önce-sonra şeklinde olmuş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ne dıyolardı senın dıyafram ondemı genısmı ne ondan ole sanırım. Ama bence senın sorun kı bendede var. Ten rengı cok beyaz oldugumuzdan kaslar cok bellı olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 olur sende sikspek zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar