Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hah tam aradığım şey işte teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 arkadaşlar, ultimate nutrition iso sensation 93 kullanmış olan var ise eğer lütfen bana bu ürünü, optimum nutrition gold standard %100 whey ile karşılaştırabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iso sensation 93 vanilla bean olanını kullandım, gerçekten tad olarak eşi benzeri yok. Iso sensation daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iso sensationla benç piresim 400 kilo arttı optimumla 300 artmıştı. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 abi orçun sen protein tozları arasındaki fark muhabbetini gereksiz buluyo olabilirsin, pek bişi farketmediğini de düşünüyo olabilirsin. ama nasıl senin protein tozun mavi sıçtırıyosa bu tip bi yorum, karşılaştırma bekliyorum. on için daha önce kullanmış biri çok osurtuyo diğerinin sindirimi daha iyi diyebilir, o zaman az osurtanı tercih ederim. olay biri 300 bastırıcak diğeri 400 bastırıcak değil. birinin tadı bok gibi olabilir diğeri daha iyidir, sindirimi emilimi daha kolaydır birinin, öbürünün daha zordur. bu tip şeyler bekliyorum aradaki karşılaştırmayı sorduğum zaman. birinin on daha iyi bastırır en iyi on bastırır falan gibi bi yorum yapmasını beklemiyorum. salak mıyım abi ben neden bu kadar dalga geçtin şu protein tozu muhabbetiyle anlamadım ki. her protein tozu sorusundan sonra garanti bi yorumun var, bekleyip bekleyip protein tozlarına mı patlatıyosun anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ottimum kanser yapoyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ayıp sana. dafsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Tadı en güzel olan BSN Syntha-6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hay alerjime koyiyim girip girip küfür ediyorum euhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Maedhros kullandığın tozun markası modeli vs tadı nedir tam olarak yazar mısın? İçindekilere bakalım belki alerjinin neye olduğunu tahmin edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 GOLD STANDART WHEY (2273 g) Duble Çikolatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 "Whey protein isolate" denen tozlardan dene bence o zaman. Bunlar saf whey gibi bir şey. İçinde laktozdu falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Suyla içmeyi denedinmi ? Belki sütle içince çok şekerli olduğundan şekerin yükseliyordur ve vücudunda kaşınma ve kızarıklık yapıyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Suyla içiyorum zaten.Süt ürünlerine alerjim olsaydı çok önceden çıkardı çünkü toza başlamadan önce süte abanıyodum. Bugün moralim düzeldi benchte 50ye geçtim sonunda.Tozu artık sadece yarım ölçek spordan sonra denicem belki ölçeğini azaltırsam vücut tolare edebilir beni üzen maddeyi :P Oda olmazsa bu wheyi hayrına birine yollayayım o kullansın yeni whey alayım denemelik az bişi isolate misolate artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Maedhros said: GOLD STANDART WHEY (2273 g) Duble Çikolatalı ben de bundan aldım efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BANA YOLLA PLS bayılıyorum bunun çikolatalısna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kimyasal oldum sabah kalkinca hydroxicut hardcore x kahvaltidan sonra animal cut gym den once Gaspari superpump 250 kullaniyordum bitti aradim bulamadim bunun yerine no xplode aldim gymden sonra muscletech nitro-tech hardcore pro 2 saat sonra tekrar hydroxicut yemek meyve yatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi sen yakında mr olympia olup çıkarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tersten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 mirage yeni foto istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Görünüşte pek bir gelişme yok valla. İşin ilginç tarafı yaklaşık 2-3 kilo almış olmama rağmen aşağı yukarı aynı duruyorum. O biraz moralimi bozuyor. Kaldırdığım ağırlıkları %20 falan arttırdım. O yüzden o yağların altında gelişme var diye umuyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne kadardır yapıyorum demiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bugun benchde 50 kilonun bile altında kalcaktım, noldu anlamadım enerjim kalmadı bir anda :D. Neyse güzel başladım 1 yıldır düzgün spor yapamıyordum ama gelir gelmez 60 kilo bench presse çıkardım. hedef 100 1 ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 1 ayda 40 kilo yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Valla en son koyduğum resimden sonra 4 ay geçti herhalde. Onun 2 ayında Crossfit, 2 ayında da Starting Strength programı yaptım. Şimdi de ikisinin karışımını yapıyorum. Vücut geliştirme programlarını uygulasam farklı olurdu sonuç belki ama kondisyonum ve gücüm baya gelişti. O yüzden memnunum halimden. :) Gerçi bir kaç hafta sonra şöyle 4-5 haftalık bir hypertrophy programı denemek istiyorum ama kararsızım o konuda. Güç artışları durursa kesin denerim ama devamlı ağırlıkları arttırabildiğim sürece bu programla devam ederim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar