Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Akşamları yemek yeme konusunda ne düşünüyorsunuz konuşulmadı sanırım bu konu? Yeni yapılan araştırmalara göre öle gece gündüz fark etmiomuş tarzı bişiler okumuştum da tam hatırlamıyorum balık hafızalı olduğumdan.Neden soruyorum? Şuan saat 23.43 acıktım mesela sadece sütle protein tozu falan mı çaksam yoksa normal yemek yapıp yesem mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çak sütle protein tozunu yat uyu :D yanında fındık fıstık ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Maedhros said: Yeni yapılan araştırmalara göre öle gece gündüz fark etmiomuş tarzı bişiler okumuştum da tam hatırlamıyorum balık hafızalı olduğumdan. cidden öyle bir şey okuduysan link atabilir misin lütfen. Çok açsan biraz süt içebilirsin ama yemek yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Yatma saatine göre ayarlamakta fayda var. Yatmadan 3 saat evvel yemiş ol eğer öğün yiyeceksen. O karblar yağlar direk göbeğe gidiyor sonra. Birde saat 22.00 den sonra dana gibi öğünler yiyince yağlanma oluyor bende. Hani o civarlarda en son büyük öğünü yemiş olmakta fayda var. Akşam yemeğinden sonra 1 kere salata (ton balıklı veya peynirli) yatmadan öncede 1 domates + 100gr light beyaz peynir yenebilir. En güzeli bence. Çok kastırmamak lazım bünyeyi. Yağlanmaktan çekinmiyor yoksa. Protein iyi de karblar, yağlar o saatlerde tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 BSN No-xplode Weider Amino Liquid Mega Forte Ultimate Nutrition L'arginine/ornithine/lysine Bu ürünleri kullanmış olan varmı? Nasıllar ? bide Glutamine düşünüyorum. Herhangi bi tanesini öneren varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Haftada 3 gün ayarlayabildim şimdi ben 1'er saat. Salon aramaya başlayım bakalım. Yeterlidir heralde 3 gün, 1'er saat. 6-7 ayda baya toparlar vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 zaten ağırlık antremanı en fazla 1 saat olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sen vucudu birak, okul noldu? mayis geldi, yok mu cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Florida yalan oldu. Şimdi olması muhtemel. OU yu bekliyorum. şuanda herşey olumlu. Admission office den başvurumun iyi, kuvvetli oldugunu sölediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 iyi hadi hayirlisi. ohioda gotun donarken, floridaya niye gidemedim diye aglarsin sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Niye çok mu soğuk memleket oralar :D, pennslyvania ya yaknı deilmi ohio yazamadım ne biçim ismi varsa pennsylvania. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ohio'da süper vücut geliştiriliyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Dymatize Elite Whey, ON %100 Whey Gold Standart karşılaştırması yapıyorum. Dymatize elite içinde 40mg enzim varken ON içerisinde 25mg enzim var. Gaz olayında ciddi bir azalma oldu. Ayıptır söylemesi ON içerken ve diğer proteinlerde de aynı şekilde, büyükbaş hayvan gibi yelleniyordum. Bunun sindirim olayı iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Helcaraxe said: BSN No-xplode Weider Amino Liquid Mega Forte Ultimate Nutrition L'arginine/ornithine/lysine Bu ürünleri kullanmış olan varmı? Nasıllar ? bide Glutamine düşünüyorum. Herhangi bi tanesini öneren varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Vallahi ben ON Glutamine aldım. MHP'nin 12saat salınımlı bir ürünü var. Ama arada bayağı fiyat farkı var. BSN'in ürünleri genelde kaliteli oluyor zaten. Ona birşey diyemem de belki mega forte yerine başka amino da bakabilirsin. Malum Weider biraz pahalı oluyor diğer şirketlere göre. Twin Lab'ın aminosunu övenler vardı. Arginine için de ultimate fena değil. Fiyatıda uygun olması lazım onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya bu superpump 250 acaip birsey yahu. bir hafta once 80 lbs 4. sette yaparken bugun 80 ile baslayip 110 ile bitirdim makine fly i. benhcde 150 lbs yaptim, ust gogusde 120 .. ne oluyor bana be. dopingmidir nedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 adı üstünde SUPA PUMP :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mega forte iyi diorlar aminoasit için ama pahalıymış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Helcaraxe said: Helcaraxe said: BSN No-xplode Weider Amino Liquid Mega Forte Ultimate Nutrition L'arginine/ornithine/lysine Bu ürünleri kullanmış olan varmı? Nasıllar ? bide Glutamine düşünüyorum. Herhangi bi tanesini öneren varmı ? ultimate nutrition gluta pure glutamine kullanıyorum. memnunum 400 gr nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Göbiş eritmek için evde yapılabilecek bir program var mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Aşağıdaki hareketleri her gün max tekrar yapacaksın: Junk food pushaway Spoon curls with vegetables Glass curls with water Ass movement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 AHAUAHSHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sex önerilmemiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Göbekle seks zor biraz ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mirage said: Aşağıdaki hareketleri her gün max tekrar yapacaksın: Junk food pushaway Spoon curls with vegetables Glass curls with water Ass movement seni gobegimle doverim cocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar